Robot aspirator Magnum One

Aspiratoare

Introducere

Specificatii complete
Robot aspirator Magnum One

Aveti o locuinta spatiaosa, cu camere fara prea multe obstacole? Atunci cu siguranta ca doriti sa va achizitionati un robot aspirator care sa va usureze munca foarte mult. Folosind un aspirator clasic va va lua o vesnicie sa mentineti curata o locuinta mare, asadar tehnologia va vine in ajutor. Aspiratorul robot poate fi folosit doar in locurile drepte, unde nu exista obstacole sau denivelari multe, cum sunt scarile. Daca podeaua va este egala in majoritatea camerelor, un robot aspirator va poate scapa de un efort considerabil.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Chiar daca veti alege sa folositi si un aspirator clasic pentru zonele mai greu accesibile pentru robotul aspirator, veti putea sa mentineti spatiile cel mai des utilizate curate in fiecare moment.

Descriere si specificatii tehnice

Acest articol este bazat pe robotul aspirator Magnum One, un robot aspirator foarte inteligent, cu un aspect placut. In partea de sus se afla butoanele pentru pornire si butonul de retragere la statia de incarcare, precum si un buton ce activeaza senzorul laser de detectare a obiectelor cand este in functiune.

Acest robot aspirator va ofera posibilitatea de aspirare uscata, cat si de curatare umeda cu ajutorul echipamentelor specifice incluse in pachet. Vine cu o aplicatie mobila avansata cu functii de control al procesului de curatare, setari individuale si setari personalizate pentru acoperirea spatiului de curatare si prioritizarea anumitor zone.

Cel mai spectaculos lucru la acest robot aspirator este radarul laser incorporat in partea de sus, precum si algoritmul sau LDS. Acest sistem de navigatie se roteste la 360 de grade si reuseste sa detecteze in mod eficient toate obstacolele si barierele din incaperea in care se afla pentru a oferi cel mai rapid si mai eficient traseu de curatare.

Cu ajutoru aplicatiei Tuya App puteti sa vedeti harta casei dumneavoastra in timp real si sa setati diferite functii ale robotului, precum intensitatea puterii de aspirare, setarea zonelor de restrictie, nivelul de umiditate pentru curatarea umeda, stabilirea unui program de curatare etc.

Specificatii complete
Robot aspirator Magnum One

Motorul Nidec cu o putere de aspirare de 2200 Pa si bateria de 2600 mAh Litiu-Ion va putea sa curete atat podelele dure, cat si covoarele. De asemenea, poate fi folosit chiar si in locuintele cu animale de companie. Daca bateria robotului nu este suficienta pentru a curata intreaga camera in care a fost repartizat, acesta se va intoarce la standul de incarcare cand nivelul bateriei scade sub 15%, se va incarca pana la 80% si se va intoarce din nou la treaba exact din locul in care a ramas.

Robotul are un filtru Hepa lavabil ce asigura o filtrare in 3 etape pentru eliminarea bacteriilor, a prafului si a alergenilor. Are o telecomanda inclusa in pachet cu ajutorul careia il puteti controla de la distanta si functioneaza cu comanda vocala prin Google Home sau Amazon Alexa.

Containerul de colectare are o capacitate de 0.6 litri si are un buton de deschidere pentru evacuarea mizeriei. Timpul de incarcare este de aproximativ 4 ore si are o autonomie de pana la 90 de minute. Rezervorul de apa este de 0.3 litri si produce un zgomot in functiune de 56 pana la 70 de decibeli in functie de tipul de curatare.

Pachetul contine o statie de incarcare cu adaptor, o telecomanda, 4 perii laterale, o perie centrala, un recipient colector, 2 filtre hepa cu burete si se ofera posibilitatea achizitionarii unor echipamente extra, precum perie moale, rezervor de apa + mop sau perie de silicon. Pretul acestuia este de 1900 de lei.

Robot aspirator Magnum One – Pro

 • Aspirare uscata si umeda
 • Radar laser pentru detectarea suprafetelor si obiectelor
 • Aplicatie mobila pentru control la distanta si setari personalizate
 • Baterie de 2600 mAh cu autonomie 90 de minute
 • Filtru Hepa lavabil cu filtrare in 3 etape
 • Container colector de 0.6 litri
 • Foarte multe perii incluse in pachet

Robot aspirator Magnum One – Contra

 • Nimic de reprosat

Concluzie

Robotul aspirator Magnum One este un robot foarte bun, are foarte multe functii utile, echipament suficient inclus deja in pachet cu filtre de buna calitate si un pret decent pentru ceea ce ofera.

Specificatii complete

Aspirator robot Magnum One
 • Functii - 9/10
  9/10
 • Autonomie - 8/10
  8/10
 • Pret - 9/10
  9/10
8.7/10

Summary

Robotul aspirator Magnum One este un aspirator cu functii foarte utile, programabil cu un raport calitate-pret foarte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.