Purificator de aer Daikin MC70L, tehnologie Daikin Streamer, 6 etape de filtrare

Purificator de aer Daikin MC70L, tehnologie Daikin Streamer, 6 etape de filtrare

Purificatoare de aer
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Performanta - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Daikin MC70L este un purificator de aer foarte bun care-si merita banii, cel putin dupa parerea mea.

Descriere

Daikin este o companie japoneza extrem de cunoscuta pentru sistemele de aer conditionat pe care le produc. Am avut si eu cativa ani un aer conditionat de la ei de care am fost extrem de multumit. Cu alte cuvinte, sunt niste adevarati lideri in aceasta industrie si le recomand cu incredere produsele.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Pe langa unitati de aer conditionat, Daikin sunt implicati in producerea de purificatoare de aer. Tocmai despre un astfel de purificator vom discuta in review-ul de astazi. Modelul se numeste Daikin MC70L si este unul dintre cele mai apreciate/cumparate purificatoare de aer din Romania. Are o multime de comentarii pozitive din partea utilizatorilor care l-au cumparat deja iar acest lucru ne demonstreaza faptul ca este un produs de calitate.

Cumpara de la eMag

Purificator de aer Daikin MC70L, tehnologie Daikin Streamer, 6 etape de filtrare

Aspect si specificatii

Ca si aspect, Daikin MC70L nu se deosebeste de alte modele in mod special. Are un aspect cat se poate de simplu, clean si fara compromisuri. Faptul ca este vopsit complet in alb il face sa se integreze perfect in orice incapere doriti sa-l instalati. Altceva nu am de sa va spun din acest punct de vedere, deci nu are rost sa insist.

Rezultatele pe care le ofera Daikin MC70L sunt foarte bune. Se recomanda folosirea lui in incaperi ce nu depasesc 46 de metri patrati, dar sunt convins ca poate face fata si intr-o camera mai mare. Aveti la dispozitie 4 trepte de viteza din care sa alegeti, in functie de preferintele dumenavoastra, de calitatea aerului din incapere si de necesitatea momentului. Personal l-as folosi cel mai mult pe functia auto intrucat o sa-si faca singur setarile optime de functionare. In treapta maxima de viteza (modul turbo) este cam zgomotos si produce un zgomot de 63 decibeli. Daca doriti sa-l folositi pe timp de noapte, va recomand sa utilizati doar prima treapta de viteza ca sa nu va deranjeze.

Daikin MC70L indeplineste 2 functii, si anume: purificare, respectiv ionizare. Din pacate, nu se poate folosi si pe post de umidificator, lucru cam dezamagitor din punctul meu de vedere. In categoria de pret din care face parte exista modele care ofera si aceasta functie, fiind una foarte importanta. Trecand peste acest minus, pe langa faptul ca purifica aerul, Daikin MC70L poate sa elimine mirosurile neplacute, sa filtreze polenul inainte ca acesta sa ajunga pe podeaua din locuinta dumneavoastra si sa elimine majoritatea bacteriilor/virusilor care se transmit pe cale aeriana.

Conform producatorului, filtrarea se realizeaza in 6 etape dar nu se mentioneaza cu exactitate care este procedeul. Am incercat sa ma documentez in acest sens dar am gasit niste informatii foarte vagi pe care consider ca nu merita sa le prezint, intrucat n-o sa fie de ajutor. Cert este faptul ca vorbim despre un proces eficient, complex si care functioneaza excelent. Spre deosebire de majoritatea purificatoarelor care folosesc filtre Hepa, Daikin MC70L utilizeaza filtre fotocatalitice din titan pentur filtrarea si descompunerea prafului, bacteriilor, virusilor si alergenilor. In pachet primiti 5 astfel de filtre, cu o durata de pana la 2 ani fiecare. Cu alte cuvinte, 10 ani de la achizitie nu trebuie sa va faceti probleme in privinta filtrelor.

Ca si functii suplimentare, Daikin MC70L are un timer (programator de oprire) care va permite sa-l setati la 1 ora, 2 ore sau 4 ore. Astfel, daca doriti ca acesta sa se inchida automat dupa una dintre perioadele anterior mentionate, trebuie doar sa selectati acest lucru. De asemenea, mai vine la pachet cu o telecomanda care va permite sa-l controlati de la distanta, o chestie pe care o aplaud. Panoul de comanda este unul destul de basic si usor de folosit, fiind format doar din cateva butoane si un afisaj LCD discret.

Cumpara de la eMag

Purificator de aer Daikin MC70L, tehnologie Daikin Streamer, 6 etape de filtrare

Purificator de aer Daikin Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Ofera rezultate foarte bune
 • Silentios in treptele inferioare
 • Timer
 • Telecomanda
 • Sistem de filtrare avansat

Purificator de aer Daikin Contra

 • Sunt putin dezamagit ca nu poate indeplini si functia de umidificator la acest pret

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui purificator de aer foarte bun si nu va deranjeaza faptul ca nu indeplineste si functia de umidificator, Daikin MC70L este o alegere excelenta din punctul meu de vedere.

 

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *