Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8822/01,

Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8822/01,

Aspiratoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Philips SmartPro Active FC8822/01 este unul dintre cei mai buni si avansati roboti de aspirare din categorie de pret din care face parte!

Descriere

Robotii de aspirare sunt o adevarata inovatie in domeniul ingrijirii locuintei. In cazul in care va gandeati ca un aspirator normal deja este un aparat util si avansat, robotii de aspirare vin sa contrazica acest lucru. Ei practic va aspira toata locuinta singuri si nu trebuie sa depuneti niciun efort. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti dumneavoastra este sa-i programati in functie de programul/preferintele pe care le aveti.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In acest review va prezint un robot de aspirare foarte avansat, apreciat si popular in Romania. Modelul se numeste Philips SmartPro Active FC8822/01 si consider ca trebuie neaparat sa-l luati in considerare daca planuiti o asemenea achizitie. Concureaza direct cu alte modele deja consacrate de la Xiaomi, Samsung sau iRobot.

Cumpara de la eMag

Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8822/01,

Aspect si specificatii

Rezultatele pe care le ofera Philips SmartPro Active FC8822/01 sunt foarte bune, peste asteptari. Se descurca pe toate suprafetele, inlusiv pe covoarele cu firul de par scurt/subtire. Datorita modurilor inteligente de functionare si al senzorilor, el detecteaza automat surpafatele pe care merge si isi ajusteaza puterea in functie de acestea. In comparatie cu alti roboti, Philips SmartPro Active FC8822/01 dispune de peria TriActive XL care acopera o suprafata de pana la 2 ori mai mare. Cu alte cuvinte, robotul o sa treaca o singura data printr-un loc in care alti roboti ar trece de 2 ori. Destul de tare, nu?

Robotul dispune de 6 senzori cu infrarosu care-l ajuta sa evite obstacolele intr-un mod eficient. Indiferent de natura lor (pereti, vaze, lampi, cabluri), Philips SmartPro Active FC8822/01 o sa fie mereu informat si o sa aiba grija sa nu le loveasca. De asemenea, are senzori anti-cadere care detecteaza foarte rapid daca robotul este predispus sa cada de pe o suprafata inalta sau de pe scari.

Cel mai mare avantaj al robotului Philips SmartPro Active FC8822/01 este faptul ca are 3 etape de curatare: in prima etapa murdaria este acumulata, in a doua etapa este aspirata iar in a3a etapa, robotul sterge podelele in urma lui. Cu alte cuvinte, nici nu trebuie sa mai stergeti podelele cu mopul daca va doriti acest lucru. Robotul este capabil sa efectueze curatari rapide, eficiente si intr-un timp cat se poate de scurt.

In cazul in care aveti obiecte valoroase sau o camera unde nu doriti ca robotul sa intre, puteti sa creati un perete virtual. Acest perete functioneaza ca o bariera invizibila pentur robot si nu-i permite sa intre in locurile indicate de dumneavoastra. Oricat de avansati sunt senzorii, nu stiti niciodata cand pot sa dea o eroare si sa loveasca un obiect pretios.

De asemenea, Philips SmartPro Active FC8822/01 are 4 moduri de curatare: Modul Z (robotul o sa mearga in zig-zag), Modul Salt (robotul o sa mearga in linie drepta pana se izbeste de un obiect si isi recalculeaza singur traseul), Modul Spirala si Modul de urmarire in care robotul o sa mearga paralel cu peretii din incaperea respectiva.

Din pacate, robotul nu are Wi Fi si nu-l puteti controla de la distanta. Totusi, in pachet primiti o telecomanda cu care puteti sa ajustati robotul daca va aflati in aceeasi incapere cu el. In cazul in care sunteti plecat la serviciu si pana veniti doriti sa fie casa aspirata, puteti programa robotul sa efectueze curatari in fiecare zi la aceeasi ora.

Din punct de vedere al aspectului, arata ca majoritatea robotilor de aspirare. Are aceeasi forma rotunda si aceeasi abordare de design. Imi place combinatia de culori negru-argintiu care arata foarte bine. Dispune si de cate LED-uri de culoare abastra in partea frontala care evidentiaza modul de functionare selectat, daca este pornit etc.

Autonomia promisa pentru robotul Philips SmartPro Active FC8822/01 este de 120 de minute. Din experienta mea, robotul poate ajunge la acest rezultat daca suprafetele nu sunt extrem de dificile. Atunci cand ramane fara baterie, revine singur la statia de incarcare si isi reia treaba de unde a lasat-o (in cazul in care nu a terminat-o intre timp).

Cumpara de la eMag

Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8822/01,

Robot de aspirare Philips SmartPro Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Ofera rezultate foarte bune
 • Dispune de o multime de senzori/tehnologii
 • Telecomanda
 • Autonomie buna a bateriei

Robot de aspirare Philips SmartPro Contra

 • Nu are Wi Fi

Concluzie

Daca va doriti un robot de aspirare care ofera rezultate excelente si este prevazut cu o multime de tehnologi/senzori, Philips SmartPro Active FC8822/01 reprezinta o alegere inteligenta din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.