Purificator de aer Soehnle AirFresh Wash 500

Purificator de aer Soehnle AirFresh Wash 500

Purificatoare de aer
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
 • Eficienta - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Soehnle AirFresh Wash 500 este un purificator de aer simplu si eficient pe care-l recomand cu incredere!

Descriere

Poluarea aerului ucide pana la cateva milioane de oameni anual. Decesele provocate de acest fenomen reprezinta aproximativ 8-10% din totalul deceselor dintr-un an. Bineinteles, poluarea nu ne afecteaza pe termen scurt iar complicatiile (eventual decesul) apare dupa mai mult timp in care suntem foarte expusi. Din pacate, fenomenul nu pare sa se duca intr-o directie mai buna in viitorul apropiat. Daca nu incetam cu defrisatul padurilor, cu folosirea autoturismelor in permanenta si la alte cateva masuri asemanatoare, o sa fim din ce in ce mai afectati.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Pentru persoanele care locuisc in orase aglomerate sau in zone unde poluarea pune probleme, este necesar sa cumpare un purificator de aer. Din punctul meu de vedere, purificatorul de aer reprezinta o investitie in sanatate si o investitie pentru cresterea confortului.

In randurile urmatoare va prezint purificatorul de aer Soehnle AirFresh Wash 500. Face parte dintr-o categorie de pret unde exista o multime de modele asemanatoare, dar consider ca merita toata atentia dumneavoastra. Este un produs de calitate ce ofera un raport calitate-pret corect si trebuie sa-l puneti pe lista de achizitii viitoare.

Cumpara de la eMag

Purificator de aer Soehnle AirFresh Wash 500

Aspect si specificatii

Soehnle AirFresh Wash 500 nu este cea mai accesibila solutie la care puteti apela, dar nu intotdeauna produsele ieftine sunt cea mai buna investitie. Acest purificator este gandit pentru a face fata intr-o camera/incapere de pana la 35mp. Puteti alege din cele 3 trepte de viteza pe care le are, in functie de preferinte sau de nivelul de poluare din incaperea respectiva. Este un aparat silentios si nu o sa va provoace disconforturi de orice natura.

Purificarea aerului se realizeaza in 3 etape/trepte. Poate sa capteze polenul, parul de animale, praful fin, bacterii, acarieni, mirosurile neplacute si chiar cele mai mici bacterii. Avantajul lui Soehnle AirFresh Wash 500 este faptul ca pe langa purificare, poate sa umidifice aerul. In categoria depret din care face parte, putine sunt purificatoarele care ofera si funtia de umidificare. Asadar, va puteti bucura de un aer curat, proaspat si cu o umiditate perfecta cu ajutorul unui singur aparat.

Filtrele sunt de tip HEPA si Carbon Activ, cele mai eficiente in momemtul de fata. Conform producatorului, pot capta pana la 99,96% din toate substantele/particulele daunatoare din aer. Nu este un purificator foarte tehnologizat si nu are diverse functii precum am vazut la alte modele. Ofera in principiu tehnologiile de baza precum: purificar,e umidificare, modul pentru noapte sau un timer care va permite sa-l programati in funtie de nevoie.

Soehnle AirFresh Wash 500 este un purificator de sine statator si are dimensiuni relativ compacte. Constructia sa este realizata din materiale calitative, durabile si care vor rezista fara probleme in timp. Design-ul pe care-l are este unul simplu, modern si imi lasa impresia unui produs “curat”. In partea superioara se afla panoul de comanda, format dintr-un display LCD si butoanele cu touch pentru controlarea diverselor setari. Se foloseste usor si sunt convins ca n-o sa va ofere batai de cap.

Desigur, Soehnle AirFresh Wash 500 dispune de senzori pentru detectarea temperaturii, pentru detectarea nivelului de poluare si al diverselor substante. Acesti senzor va ajuta sa fiti mereu la curent cu starea aerului din incapere si ii ofera purificatorului toate informatiile necesare pentru a functiona in modul Auto. Atunci cand alegeti modul Auto, purificatorul seteaza singur toti parametrii optimi de functionare.

Purificator de aer Soehnle AirFresh Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret corect
 • Constructie de calitate
 • Design simplu
 • Panou de comanda cu ecran si butoane touch
 • Silentios
 • Foarte eficient
 • Ofera si functia de umidificare

Purificator de aer Soehnle AirFresh Contra

 • Face parte dintr-o categorie de pret unde exsita foarte multe optiuni

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui purificator de aer simplu, eficient si care ofera functia de umidificare, acest Purificator de aer Soehnle AirFresh Wash 500 reprezinta o alegere care merita toata atentia.

In cazul in care Soehnle AirFresh Wash 500 nu este potrivit, puteti sa aruncati o privire la categoria “Purificatoare de aer” de pe site-ul nostru unde am prezentat cateva alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.