Robot de aspirare Samsung VR10M702HUW/GE

Robot de aspirare Samsung VR10M702HUW/GE

Aspiratoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Samsung VR10M702HUW/GE este un robot de aspirare inteligent si bun pe care-l recomand!

Descriere

Intr-o lume ocupata unde persoanele isi dedica tot mai putin timp pentru curatenie/gatit sau activtiati cu familia, producatorii au inceput sa produca robotii de aspirare. Acestia sunt practic niste aspiratoare automate care fac curatenie in locul dumneavoastra. Trebuie doar sa-i setati, sa le schimbati filtrele daca este nevoie, sa le curatati recipientele de colectare iar ei se ocupa de restul. In ciuda faptului ca tehnologiile au avansat foarte mult, consider ca acestia inca nu pot face curatenie atat de meticulos precum o poate face un om.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezint un robot de aspirare cel putin interesant. Este produs de catre Samsung, una dintre cele mai mari si cunoscute companii din industria aparatelor electronice. Modelul se numeste Samsung VR10M702HUW/GE si consider ca ofera suficiente beneficii pentru pretul pe care-l are in momentul de fata.

Cumpara de la eMag

Robot de aspirare Samsung VR10M702HUW/GE

Aspect si specificatii

Samsung VR10M702HUW/GE dispune de o multitudine de tehnologii/senzori avansati. Una dintre cele mai importante functii ale robotului de aspirare este FullView Senzor 2.0. Acesta detecteaza in permanenta obstacolele si obiectele de pe traseul robotului, indiferent cat de mici sunt sau unde sunt pozitionate. Mai mult decat atat, aceeasi tehnologie detecteaza colturile camerei respective si creste puterea de aspirare cu 10% pentru o curatare mai amanuntita. Daca tot am pomenit de colturi, aici intervine si tehnologia Edge Clean Master care presupune o perie speciala pentru colectarea prafului. Atunci cand robotul atinge peretele, functia Auto Shutter lasa peria in jos pentru a acumula mai multa mizerie.

Din cate am inteles de la producator, Samsung VR10M702HUW/GE se poate utiliza pe toate suprafetele. Majoritatea robotilor de aspirare nu se descurca in cazul covoarelor, dar aparent acesta face o treaba peste asteptari. In functie de situatia sau de suprafata pe care merge robotul, acesta isi ajusteaza in mod complet automat puterea de aspirare. Asadar, o sa fie mereu conectat cu mediul inconjurator si o foloseasca puterea doar atunci cand are nevoie.

O alte tehnologie care mi-a placut foarte mult este Visionary Mapping. Acest sistem analizeaza si incearca sa gaseasca cea mai buna modalitate pentru o curatare rapida. Cu alte cuvinte, isi face un traseu optim si analizeaza toata detaliile pentru a oferi cea mai rapida curatare.

Rezultatele pe care le ofera Samsung VR10M702HUW/GE sunt foarte bune. Acest lucru se datoreaza in special tehnologiei CyclonForce care genereaza o forta centrifuga puternica, forta care extrage si aspira toata mizeria sau particulele de praf din camera. Tot la capitolul rezultate trebuie sa mentionez si peria de aspirare, o perie mult mai lata in comparatie cu alte modele. Cu alte cuvinte, Samsung VR10M702HUW/GE o sa aspire o suprafata mai mare dintr-o singura bucata, fara sa treaca din nou prin locul respectiv. Capacitatea recipientului de colectare are doar 0,3L, lucru care va obliga sa-l curatati ceva mai des.

Samsung VR10M702HUW/GE are mai multe moduri de functionare, dupa cum probabil va asteptati. Din punct de vedere al puterii, aveti la dispozitie modul Normal si modul Turbo, mod care trebuie folosit in situatiile in care gradul de murdarie este mai mare. In functie de situatie, puteti alege unul dintre modurile: Spot (pata), Manual (setati dumenavoastra parametrii si incaperile care trebuie curatare) si modul Auto in care robotul functioneaza singur, ajustandu-si setarile de care are nevoie. Bineinteles, puteti sa-l si programati dupa nevoie: Modul One Time trebuie folosit atunci cand cand doriti sa efectueze o curatare normala iar modul Daily face ca robotul sa porneasca o curtare zilnica, la ora pe care o doriti dumneavoastra. Din pacate, nu are Wi Fi si nu poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii.

Din punct de vedere al design-ului si al constructiei, Samsung VR10M702HUW/GE este un robot de calitate fara indoiala. Materialele folosite in constructia lui sunt foarte rezistente si n-o sa aveti probleme in acest sens. Ca si aspect, robotul arata bine, are o forma interesanta si imi place display-ul pozitionat in partea frontala.

Ca orice robot de aspirare modern, Samsung VR10M702HUW/GE se intoarce singur la statia de incarcare atunci cand ramane fara baterie. Autonomia bateriei promisa de Samsung este de pana la maxim 120 de minute, in functie de modul utilizat si de diverse particularitati. Cele mai multe persoane au raportat o autonomie de aproximativ 90 de minute, un care in continuare este destul de bun.

Cumpara de la eMag

Robot de aspirare Samsung VR10M702HUW/GE

Robot de aspirare Samsung Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Ofera rezultate bune
 • O multime de moduri de functionare
 • O multime de senzori/tehnologii
 • Autonomie ok a bateriei

Robot de aspirare Samsung Contra

 • Nu are Wi Fi
 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exsita o multime de optiuni

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui robot de aspirare care ofera rezultate bune, are o multime de senzori/tehnologii inteligente si nu va deranjeaza faptul ca nu dispune de Wi Fi, Samsung VR10M702HUW/GE este o solutie pe care trebuie sa o luati in calcul.

In cazul in care ajungeti la concluzia ca Samsung VR10M702HUW/GE nu este potrivit pentru dumneavoastra, va recomand sa accesati categoria “Aspiratoare” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti o multime de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *