Plita Vitroceramica pe Gaz Bosch

Plite incorporabile
 • Pret - 9.2/10
  9.2/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 10/10
  10/10
9.6/10

Summary

Plita Vitroceramica pe Gaz este ideala pentru persoanele care au nevoie de o plita care e cat mai usora de curatat.

Introducere

Oricat de bun ati fi la gatit, daca nu aveti o plita de calitate, nici mancarea nu poate iesi asa cum v-ati dori. Pe piata puteti gasi o gama foarte larga de plite, unele mai bune decat celelalte. Iar daca doriti ca mancarea sa va iasa mereu de inalta calitate, plita pe care o faceti ar trebui sa fie la fel de buna.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Indiferent de ce plita doriti sa cumparati, este foarte important ca ea sa aiba un sistem de blocare de siguranta. Asta poate impiedica copii mici, cainii mari, si pisicile din a le da drumul din curiozitate sau joaca. Unele pliti au un buton de blocare ascuns, iar altele sunt putin mai greu de deschis. In general, majoritatea plitelor au un astfel de sistem. Dar daca nu aveti copii mici sau animalute de companie, nu aveti de ce sa va faceti griji.

Plita Vitroceramica pe Gaz Bosch

Daca doriti o plita cat mai mica dar care poate fi cat mai versatila, ati putea considera un model cu zone de gatit duble si flexibile. Asta inseamna ca ele ofera o zona mai mica de gatit inauntrul unui cerc mai mare. Si oricare din ele poate fi folosit, depinzand de marimea tigaii dumneavoastre. Puteti gasi si modele care va ofera posibilitatea de a uni doua zone de gatit intr-una singura. Asta va ofera locul perfect pentru o tigaie foarte mare.

Unul din cele mai importante lucruri de tinut minte, cand cumparati o plita, este cat e de usor de curatat. Ele nu trebuie sa dea voie la nici un fel de mancare sau ulei sa se fixeze pe ele. Mai mult de atat, va recomandam sa considerati un model cu suport de vase care poate fi spalat in masina de spalat.

In acest articol, vom vorbi despre o Plita Vitroceramica pe Gaz Bosch.

Descriere

Cumpara de la eMag
Plita Vitroceramica pe Gaz Bosch

Plita Vitroceramica pe Gaz Bosch este de calitate si poate fi folosita de aproape oricine. Panoul de comanda este mecanic si este pozitionat deasupra. Iar datorita materialului de ceramica, aceasta plita ofera o durabilitate impresionanta. Mai mult de atat, are si un design elegant care poate fi integrat in orice bucatarie.

Aceasta Plita ofera si cateva functii foarte importante, asta include Oprire Automata, Protectie Copii, si Conversie LPG. Iar mai mult de atat, panoul de comanda este foarte usor de folosit si are o durabilitate perfecta pentru persoanele care gatesc mereu.

Tipul arzatoarelor sunt standard, iar plita ofera un arzator mare, un arzator mic, si doua arzatoare normale. Puterea arzatorului mare e de 2.8kW, iar puterea arzatoarelor normale e de 1.9kW. Plita are o inaltime de 4.5cm, o latime de 60.6cm, si o adancime de 52,7 cm.

Cel mai mare avantaj al acestei plite sunt suporturile pentru vase care pot fi curatate in masina de spalat. Ele sunt optimizate ca sa nu va mai faceti griji pentru pete, fisuri, sau coroziune atunci cand sunt bagate in masina de spalat vase. Asta va ajuta sa nu mai pierdeti foarte mult timp curatand plita pe gaz.

Desi este o plita destul de buna, pretul usturator nu este justificat. Bosch va ofera o garantie de 24 luni.

Plita Vitroceramica pe Gaz Bosch

Avantaje

 • Calitate Destul de Buna
 • Oprire Automata
 • Protectie Copii
 • Conversie LPG
 • Ofera Patru Arzatoare Standard
 • Panou de Comanda Usor de Folosit

Dezavantaje

 • Are un pret foarte mare.

Concluzie

Plita Vitroceramica pe Gaz Bosch ofera un design superb care poate face orice bucatarie sa arate de 10 ori mai bine. Nu o sa mai pierdeti timpul curatand aragazul, datorita suporturilor de vase care pot fi curatate in masina de spalat vase. Are si un sistem de protectie destul de bun care protejeaza plita impotriva copiilor si animalutelor de companie curioase. Aceasta plita este perfecta pentru persoanele care sunt in cautarea unei pliti de calitate, indiferent de pret.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *