Purificator & umidificator de aer Panasonic F-VXR50G-W, ioni Nanoe, 5 tipuri de senzori, tehnologie operare Econavi, Filtru HEPA

Purificator si umidificator de aer Panasonic F-VXR50G-W

Purificatoare de aer
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Performanta - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Panasonic F-VXR50G-W este un purificator de aer foarte bun pe care-l recomand cu incredere!

Descriere

Panasonic este o companie japoneza extrem de populara si apreciata in toata lumea. Principalul lor obiectiv este producerea si vanzarea de articole electronice si electrocasnice de toate felurile. Cu siguranta ati auzit de ei si nu are rost sa intru in mai multe detalii.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi va prezint un purificator de aer fabricat de catre ei. Modelul se numeste Panasonic F-VXR50G-W si este una dintre cele mai bune alternative in categoria de pret din care face parte. Pentru persoanele care locuiesc in zone urbane poluate sau care pur si simplu isi doresc un aer mai curat, un astfel de purificator va poate imbunatatii calitatea vietii intr-un mod considerabil.

Cumpara de la eMag

Purificator & umidificator de aer Panasonic F-VXR50G-W, ioni Nanoe, 5 tipuri de senzori, tehnologie operare Econavi, Filtru HEPA

 Aspect si specificatii

Ca si aspect, acest purificator si umidificator de aer Panasonic F-VXR50G-W nu arata cu mult diferit in comparatie cu alte modele si nu are elemente deosebite. Apreciez faptul ca inginerii Panasonic au optat pentru un design cat mai simplu, dar cu anumite caracteristici moderne. Este complet vopsit in alb, deci se va potrivi cu siguranta in orice incapere doriti sa-l pozitionati, fara sa interactioneze negativ cu celelalte obiecte decorative.

Ca orice purificator de aer modern si premium, Panasonic F-VXR50G-W indeplineste cele 3 functii esentiale ale unui astfel de aparat: purificare, umidificare si ionizare. Rezultatele pe care le ofera sunt foarte bune iar utilizatorii care l-au cumparat deja au doar cuvinte de lauda la adresa lui.  Se poate folosi fara probleme intr-o camera de pana la 40mp, dar sunt sigur ca poate face fata chiar si la o incapere mai mare.

Dispune de 3 moduri de functionare, si anume: Eco(Silent), Normal (Auto) si Intesiv(Maxim). Aceste moduri trebuie sa le selectati dumenavoastra in functie de preferintele pe care le aveti, de momentul zilei si de sitautia aerului din incaperea respectiva. In timpul functionarii produce un zgomot de 23 decibeli pe modul eco, 34 decibeli pe modul auto si 51 decibeli pe modul intensiv. Mentionez faptul ca modul economic poate consuma cu pana la 60% mai putin curent decat modul auto, dar performantele sunt limitate. Acest mod va recomand sa-l folositi in special noaptea intrucat este silentios si functioneaza constant timp de mai multe ore.

Are 4 senzori inteligenti care monitorizeaza permanent anumiti parametrii din incapere: umiditate, miros, lumina si murdarie/praf. Astfel, pe langa faptul ca purifica aerul, Panasonic F-VXR50G-W poate sa elimine mirosurile neplacute si sa absoarba toate particulele de praf inainte ca dumenavoastra sa ajungeti sa le respirati. De asemenea, Panasonic ne spune ca purificatorul absoarde pana la 99,1% din bacteriile si virusii care se transmit pe cale aeriana. Asadar, daca tineti la sanatatea dumneavoastra si la calitatea aerului pe care-l respirati, cu Panasonic F-VXR50G-W nu aveti cum sa gresiti.

Filtrele sunt de tip HEPA si se recomanda a fi curatate/aspirate cel putin o data pe luna. Avantajul acestor filtre consta in faptul ca au o durata de viata foarte lunga, de pana la 10 ani. Astfel, daca le intretineti corespunzator, cativa ani de zile nu trebuie sa le schimbati, ci doar sa le curatati.  De asemenea, tot la categoria senzori trebuie sa mentionez faptul ca Panasonic F-VXR50G-W dispune de un senzor pentru polen, respectiv un senzor de miscare care face ca aparatul sa functioneze la o capacitate perfecta atunci cand detecteaza persoane in jurul sau.

Cumpara de la eMag

Purificator & umidificator de aer Panasonic F-VXR50G-W, ioni Nanoe, 5 tipuri de senzori, tehnologie operare Econavi, Filtru HEPA

 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bune
 • Silentios
 • Economic
 • Indpelineste 3 functii: purificare, umidificare si ionizare
 • Diversi senzori

Contra

 • Desi nu este neaparat un dezavantaj, in categoria de pret din care face exista o multime de alternative

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui purificator de aer ce ofera rezultate foarte bune, este silentios, economic si are un raport calitate-pret corect, acest Purificator si umidificator de aer Panasonic F-VXR50G-W reprezinta o optiune care merita sa fie luata in calcul.

Cumpara de la eMag

One thought on “%1$s”

 1. Ce bine ar fi ca cei care fac reviewuri sa fie si un pic documentati. Sper doar sa imi aprobati comentariul. Poate ca cel mai bine ar fi sa colaborati cu persoane din domeniu care stiu ce inseamna filtrare si purificare. Nu scrie nimic de principiul de filtrare, pasiv si activ. De asemenea, induceti lumea in eroare, acest purificator ca si cele din gama Sharp nu au ionizare, ionizarea a fost chiar interzisa in Canada si deja UE a dat o reglementare privind acest tip de filtrare deoarece poate fi periculoasa din cauza numarului necunoscut de ioni negativi eliberati. Eliberarea de ioni pozitiv si negative , tehnologia NANOE sau PLASMACLUSTER este cu totul o alta discutie si intr-adevar, aceasta inseamna filtrare activa. Acest tip de filtrare nu il are nici macar Daikin, a caror gama de purificatoare este construita in una din fabricile partenere din China.(probabil GREE). De acord ca acest purificator este unul dintre ce le mai bune de pe piata de la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *