Purificator Rowenta PU3040F0 PURE AIR

Purificator Rowenta PU3040F0 PURE AIR

Purificatoare de aer
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Rowenta PU3040F0 PURE AIR este un purificator de aer foarte ok pe care-l recomand cu incredere in situatia in care nu va confruntati cu un nivel ridicat de poluare!

Descriere

Pentru persoanele care locuiesc in zonele urbane aglomerate unde poluarea reprezinta o problema grava, un purificator de aer reprezinta cea mai buna solutie din punctul meu de vedere. Nu trebuie sa ignorati calitatea aerului pe care-l respirati intrucat va poate afecta grav sanatatea. Anual, in lume sunt cateva zeci de mii de decese din cauza aerului poluat si se pare ca aceasta tendinta nu are de gand sa fie oprita prea curand.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi va prezint un purificator de aer destul de accesibil si destul de bun. Modelul se numeste Rowenta PU3040F0 PURE AIR si reprezinta o solutie interesanta de luat in calcul daca sunteti in cautarea unui purificator. Despre popularitatea brand-ului Rowenta nu are rost sa discut, sunt convins ca majoritatea dintre dumenavoastra au auzit de ei.

Cumpara de la eMag

Purificator Rowenta PU3040F0 PURE AIR

Aspect si specificatii

Rowenta PU3040F0 PURE AIR are un aspect destul de frumos, un design placut, curat care-mi inspira ceva eco-friendly. Materialele folosite sunt de foarte buna calitate si va rezista excelent odata cu trecerea timpului daca-l intretineti corespunzator. Apreciez faptul ca are o forma compacta, deci il puteti pozitia oriunde in incaperea dorita fara sa ocupe prea mult spatiu.

Acest purificator este recomand pentru camerele/incaperile de paan la 35mp. Sunt sigur ca daca nivelul de poluare nu este atat de mare poate face fata si la o suprafata mai mare. La capacitate maxima, Rowenta PU3040F0 PURE AIR este capabil sa livreze o rata a aerului de pana la 300m2/h. Asadar, pentru o camera de 12-15 mp, puteti sa va bucurati de un aer curat, filtrat si fara mirosuri neplacute in mai putin de 7 minute.

Modurile sale de functionare principale sunt urmatoarele: AutoDay care se poate seta de la 1 la 5 in functie de nivelul de poluare si modul Auto Night care se poate seta in trepte de la 1 la 2. Rowenta PU3040F0 PURE AIR este capabil sa identifice singur nivelul de poluare si toate particulele nocive din aer, asadar o sa-si seteze in mod automat modurile de functionare. Asadar, pe timpul zilei va recomand sa-l folositi la capacitate maxima pentru cele mai bune rezultate, iar pe timp de noapte lasati-l sa-si faca singur treaba.

Dupa cum am zis si mai sus, el poate detecte automat nivelul de poluare dintr-o incapere. De asemenea, are diversi senzori care identifica umiditatea, temperatura si nivelul de substante/bacterii nocive din aer. Toate aceste informatii sunt afisate pe un mis display cu indicatori luminosi de culoare rosie. De asemenea, Rowenta PU3040F0 PURE AIR dispune de functia pentru oprire automata pe care o selectati dumnavoastra, respectiv de un timer care va permite sa-l programati atunci cand aveti nevoie de un aer curat.

Filtrarea se realizeza printr-un proces format din 4 pasi: Prefiltrare (pentru praf si fire de par), Filtrul din carbon activ (elimina mirosurile neplacute si fumul), Filtrul Allergy+ (elimina polenul, particulele fine, alergenii, acarenii si bacteriile) si filtrul NanoCaptur+ care se ocupa de restul. Conform producatorului, Rowenta PU3040F0 PURE AIR poate retine si elimina pana la 99,99% din bacteriile/substantele nocive din aerul pe care-l respirati in locuinta dumneavoastra. De asemenea, aveti la dispozitie un indicator luminos care va avertizeaza atunci cand trebuie schimbate filtrele.

Cumpara de la eMag

Purificator Rowenta PU3040F0 PURE AIR

Purificator Rowenta Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Modurile AutoDay si AutoNight
 • Sistem de filtrare in 4 pasi
 • Design placut si constructie solida
 • Diversi senzori si diverse tehnologii/functii

Purificator Rowenta Contra

 • S-au raportat unele probleme cu senzorul pentru substante nocive (doar la anumite modele, nu la toate)
 • Daca aveti o incapere mai mare si va confruntati cu un grad ridicat de poluare, va recomand un model mai avasnat si mai capabil

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui purificator de aer petru o incapere/camera relativ mica si unde nivelul de poluare nu este extrem de grav, acest purificator Rowenta PU3040F0 PURE AIR reprezinta o alegere corecta din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Purificator Rowenta PU3040F0 PURE AIR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *