Plita incorporabila Teka GZC 64320 XBN GAZ

Plita incorporabila Teka GZC 64320 XBN GAZ

Plite incorporabile
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
9.7/10

Pe scurt

Teka GZC 64320 XBN este o plita incorporabila pe gaz pe care o recomand persoanelor ce-si doresc un produs premium, fara prea multe tehnlogii sau compromisuri.

Descriere

Teka este o companie multinationala de origina germanal. Sunt specializati in producerea si vanzarea de produse pentru baie, respectiv aparate electrocasnice. Produsele lor sunt premium si se adreseaza persoanelor cu bugete mai mari care-si doresc produse de calitate.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o plita incorporabila pe gaz, foarte apreciata si cumparata de romani. Modelul se numeste GZC 64320 XBN si are absolut tot ceea ce v-ati dori de la o plita. Despre avantajele electrocasnicelor incorporabile v-am mai spus si in alte articole. In primul rand ocupa mai putin spatiu, arata mai bine, sunt mai practice si au preturi foarte asemanatoare cu electorcasnicele traditionale.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Teka GZC 64320 XBN GAZ

Aspect si specificatii

Design-ul lui GZC 64320 XBN este foarte frumos. Arata excelent din orice unghi iar culoarea negru cristal ii ofera un aer deosebit. Este extrem de eleganta si de simpla, potrivindu-se fara greseala in majoritatea bucatariilor. Nu s-au facut multe compromisuri la design, tocmai de aceea arata atat de “clean”.

Are un numar de 4 arzatoare sau zone de gatit, structurare in felul urmator: unul mare, unul mediu, unul normal si unul mic. Este foarte bine delimitata si puteti folosi vase de orice fel si de orice marime fara probleme. Gratarul de fonta va permite sa mutati vasele de pe un ochi pe altul fara sa le ridicati, datorita constructiei de tip “slide”. Rezultatele pe care le ofera sunt exceptionale, asa cum v-ati astepta de la un produs premium. Nu va pot spune foarte multe lucruri intrucat per total este o plita cat se poate de normala care-si face treaba foarte bine.

Panoul de control este pozitionat in parte frontala si se utilizeaza extrem de usor. Este format din 4 rotite mecanice din aluminiu cu care setati insentiatea flacarii. Sistemul ExactFlame va pune la dispozitie nu mai putin de 9 trepte pentru fiecare zona de gatit in parte. Astfel, va puteti gati retele prefertate intr-un mod perfect. Alimentarea plitei se face cu gaz de la retea si din cate am inteles nu se poate folosi cu GPL nici daca achitizionati o duza speciala in acest sens.

Ca si functii suplimentare avem aprinderea electrica integrata in buton. Uitati de toate brichetele sau chibriturile pe care le foloseati pana acum, doar tineti apasat pe buton timp de cateva secunde iar zonele de gatit se aprind imediat. Tot aici am sa includ si sistemele se siguranta, esentiale pentru orice plita: aveti la dispozitie asadar functia care inchide automat alimentare cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental si functia care sisteaza alimentarea in cazul in care apar probleme la instalatie. Dupa cum v-am spus si mai sus, este o plita cat se poate de simpla si nu dispune de foarte multe tehnologii.

Plita incorporabila Teka Pro

 • Brand de incredere
 • Zone de gatit mari si bine delimitate
 • Gratere din fonta
 • Aprindere electronica
 • Design superb si constructie premium
 • Sistemul ExactFlame

Plita incorporabila Teka Contra

 • Are un pret cam mare pentru ce ofera, dar tinand cont ca este un produs premium, probabil pentru unele perosoane se justifica

Conluzie

Daca sunteti in cautarea unei plite incorporabile pe gaz foarte buna si cu o constructie premium din toate punctele de vedere, Plita incorporabila Teka GZC 64320 XBN reprezinta o optiune de luat in calcul.

In cazul in care considerati ca aceasta Plita incorporabila Teka GZC 64320 XBN nu este alegerea potrivita pentru dumneavoastra, va invit sa cititi si celelalte review-uri ale noastre din sectiunea “Plite incorproabile” unde am prezentat diverse modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *