Review Aer Conditiona inverter Vortex A1218FA

Vortex A1218FA – Aer conditionat cu inverter

Aer Conditionat Reviewuri

Descriere

Utilizarea unui aer conditionat in zilele toride de vara sau in zilele friguroase de iarna pare sa fie cea mai buna si utilizata solutie. Daca va doriti un aer conditionat accesibil, usor de folosit si cu o gama variata de functii/programe s-ar putea ca Vortex A2328FA sa fie exact ce cautati.

Online Shoping days la eMag!


Între 16-18 februarie, eMag desfășoară campania „Online Shopping Days”, cu super oferte pentru ca fiecare client să-și îndeplinească cel puțin o dorință! Online Shopping Days aduce o mulțime de promoții la produse necesare zi de zi, articole pentru casă, electrocasnice, fashion și multe altele.

Cumpara de la eMag
Review Aer Conditiona inverter Vortex A1218FA

Dispozitivul are o capacitate mare de modificare a temperaturii din casa sau apartamentul dumneavoastra ajungang pana la 12.000 de BTU/h. Este recomandat, pentru a atinge capacitatile maxime si pentru a va oferi tot comfortul de care aveti nevoie, sa fie montat intr-o incapere de cca. 20mp. Zgomotul de functionare ajunge undeva in intervalul  a 51-  53 de db, un nivel decent dar care nu se incadreaza in zona aparatelor silentioase.

Design

Designul lui Vortex A1218FA este unul simplu, alb, fara prea multe compromisuri. Undeva in partea inferioara, in dreapta aparatului se regaseste un display ascuns care afiseaza temperatura camerei precum si programul de ventilatie care ruleaza in momentul respectiv.

Functii/Moduri

Fiind clasat in categoria de consum energetic A++ , consumul de electricitate este unul foarte redus astfel incat sa poata fi folosit pe perioade indelungate din timp in conditiile optime setate de dumneavostra fara sa usture la buzunar.

Acesta foloseste tehnologia pe inverter, cruciala in eficientizarea si functionalitatea tuturor programelor si modurilor de ventilatie sporind considerabil confortul. Astfel, aparatul isi mareste sau scade turatiile in functie de mediul ambiental si ajunge la temperatura dorita in cel mai scurt timp.

Aparatul de climatizare poate sa fie folosit pentru racire, incalzire, dezumidificare si ventilare. Pe langa toate beneficiile deja mentionare, el dispune de o multitudine de functii speciale destinate confortului dumneavoastra precum:

 • Anti-Fungus care dupa finalizarea racirii/incalzirii si dezumidificarii aerului din incapere porneste si inlatura bacteriile, microbii transmisibili prin cale aeriana astfel incat dumneavostra si cei dragi sa fiti in siguranta.
 • Sleep Mode vine in ajutorul tau prin reglarea constanta a temperaturii si a eficientizarii maxime a consumui de energie, acesta intrand in repaus cand atinge parametrii setati de dumneavoastra.
 • de Autodiagnoza monitorizeaza si depisteaza problemele de functionare afisand pe displayul integrat un cod specific defectiunii pentru a evita eventualele neplaceri.
 • Turbo este foarte utila atunci cand doriti sa raciti/incalziti incaperea intr-un timp foarte scurt de timp, aparatul revenind la parametrii normali de functionare dupa ce s-au atins conditiile climatice dorite.
 • Auto-Restart si Timer-ul sunt destinate sporifii confortului, astfel incat penele de curent, opririle accidentale si dorinta detinerii controlului deplin al temperaturii in orice moment al zilei nu mai reprezinta un impediment.

Vortex A1218FA Plusuri

 • putere mare, consum redus de energie
 • multiple functii si programe de ventilatie
 • functia Turbo

Vortex A1218FA Minusuri

 • design banal
 • brand nu foarte cunoscut
 • nu foarte silentios

Concluzie

Tinand cont de puterea mare de ventilatie, a consumului redus de energie si a multitudinii de programe inteligente cu care acesta vine, aparatul de aer conditionat Vortex A1218FA este o solutie serioasa de luat in calcul daca sunteti in cautarea unui dispozitiv eficient, relativ ieftin si inteligent. Acest aparat a iesit pe locul 3 in: Aer Conditionat: Top 3 aparate de 12000 BTU

Cumpara de la eMag

Review pe scurt Vortex A1218FA
 • Pret - 10/10
  10/10
 • Eficienta - 9.8/10
  9.8/10
 • Zgomot - 9.5/10
  9.5/10
9.8/10

Pe scurt

Daca sunteti in cautarea unui Aparat de aer conditionat cu  tehnologie inverter cat mai ieftin, dar si eficient, atunci Vortex A1218Fa este alegerea ideala. 

0 thoughts on “Vortex A1218FA – Aer conditionat cu inverter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *