review Aparat Aer Conditionat Daikin Inverter

Review Aparat Aer Conditionat Daikin 12000 BTU

Aer Conditionat Reviewuri
 • Performanta - 9.8/10
  9.8/10
 • Eficienta - 9.4/10
  9.4/10
 • Zgomot - 10/10
  10/10
9.7/10

Summary

Apratatul de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C este solutia ideala daca aveti un buget relativ limitat. Nu este cel mai scump aparat de pe piata dar are cel mai bun raport calitate/pret

Descriere

Alegerea unui aer conditionat pentru casa sau apartamentul dumneavoastra este una foarte importata, iar Daikin, un lider mondial in acest domeniu cu produse extrem de calitative fabricate in Europa ofera ca solutie modelul FTXB35C-RXB35C.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag

Acesta este dotat cu o putere foarte mare de racire precum si cu numeroase tehnologii inteligente menite sa sporeasca confortul dumneavoastra, oferind un raport-calitate pret excelent. Desi este un aparat o idee mai scump, investitia este una eficienta si de durata.

review Aparat Aer Conditionat Daikin Inverter

Design

Designul acestui aparat de aer conditionat Daikin este unul minimalist, simplu, plat care nu iese in evidenta, fiind destul de compact si potrivindu-se in orice incapere unde este nevoie de el. In partea inferioara a unitatii se afla panoul de control, util atunci cand nu se poate folosi telecomanda.

Aparatul are o putere de racire de 12000 de BTU, suficient pentru incaperi spatioase dar si spatii mai mici, in timp de compresorul de tip Inverter ofera o ventilatie eficienta, rapida si ampla distribuita, temperatura fiind distribuita si mentinuta uniform. Functionarea acestuia este una silentioasa, cu valori cuprinse intre 23 si 41 de decibeli, niste valori mai mult decat decente.

Telecomanda dispozitivului este una simpla si foarte usor de utilizat, fiecare buton avand avand o descriere relevanta si pozitionate intuitiv. Un alt mare avantaj al acestui aparat este consumul de energie, fiind clasificat A+, astfel facturile de energie electrica nu vor fi de speriat.

Dispune de o multitudtine de programe, specifice atat perioadelor de vara caniculare, cat si iernilor friguroase. Gasim functii precum: racire, incalzire, dezumidificare sau ventilare. Modul pentru noapte este foarte util deoarece acesta functioneaza in trepte si mentine temperatura ideala pentru somnul dumneavostra, fara sa aduca temperaturi periculoase pentru bunastarea si sanatatea dumneavoastra. De asemenea, programul de 24 de ore este un plus, aparatul putand fi setat sa raceasca sau sa incalzeasca incaperea in orice moment intr-un interval de 24 de ore.

Pro

 • Programe variate pentru vara/iarna
 • programabil intr-un interval de pana la 24 de ore
 • Putere mare, consum mic

Contra

 • Design banal

Concluzie

Datorita puterii mari, a consumului redus de energie si a numeroaselor functii si programe inteligente, acest aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C este o solutie mid-range inteligenta, eficienta si durabila care va indeplini fara greseala toate cerintele si doleantele dumneavoastra, sporindu-va considerabil  confortul. Acest aparat a iesit pe locul 2 in: Aer Conditioat: Top 3 Aparate de 12000 BTU.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Review Aparat Aer Conditionat Daikin 12000 BTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *