Purificator de aer Philips AC2887/10

Purificator de aer Philips AC2887/10

Purificatoare de aer
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Eficienta - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Philips AC2887/10 este unul dintre cele mai bune si eficiente purificatoare de aer pentru locuinte de pe piata.

Descriere

Aerul pe care-l respiram este esential pentru vietile noastre. Tot mai multe persoane au uitat de acest lucru si isi bat joc prin diferite actiuni precum: defrisari de paduri, scoaterea filtrului de particule de la masinile Diesel, folosirea de autoturisme vechi si poluante, aruncarea deseurilor in locuri interzise etc. Toate aceste lucruri polueaza aerul pe care-l respiram si ne imbolnavesc fara sa ne dam seama.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Purificatoarele de aer sunt special concepute pentru imbunatatirea calitatii aerului. Desi nu rezolva cauza, ele sporesc considerabil calitatea vietii, mai ales pentru persoanele cu diverse alergerii. Va recomand puternic daca locuiti intr-un oras mare si poluat sa luati in considerare un asemenea produs.

In review-ul de astazi am sa va prezint unul dintre cele mai folosite si cumparate purificatoare de aer din Romania. Se numeste AC2887/10 si este produs de catre Philips. Majoritatea utilizatorilor sunt extrem de multumiti de el si spun ca le-a schimbat viata in mod radical.

Cumpara de la eMag

Purificator de aer Philips AC2887/10

Aspect si specificatii

Design-ul acestui purificator de aer Philips este unul cat de poate de simplu, elegant si modern. Are o constructie compacta care va permite sa-l montati oriunde in casa dumenavoastra fara probleme. Nu necesita procese de insalare speciale, doar il conectati in priza si il setati in functie de nevoi. Chiar arata foarte bine si lasa impresia unui gadget modern care se potriveste perfect in orice incapere.

Rezultatele pe care le ofera sunt absolut excelente. Prima data aerul trece prin Prefiltru unde sunt retinute particulele mari de praf si parul animalelor dupa care ajung in filtrul normal unde Philips ne spune ca sunt eliminate pana la 99,97% din bacterii si impuritati. Dupa cum v-am spus si mai sus, aproape toate persoanele au avut numai cuvinte de lauda la adresa acestuia. Aerul din locuintele lor a devenit mult mai curat si usor de respirat.

Pe langa rezultatele foarte bune, dispune si de o multime de functii. In primul rand am sa mentionez cele 3 moduri de functionare: general, alergeti/bactrii si virusuri. In functie de nevoile si sutatia dumneavoastra, puteti alege unul dintre aceste 3 moduri care functioneaza perfect. Alte functii utile si interesante sunt timer-ul care va permite sa programati apartul sa functioneze atunci cand va doriti, respectiv indicatorul numerit PM2.5 care va indica in timp real calitatea aerului din locuinta dumneavoastra.

In timpul functionarii la capacitate maxima produce un zgomot de maxim 51 de decibeli, iar in modul de noapte (silentios) atinge maxim 21 de decibeli. Sunt niste valori mai mult decat decente daca ma intrebati pe mine, tinand cont de rezultatele excelente pe car ele ofera. Philips recomanda ca acest model sa fie folosit pentru suprafetele de pana la maxim 80 de mp, deci este suficient pentru o casa de dimensiuni reduse sau pentru un apartament generos.

Un alt lucru extrem de util si inteligent este sistemul AeraSense. Acesta detecteaza chiar si cele mai mici particule si alergeni, ajustand automat modul de functionare pentru o purificare perfecta. Tot acest sistem este acela care va atentioneaza atunci cand filtrele trebuie inlocuite. Daca nu schimbati filtrele pe moment, aparatul inceteaza sa mai functioneze pentru a nu purifica aerul intr-un mod ineficient. Chiar este un purificator complet care o sa va imbunatateasca calitatea vietii intr-un mod la care nu va asteptati.

Cumpara de la eMag

Purificator de aer Philips AC2887/10

Pro

 • Brand de incredere
 • Design frumos si constructie bine gandita
 • O multime de functii si tehnologii
 • Timer
 • Rezultate excelente
 • Silentios
 • Sistemul de filtrare format din: Pre Filtru, Filtrul de Carbon si Filtrul HEPA

Contra

 • Are un pret cam ridicat, dar daca tinem cont de rezultate si de opinia utilizatorilor, consider ca se justifica

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui purificator de aer excelent din toate punctele de vedere iar bugetul nu reprezinta o problema, acest purificator de aer Philips AC2887/10 este fara doar si poate una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *