Purificator si umidificator de aer Philips Combi 2 in 1 AC4080/10, Senzor inteligent VitaShield IPS, Sleep mode, Timer

Purificator si umidificator de aer Philips Combi 2 in 1 AC4080/10

Purificatoare de aer
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Eficienta - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 este un purificator de aer foarte bun pe care-l recomand cu incredere!

Descriere

Cea mai buna solutie pentru persoanele care locuiesc in zonele urbane unde poluarea pune probleme, este fara doar si poate un purificator de aer. Aceste aparate imbunatatesc considerabil calitatea aerului pe care-l respirati si va pot scuti de anumite probleme de sanatate importante. Exista o multime de modele din care sa alegeti iar preturile variaza in functie de model/specificatii si de caractersticile oferite. Nu sunt tocmai cele mai ieftine aparate, dar consider ca este o investitie pentru sanatate care merita cu desavarsire.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezint un purificator+umidificator de aer foarte bun. Modelul se numeste Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 si este destul de popular in randul utilizatorilor din Romania. Nu pot spune neaparat ca este cea mai buna optiune, intrucat in categoria de pret din care face parte sunt foarte multe modele. Va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile si sa decideti daca isi justifica pretul.

Cumpara de la eMag

Purificator si umidificator de aer Philips Combi 2 in 1 AC4080/10, Senzor inteligent VitaShield IPS, Sleep mode, Timer

Aspect si specificatii

Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 este recomandat pentru incaperile de pana la 33 de metri patrati, dar sunt sigur ca poate face fata si intr-un spatiu mai mare. Pentru persoanele interesate de specificatii, el poate oferi un flux de aer de pana la 210 metri cubi/h iar consumul de energie este foarte scazut. De asemenea, nivelul maxim de zgomot pe care-l poate produce in timpul functionarii este de 36 de decibeli.

Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 filtreaza aerul cu ajutorul unui filtru HEPA fabricat in Germania si un filtru de carbon activ. Ambele filtre sunt de cea mai buna calitate iar producatorul promite ca acestea elimina/retin pana la 99,9% dintre bacteriile, virusii, firele de par, particulele de praf si toate celelalte substante nocive din aerul pe care-l respirati.  Cu alte cuvintele, rezultatele pe care le ofera sunt excelente iar calitatea aerului creste considerabil.

Dupa cum v-am spus si in introducere, pe langa functia de purificare, Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 ofera si functia de umidificare. Conform OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), nivelul de umiditate dintr-o incapere trebuie sa fie cuprins intre 40 si 60%. Acest purificator este echipat cu tehnologia Philips NanoCloud, tehnologie care foloseste umidificarea igenica. Majoritatea purificatoarelor de aer folosesc umidificarea cu ultrasunete, o modeta mai putin eficienta.  Asadar, purificatorul va poate ajuta sa obtineti nivelul dorit de umididate in incapere si este excelent mai ales pentru persoanele alergice.

Un alt lucru care mi-a atras atentia la Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 este tehnologia VitaShield IPS superioara. Aceasta filtreaza si elimina gazele nocive precum formaldehida, toluen, TVOC etc. Sincer sa fiu, n-am vazut alt purificator pana acum care sa mentioneze aceste caractersitici in descriere sau in cartea tehnica.

Design-ul este unul dintre punctele forte ale purificatorului. Din punctul meu de vedere, este unul dintre cele mai aspectuoase modele de pe piata, cel putin din cate am vazut pana acum. Calitatea materialelor este foarte buna si apreciez aspectul curat, simplu. LED-ul din partea frontala ofera un efect ambiental extrem de placut si per total, inginerii de la Philips merita toata laudele.

Bineinteles, Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 dispune de o multime de senzori. Acestia detecteaza si monitorizeaza in permanenta calitatea aerului, nivelul de umiditate, temperatura si gradul de poluare. Are chiar si 3 indicatoare luminoase care functionare in felul urmator: Led-ul rosu indica o calitate slaba a aerului, Led-ul mov indica un nivel acceptabil iar Led-ul albastru indica o calitate buna. De asemenea, aveti la dispozitie mai multe moduri de functionare iar cele ma importante sunt Auto, respectiv Night. Modul Auto detecteaza si ajusteaza automat toate setarile, in timp ce modul Night face ca purificatorul sa functioneze la intensitate minima, ideal atunci cand dormiti.

Nu in ultimul rand, ca si functii suplimentare, Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 ofera un timer care va permite sa-l programati dupa cum doriti, un cronometru care stinge aparatul dupa 1/4/8 ore de functionare, 3 setari pentru setarea nivelului de umiditate si sistemul de avertizare pentru schimbarea filtrelor. Din pacate, nu are functie Wi Fi si nu se poate controla prin intermediul unei aplicatii. In ciuda faptului ca nu este o functie esentiala, consider ca pentru pretul cerut trebuia sa existe si aceasta optiune.

Purificator si umidificator de aer Philips Combi 2 in 1 AC4080/10, Senzor inteligent VitaShield IPS, Sleep mode, Timer

Philips Combi 2 in 1 Pro

 • Brand de incredere
 • Ofera rezultate foarte bune
 • Destul de silentios
 • Cronometru
 • Timer
 • O multime de senzori/tehnologii

Philips Combi 2 in 1 Contra

 • Nu se poate controla cu ajutorul unei aplicatii
 • Consider ca pretul este putin cam mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui purificator de aer foarte bun ce ofera o multime de functii/tehnologii si functia de umidificare, Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 este o alegere foarte buna pe care nu trebuie sa o ignorati.

In cazul in care considerati ca Philips Combi 2 in 1 AC4080/10 nu este alegerea potrivita, va invit sa accesati categoria “Purificatoare de aer” de pe site-ul nostru unde puteti gasi alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.