Purificator Soehnle Airfresh Clean 300

Purificator Soehnle Airfresh Clean 300

Purificatoare de aer
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Soehnle Airfresh Clean 300 este un purificator de aer pe care-l recomand cu incredere, mai ales datorita faptului ca ofera si functia de umidificare!

Descriere

Soehnle este o companie germana care se ocupa cu producerea si distribuirea de echipamente pentru casa in general (echipament de bucatarie, purificatoare de aer, cantare etc). Desi in Romania nu este foarte populara, in Germania si in alte tari din Europa chiar sunt apreciati si cautati. Personal n-am o experienta anterioara cu produsele lor, dar din cate m-am documentat, unele dintre ele au o multime de review-uri pozitive din partea utilizatorilor.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un purificator de aer foarte bun din punctul meu de vedere. IN categoria de pret din care face parte, este unul dintre singurele purificatoare care ofera si functia de umidificare a aerului. Modelul se numeste Soehnle Airfresh Clean 300 si va las sa-l descoperiti in randurile urmatoare.

Cumpara de la eMag

Purificator Soehnle Airfresh Clean 300

Aspect si specificatii

Soehnle Airfresh Clean 300 are un aspect care personal imi place foarte mult. Arata bine, modern si are un design curat. De apreciat sunt format compacta si materialele de calitate care s-au folosit in constructia lui. De asemenea, undeva in partea frontala in jurul panoului de comanda are o banda LED care ofera un efect foarte placut, mai ales pe timp de noapte.

Soehnle Airfresh Clean 300 este recomandat pentru incaperile care nu depassc 30 de metri patrati. Sunt convins ca daca nivelul de poluare nu este foarte mare, poate face fata chiar si intr-o camera mai mare. Are 3 trepte de viteza (eco, normal si intensiv) pe care trebuie sa le folositi in functie de momentul zilei sau de nivelul de poluare in situatia respectiva. Pe timp de noapte, va recomand sa folositi modul eco intrucat este cel mai silentios si face o treaba excelenta pe parcursul a mai multor ore.

Dupa cum v-am spus si mai sus, Soehnle Airfresh Clean 300 este unul dintre singurele purificatoare care ofera si functia de umidificare a aerului in categoria de pret din care face parte. Asadar, pe langa faptul ca filtreaza aerul si ii imbunatateste calitatea, acesta se asigura ca nivelul de umiditate din camera dumneavoastra se pastreaza la un nivel optim.

Dispune de diversi senzori care identifica si analizeaza in permanenta umiditatea, temperatura, gradul de poluare si particulele de praf din incapere. Daca-l lasati pe modul auto, purificatorul o sa-si faca singur setarile si sa o functioneze exact la capacitatea necesara.  Pe langa filtrare si umidificare, acesta poate sa retina si sa elimine mirosurile neplacute intr-un mod eficient.

Soehnle Airfresh Clean 300 filtreaza aerul in 3 etape: prefiltrare, filtrul Hepa si filtrul de carbon activ. Conform producatorului, aceste filtre sunt capabile sa retina si sa elimine pana la 99% din bacteriile, praful, microbii si particulele daunatoare din aerul pe care-l respirati. Confirm faptul ca functioneaza foarte bine si purifica aerul intr-un mod eficient. De asemenea, si utilizatorii care l-au cumparat sunt extrem de multumiti, drept dovada fiind comentariile pozitive,

Din punct de vedere al functiilor suplimentare, Soehnle Airfresh Clean 300 are un sistem de avertizare care va indica cand trebuie sa schimbari filtrele, un temporizator care va permie sa programati purificatorul sa se inchida dupa 2, 4 sau 8 ore, respectiv un panou de comanda digital, usor de folosit si intuitiv. Din pacate nu are ale tehnologii deosebite precum controlarea prin intermediul unei aplicatii sau diverse moduri de functionare, dar consider ca ofera suficiente beneficii.

Purificator Soehnle Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Ofera si functia de umidificare a aerului
 • Temporizator
 • Design placut si constructie solida
 • Destul de eficient

Purificator Soehnle Contra

 • Mi-ar fi placut sa ofere mai multe functii suplimentare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui purificator de aer bun, simplu care ofera si functia de umidificare a aerului la un pret mai mult decat rezonabil, Soehnle Airfresh Clean 300 reprezinta o optiune excelenta de luat in calcul.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Purificator Soehnle Airfresh Clean 300

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *