Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD50E-L, 4 modele de filtrare, 4 senzori de praf, Plasmacluster Ion Technology, 38m², alb

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD50E-L

Purificatoare de aer
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Performanta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Sharp UA-HD50E-L este un purificator de aer excelent pe care-l recomand din toate punctele de vedere.

Descriere

Sharp este una dintre cele mai mari companii japoneze atunci cand vorbim despre produse electronice. Ei produc de la articole electrocasnice pana la aparate electronice sofisticate, calculatoare, telefoane mobile, televizoare, purificatoare de aer etc. Personal ii apreciez pentru televizoarele si ecranele pe care le fac si le distribuie catre alte companii. Am avut un telefon mobil cu un ecran produs de Sharp si mi-a placut foarte mult, fiind aproape perfect echilibrat.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un purificator de aer produs de catre Sharp. Se bucura de un real succes pe piata din Romania si din cate am vazut, este unul dintre cele mai cautate si vandute in momentul de fata. Consider ca ofera un raport calitate-pret excelent si ca reprezinta una dintre cele mai bune alternative.

Cumpara de la eMag

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD50E-L, 4 modele de filtrare, 4 senzori de praf, Plasmacluster Ion Technology, 38m², alb

 Aspect si specificatii

Din punct de vedere al design-ului, Sharp UA-HD50E-L arata destul de simplu si de modern. Are o forma interesanta iar aceasta varianta de culoare, gri deschis, consider ca arata cel mai bine. Dimenisunile lui sunt suficient de compacte incat poate fi pozitionat fara probleme pe o masa din incaperea unde doriti sa-l instalati. Alte elemente deosebite nu are, deci nu are rost sa lungesc acest subiect.

Sharp UA-HD50E-L nu numai ca purifica aerul ci indeplineste in total 3 functii: ionizare, umidificare si purificare. Se poate folosi intr-o incapere de pana la 38 metri patrati conform producatorului, dar sunt sigur ca poate face fata si la o camera mai mare de atat. Rezultatele pe care le ofera sunt senzationale si majoritatea utilizatorilor au avut numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Are 3 trepte de viteza pe care le puteti selecta, respectiv: silent, normal si maxim. Aici trebuie sa alegeti in functie de camera dumneavoastra, de nivelul de poluare/bacterii/praf s de momentul zilei. Daca ma intrebati pe mine, modul normal de folosire este cel mai recomandat pentru ca ofera un echilibru perfect intre performanta si zgomot. In modul maxim, Sharp UA-HD50E-L produce un zgomot de pana la 55 de decibeli, fiind destul de zgomotos. Daca doriti sa-l folositi si pe timpul noptii, va recomand sa-l utilizati pe modul silent intrucat isi face treaba bine si nu produce decat 23 de decibeli in timpul functionarii.

Dispune de nu mai putin de 6 senzori inteligenti care analizeaza in permanenta calitatea aerului din incaperea unde este folosit. Cei 6 senzori masoara si recunosc: praful, mirosul, temperatura, umiditatea, lumina, temperatura si miscarea. Pe langa faptul ca purifica aerul, Sharp UA-HD50E-L elimina mirosurile neplacute printr-un sistem special de filtrare si protejeaza mediul inconjurator impotriva bacteriilor. De asemenea, poate emite ioni intr-un flux chiar si de 10 ori mai puternic in comparatie cu alte modele, prin intermediul tehnologiei Ion Spot.

Filtrele sunt de tip Hepa, respectiv Deo. Un lucru care mi-a placut din nou foarte mult este faptul ca Sharp recomanda aspirarea/curatarea filtrelor aproximativ la o luna de folosire. Mai mult decat atat, ei estimeaza ca durata de viata a unui filtru daca este intretinut corespunzator poate ajunge chiar si la 10 ani. Un alt element care mi-a atras atentia si mi-a placut este panoul de comanda cu afisaj LCD si cu touchscreen, extrem de usor de folosit.

Cumpara de la eMag

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD50E-L, 4 modele de filtrare, 4 senzori de praf, Plasmacluster Ion Technology, 38m², alb

 Pro

 • Raport calitate-pret excelent
 • Brand de incredere
 • Ofera rezultate foarte bune
 • Are o multime de review-uri pozitive din partea utilizatorilor
 • Este silentios pe modul cel mai slab in intensitate
 • Indeplineste atat functia de purificare, cat si de umidificare, respectiv ionizare

Contra

 • Sincer sa fiu, nu am ce sa-i reprosez

 Concluzie

Daca va doriti unul dintre cele mai bune si apreciate purificatoare de aer de pe piata, acest Purificator de aer Sharp UA-HD50E-L este cu siguranta alegerea perfecta.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD50E-L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *