Robot de aspirare Ecovacs DEEBOT SLIM 2

Robot de aspirare Ecovacs DEEBOT SLIM 2

Aspiratoare
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Performanta - 9.5/10
  9.5/10
9.7/10

Pe scurt

Ecovacs DEEBOT SLIM 2 este un robot de aspirare decent, cu pret mic dar care prezinta si cateva dezavantaje.

Descriere

Desi industria aspiratoarelor parea ca nu mai evolueaza in nicio directia, aparitia aspiratoarelor verticale si a robotilor de aspirare ne-a constrazis drastic. Acestia din urma sunt niste adevarate gadget-uri care va curata podelele din casa singuri si complet autonomi. Dumneavoastra nu trebuie decat sa-i programati prin intermediul telecomezii sau a aplicatiei de pe telefon, iar acestia fac treaba in locul dumneavoastra.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezintun astfel de robot, probabil cel mai accesibil din categoria sa. Modelul se numeste Deebot Slim 2 si este produs de catre Ecovacs, o companie destul de noua in domeniu. Nu pot spune ca este cel mai apreciat sau bun robot de aspirare, dar tinand cont de pretul mic, putem trece peste anumite neajunsuri.

Cumpara de la eMag!

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al aspectului, Deebot Slim 2 are un design destul de asemanator cu celelalte modele de pe piata. Are o forma rotunda si o tenta futuristica. Constructia este realizata integral dintr-un plastic de calitate care pare rezistent in timp, respectiv la socuri. Exceptand butonul de pornire/oprite din partea frontala si textura ciudata de pe capac, nu are altceva deosebit.

Rezultatele pe care le ofera sunt satisfacatoare. Desi producatorul ne spune ca poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete, majoritatea utilziatorilor au raportat fatul ca nu aspira covoare iar pe gresie nu se descurca excelent. Este dotat cu tot felul de senzori care detecteaza obiectele si incaperile pe unde isi face treaba, dar de multe ori acestia dau rateuri. Din cate am inteles, parcursul robotului in casa este unul destul de haotic si se cam izbeste in tot ce prinde. Am vazut modele mult mai precise si cu senzori mai avansati care evitau majoritatea obstacolelor fara probleme. Daca facem abstractie de aceste lucruri, Deebot Slim 2 isi face treaba destul de bine si curata suprafetele intr-un mod decent.

De apreciat este faptul ca are un mod de aspirare 3 in 1. Astfel, pe langa faptul ca aspira podelele si curata praftul, le sterge in acelasi timp. Asta este un lucru bun, intrucat dumneavoastra nu mai sunteti nevoit nici macar sa dati cu mopul. Tehnologia Smart Motion se asigura ca nu ramane muradie nicaieri, trecand de mai multe ori prin suprafetele unde s-au detectat nivele mai mari de mizerie.

Controlul robotului se realizeaza prin telecomanda din pachet sau din aplicatia dedicata pentru telefon. Din cate am inteles, aceasta nu este foarte bine optimizata si nu exista limba romana in meniu. Dar daca existao telecomanda dedicata, acest lucru usureaza procesul de programare al robotului.

Autonomie bateriei ajunge pana la 110 minute dupa spusele producatorului iar cifra nu este tocmai reala. Din cate am testat si din cate au spus ceilalti utilizatori, in jur de 90-100 de minute este autonomia reala. Bineinteles, atunci cand ramane baterie, robotul se intoarce singur la statia de incarcare. In cazul in care nu a terminat curatarea pana cand s-a consumat bateria, dupa incarcare isi reia treaba exact de unde a lasat-o. In timpul functionarii produce un zgomot de maxim 60 decibeli, deci cel mai probabil n-o sa-l auziti sau cel putin n-o sa va deranjeze. Capacitatea sacului de colectare este cam micuta, si anume 320ml. Cel mai probabil, dupa 2-3 utilizari maxim trebuie sa curatati sacul.

Cumpara de la eMag!

Robot de aspirare Ecovacs DEEBOT SLIM 2

 Pro

 • Ofera rezultate decente
 • Este silentios
 • Are o autonomie buna a bateriei
 • Diversi senzori si tehnologii
 • Telecomanda inclusa
 • Design interesant
 • Are un pret mic

Contra

 • Senzorii nu-si fac treaba foarte bine si e cam izbeste de lucrurile din casa
 • Are un regim de functionare haotic
 • Pentru cateva sute de lei in plus, cu siguranta gasiti un model mai avansat si mai bun

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui robot de aspirare ieftin, decent din punct de vedere al rezultatelor si de la care sa nu aveti foarte multe asteptari, acest Robot de aspirare Ecovacs Deebot Slim 2 reprezinta o alternativa interesanta.

In cazul in care va doriti un model mai avansat, va recomand sa vizitati sectiunea “Aspiratoare” de pe site-ul nostru unde o sa vedeti o multime de review-uri.

Cumpara de la eMag!

0 thoughts on “Robot de aspirare Ecovacs DEEBOT SLIM 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *