Purificator de aer Clean Air Optima CA-510 Pro

Purificator de aer Clean Air Optima CA-510 Pro

Purificatoare de aer
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Eficienta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Summary

Clean Air Optima CA-510 Pro este un purificator de aer simplu, eficient si care poate acoperi o suprafata considerabila!

Descriere

Purificatoarele de aer sunt niste dispozitive extrem de importante si de utile. Ele purifica si filtreaza aerul dintr-o incapere intr-un mod foarte eficient. Pentru persoanele care locuiesc in zonele in care poluarea aerului este cu adevarat o problema, un purificator reprezinta o investitie excelenta. Aerul pe care-l respiram influenteaza in mod direct calitatea vietii si starea de sanatate generala, lucru pe care va rog sa nu-l uitati. Conform ultimelor studii, aerul poluat omoara cateva zeci de mii de persoane in fiecare an.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint purificatorul de aer Clean Air Optima CA-510 Pro. Dupa cum ii spune si numele, este un purificator profesional care se poate folosi si in incaperi mai mari precum: spatii de birouri, garaje, service-uri, diverse locuri publice. Bineinteles, puteti sa-l cumparati si pentru acasa fara probleme.

Cumpara de la eMag

Purificator de aer Clean Air Optima CA-510 Pro

Aspect si specificatii

Clean Air Optima CA-510 Pro poate face fata intr-o incapere de pana la 110 metri patrati. Fluxul maxim de aer pe care-l poate purifica este de 468 metri cubi/ora. Dispune de 3 trepte de viteza pe care trebuie sa le selectati in functie de calitatea aerului din incapere si in functie de moment/situatie. In cea mai mare treapta de viteza, purificatorul produce un zgomot de maxim 55 decibeli.

Pe langa faptul ca purifica aerul, Clean Air Optima CA-510 Pro il si ionizeaza in acelasi timp. Din pacate, nu indeplineste si functia de dezumidificator, dar trebuie sa tinem cont de pretul suficient de accesibil pe care-l are. Ionizarea aerului are un efect pozitiv asupa sanatatii deoarece are capacitatea de a retine/elimina anumite bacterii/substante pe care filtrele poate le-au scapat.

Daca tot am pomenit de filtrare, purificatorul trece aerul prin nu mai putin de 4 filtre: pre-filtru, filtru de carbon activ, filtru TRUE HEPA si ionizatorul DUO. Conform producatorului, Clean Air Optima CA-510 Pro este capabil sa retina si sa elimine pana la 98,6% din praful, firele de par, gazele novice, virusii si bacteriile din aer. De asemenea, poate elimina si mirosurile neplacute datorita sistemului special de filtrare numit Optima.

Bineinteles, Clean Air Optima CA-510 Pro dispune de senzori inteligenti care analizeaza in permanenta calitatea aerului din incapere si toate substantele nocive. Acesti senzori ii transmit purificatorului informatiile respective si acesta foloseste setarile optime de functionare daca alegeti sa-l utilizati in modul Auto. Daca ma intrebati pe mine, modul Auto este cel mai eficient si ar trebui folosit cel mai des.

In ciuda faptului ca este un purificator profesional si poate acoperi o suprafata mare, are o forma neasteptat de compacta. Design-ul este de asemenea curat si placut iar calitatea materialelor mi-au lasat o impresie buna. Datorita manerului special, purificatorul se poate transporta foarte usor oriunde aveti nevoie. Tot la capitolul aspect am sa mentionez si mini display-ul pozitionat in partea frontala pe care sunt afisate informatii utile si care lumineaza (in verde, rosu si albastru) in functie de calitatea aerului din camera.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare, Clean Air Optima CA-510 Pro dispune de urmatoarele tehnologii:

Timer: timer-ul va permite sa programati purificatorul in functie de nevoile dumneavoastra. De exemplu, puteti sa-l programati sa functioneze doar in anumite zile, doar in anumite intervale orare sau doar pe anumite perioade de timp (1, 3, 4, 6, 8 ore);

Child Lock: atunci cand este activtata, functia Child Lock blocheaza accesul la panoul de comanda si copiii nu mai pot influenta setarile purificatorului. Functioneaza exact ca la majoritatea aparatelor electrocasnice care dispun de aceeasi functie;

Sleep Mode: dupa cum ii spune si numele, sleep mode este recomandat sa-l folositi noaptea, cand dormiti. Atunci cand este activat, purificatorul functioneaza la capacitate minima si produce cat mai putin zgomot posibil (in jur de 10 decibeli).

Panoul de comanda este pozitionat in partea de sus a purificatorului si nu pare complicat. Are doar cateva butoane si sunt convins ca o sa va obisnuiti foarte repede cu el. De asemenea, producatorul va pune la dispozitie si o telecomanda cu care puteti face setarile necesare de la distanta. Din pacate, Clean Air Optima CA-510 Pro nu dispune de Wi Fi si nu poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii.

Cumpara de la eMag

Purificator de aer Clean Air Optima CA-510 Pro

Clean Air Optima Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Eficient
 • Silentios
 • Constructie compacta si design simplu
 • Diverse functii

Clean Air Optima Contra

 • Ii lipsesc cateva functii

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui purificator de aer care poate acoperi o suprafata mare si are un pret rezonabil, Clean Air Optima CA-510 Pro este o optiune pe care n-ar trebui sa o ignorati.

In cazul in care Clean Air Optima CA-510 Pro nu este potrivit, va recomand sa accesati categoria “Purificatoare de aer” de pe site-ul nostru unde v-am propus o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *