Plita incorporabila AEG HK634021XB, Vitroceramica, 4 zone de gatit, Control touch, Stop&go, Rama inox

Plita incorporabila vitroceramica AEG HK634021XB, Control touch, Stop&go, Rama inox

Plite incorporabile
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
9.8/10

Pe scurt

AEG HK634021XB este o plita vitroceramica excelenta pe care merita sa o luati in considerare!

Descriere

Plitele incorproabile sunt printre cele mai cautate si vandute aparate electrocasnice in momentul actual. Ele au inceput sa castige teren in detrimentul aragazurilor traditionale deoarece preturile au devenit mai accesibile iar oamenii au inteles faptul ca sunt mai practice. Exista mai multe tipuri de plite: pe gaz, electrice cu inductie si electrice cu rezistenta (vitroceramice). Fiecare tip prezinta avantajele/dezavantajele sale si va recomand sa alegeti modelul care va ineplineste toate cerintele.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint plita vitroceramica AEG HK634021XB. Este un model premium construit de companie germana AEG, una dintre companiile etalon din industrie. Sunt cunoscuti in toata lumea pentru aparatele electrocasnice de calitate pe care le produc.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila vitroceramica AEG HK634021XB, , 4 zone de gatit, Control touch, Stop&go, Rama inox

Aspect si specifcatii

Plitele vitroceramice transfera caldura pe verticala, de la elementul incalzitor de sub plita la vasul de gatit. Pentru cele mai bune rezultate, se recomanda sa folositi vase care au baza mai mica sau cel mult egala cu zona de gatit. Daca folositi vase cu baza mai mare, plita n-o sa fie eficienta iar alimentele se vor gati mult mai greu.

Plita incorporabila vitroceramica AEG HK634021XB are 4 zone de gatit: 2 zone mici, o zona normala si o zona mare. Arzatoarele sunt bine delimitate si va permit sa folositi vase volumioase fara probleme, dar sa tineti cont de sfatul pe care l-am prezentat mai sus.

Design-ul plitei AEG HK634021XB este senzational. Arata excelent din toate punctele de vedere si are un aspect modern, curat, fara compromisuri. Din experiena mea, plitele vitroceramice sunt cele mai aspectuoase iar acest model nu este o exceptie. Sticla neagra in combinatie cu rama metalica de inox arata demential si sunt convins ca se va potrivi in majoritatea bucatariilor.

Panoul de comanda se integreaza perfect cu design-ul plitei. Este pozitionat undeva in zona inferioara iar butoanele sunt de tip touchscreen. Totul este pozitionat intuitiv si o sa va obisnuiti foarte repede cu toate comenzile. De asemenea, butoanele ofera feedback cand le apasati si o sa stiti intotdeauna daca comanda a fost preluata.

AEG HK634021XB ofera cateva functii/tehnologii interesante, tipice unei plite premium:

Oprire automata: plita detecteaza automat problemele de functionare sau orice lucru care poate va poate pune siguranta in pericol. Pana acele probleme nu sunt rezolvate, zonele de gatit/arzatoarele nu se pot porni;

Timer: functioneaza ca un fel de cronomentru in cazul acestei plite. Puteti sa programati cu exactitate programele de gatire si puteti sa alegeti chiar si intervalele orare in care plita de functioneze;

Child Lock: cand activati functia child lock, panoul de comanda se blocheaza iar copiii pot apasa pe butoane fara sa influenteze programele de gatit;

Semnal sonor la finalizarea programului: atunci cand se termina programele de gatit, plita emite semnale sonore de avertizare.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila vitroceramica AEG HK634021XB, 4 zone de gatit, Control touch, Stop&go, Rama inox

Plita incorporabila vitroceramica AEG Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • 4 zone de gatit mari si bine delimitate
 • Sisteme de siguranta
 • Tehnologii interesante
 • Design si constructie premium

Plita incorporabila vitroceramica AEG Contra

 • Nu am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca va doriti o plita vitroceramica incorproabila care arata senzational si dispune de functii utile, plita incorporabila vitroceramica AEG HK634021XB este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

In cazul in care AEG HK634021XB nu este potrivita, va invit sa vizitati categoria “Plite incorporabile” de pe site-ul nostru unde sunt prezentate o multime de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *