Concept 2000

Robot de aspirare Concept VR2000

Aspiratoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Robotul de aspirare Concept VR2000 este o solutie foarte buna daca nu aveti timpul necesar sa va ocupati de curatenia din casa si va doriti un astfel de ajutor intelignt

Descriere

Robotii de curatare incep sa fie tot mai cautati de persoanele care nu au timp sa se ocupe de curatenia din casa deoarece lucreaza mult. Desi la aparitie acestia costau foarte mult, odata cu lansarea de noi modele preturile au scazut considerabil. Acesti roboti sunt foarte utili deoarece va pot scuti de mult timp si efort, inlocuind de asemenea uneltele de curatare conventionale: matura/mop/faras. Despre un astfel de dispozitiv vom vorbi astazi. Este vorba despre un Robot de aspirare Concept VR2000, un robotel destul de accesibil si inteligent.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Aspect si specificatii

Cumpara de la eMag

robot aspirareAcest Robot de aspirare Concept 2000 are un aspect foarte interesant. Are o forma rotunda, de culoare alba si arata foarte modern, futuristic construit integral din sticla. In partea superioara regasim un display de tip LED discret precum si cateva butoane pentru diferite functii. Fiind foarte compact, poate fi depozitat oriunde in locuinta dumneavoastra fara sa ocupe prea mult loc.

Datorita tehnologiilor de la bord si a senzorilor face fata oricarui tip de activitate sau incapere unde este nevoie de acesta. Senzorul giroscopic permite curatarea sistematica in intreg spatiul si are grija ca robotul sa nu curete aceeasi suprafata de 2 ori in acelasi program.

Marele avantaj al acestor dispozitive este posibilitatea controlarii lor de la distanta, prin intermediul aplicatiilor dezvoltate de producator pentru smartphone-uri sau tablete, indiferent ca acestea ruleaza Android respectiv IOS. Puteti seta robotul sa faca orice actvitiate de curatare sau porni orice program cu doar cateva atingeri de ecran. Din pacate, la acest model aplicatia este doar in limba ceha. Imaginati-va ca sunteti la birou si programati robotul sa curete casa pentru dumneavoastra. Destul de interesant, nu? De asemenea poate fi controlat cu vocea prin Google Home sau Alexa daca dispuneti de dispozitive compatibile.

Motorul dispozitivului se numeste BLDC. Noua tehnologia a acestui model cu sens unic ofera o serie de avantaje destul de interesante, precum: putere mare de aspirare, nivel redus de zgomot in timpul functionarii (maxim 60 decibeli), eficienta energetica, fiabilitate si durabilitate.

Dispune de nu mai putin de 5 moduri/programe de curatare: Modul FullGo care incepe curatarea imediat dupa ce robotul se incarca; Modul Auto Smart care curata intr-un mod cat mai eficient tot spatiul; Modul Parameter care curata mizeria de-a lungul peretilor datorita senzorilor de care dispune; Modul Point/Cirular care curata mizeria intr-un mod circular acolo unde ii este permis si necesar si Modul rapid care efectueaza o curatare in doar 30 de minute.

Datorita numerosilor senzori inteligenti poate sa treaca dintr-o camera in alta daca pragurile nu depasesc o intaltime de 1,5cm si are capacitatea de a evita obiectele/scarile pentru a nu se lovi de ele, respectiv sa nu cada in gol. Atunci cand robotul ramane fara baterie ofera o avertizare sonora dupa care cauta si se indreapta direct catre statia de incarcare.

Cumpara de la eMag

Robot de aspirare Concept 2000

Un accesoriu foarte interesant cu care vine la pachet robotul de aspirare Concept VR2000 este o banda magnetica. Ce face aceasta banda este foarte simplu; o puteti pune in dreptul locurilor sau incaperilor unde doriti ca robotul sa nu ajunga si functioneaza ca un perete virtual. Astfel, cand dispozitivul ajunge in apropiere acelei benzi isi recalculeaza traseul instand vazandu-si de treaba mai departe.

Autonomia bateriei nu dezamageste. Poate functiona continuu timp de pana la 150 de minute. Alte avantaje utile ale acestui robot sunt colectorul de praf precum si rezervorul mare de apa (600)ml, astfel nu sunteti nevoit sa-l curatati sau sa-l alimentati cu apa in timpul programelor. Poate fi folosit pe toate suprafetele: pardoseli, vinil, beton, lemn, covoare cu par de pana la 1 cm. Pe langa faptul ca aspira, acesta sterge suprafetele respective datorita accesorilor cu care vine in pachet: carpe textive si 2 perii rotative.

Robot de aspirare Concept Pro

 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Numeroare programe/moduri de curatare
 • Design foarte interesant, simplu si contruit din materiale premium
 • Afisaj LED
 • Posibilitatea controlarii de la distanta prin intermediul aplicatiei
 • Silentios
 • Autonomie mare a bateriei
 • Diversi senzori pentru siguranta

Robot de aspirare Concept Contra

 • brand-ul nu este foarte cunoscut
 • Din pacate aplicatiile pentru telefon sunt doar in limba ceha
 • Unele persoane au raportat ca se loveste cam des de obiectele din casa

Concluzie

Daca nu aveti timp suficient sa va ocupati de curatenia din casa, robotul de aspirare Concept VR2000 va poate ajuta in aceasta privinta. Datorita multiplelor functii, programe si senzori despre care am vorbit mai sus, cu siguranta isi face treaba negresit.

Raportul caliate-pret este unul foarte bun, incadrandu-se in categoria best-buy pe acest segment al robotilor de aspirare inteligenti. Puteti citi mai multe in Cel mai bun aspirator robot.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Robot de aspirare Concept VR2000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *