Plita incorporabila Teka EFX 70 5G DR AI AL CI, Gaz, 5 arzatoare

Plita incorporabila Teka EFX 70 5G DR AI AL CI, Gaz, 5 arzatoare

Plite incorporabile
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Teka EFX 70 5G DR AI AL CI este o plita incorporabila pe gaz care mi-a placut foarte mult si pe care o recomand!

Descriere

Teka este o companie germana care produce si vinde aparate electrocasnicede toate tipurile. Produsele lor sunt de foarte buna calitate si sunt deosebit de apreciate in toata Europa. Personal n-am experiente anterioare cu produsele Teka, dar am multi prieteni care au cumparat electrocasnicele lor si sunt extrem de multumiti.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi vom discuta despre o plita incorporabila care consider ca-si merita banii cu desavarsire. Modelul se numeste Teka EFX 70 5G DR AI AL CI si ofera o multime de beneficii pentru pretul cerut. Sper sa nu exagerez, dar cred ca este una dintre cele mai bune plite incorproabile din categoria de pret in care se afla.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Teka EFX 70 5G DR AI AL CI, Gaz, 5 arzatoare

Aspect si specificatii

Plita incorporabila Teka EFX 70 5G DR AI AL CI are nu mai putin de 5 arzatoare (zone de gatit), un lucru destul de rar pentru o plita din aceasta categorie. In general, majoritatea plitelor au 4 arzatoare iar pe cele cu 5 le regasim la categoria produselor profesionale unde preturile sunt considerabil mai mari. Zonele de gatit sunt foarte bine delimitate si exista suficient spatiu intre ele. Cu alte cuvinte, puteti folosi orice tip de vase, indiferent de dimensiunea lor. Cele 5 arzatoare sunt de diferite dimensiuni: 1 mare, 1 mic, 2 normale si unul Wok. Acesta din urma are cea mai mare putere si va ajuta sa preparati retetele favorite intr-un timp mai scurt.

Dupa cum probabil ati vazut si in titlu, Teka EFX 70 5G DR AI AL CI functioneaza pe baza de gaz. Se instaleaza destul de usor si nu trebuie decat sa o conectati la retea. Din pacate nu se poate folosi cu GPL, chiar daca cumparati o duza speciala. Nu cred ca am vazut plite de la Teka care pot fi convertite, dar acest lucru ofera un plus de siguranta.

Daca tot am mentionat de siguranta, plita are un sistem special pentru supravegherea flacarii. Asadar, cand plita detecteaza faptul ca flacara se stine sau scade din intensitate, alimentarea cu gaz este sistata in maxim 10-20 de secunde. Aceasta tehnologie este deosebit de importanta si va poate salva viata in cazul unui accident neplacut.

Design-ul lui Teka EFX 70 5G DR AI AL CI este unul foarte placut. Plita arata foarte bine, este moderna, eleganta si consider ca se va potrivi in majoritatea bucatariilor. Calitatea constructiei este excelenta iar materialele folosite (inox mai exact) sunt ireprosabile. Va garantez ca plita o sa reziste excelent in timp, o sa fie protejata impotriva zgarieturilor si n-o sa se puna problema de coroziune.

Fiind o plita pe gaz destul de simpla, singura functie suplimentara care merita mentionata este aprinderea electrica. Astfel, sub fiecare arzator (zona de gatit) exista o bujie care primeste curent de la generatorul de scantei atunci cand dumneavoastra apasati butonul respectiv. In ciuda faptului ca aprinderea electrica nu mai este de ceva timp o functie deosebita, va scuteste de folosirea chibriturilor sau a brichetelor.

Plita incorporabila Teka Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design si constructie premium
 • Aprindere electrica
 • Sistem de supraveghere al flacarii
 • Are 5 arzatoare (zone de gatit)
 • Arzator WOK

Plita incorporabila Teka Contra

 • Nu consider ca sunt lucruri de reprosat

Concluzie

Daca va doriti o plita incorproabila pe gaz care arata excelent si este de cea mai buna calitate, Teka EFX 70 5G DR AI AL CI reprezinta o optiune pe care va recomand sa o luati in calcul.

In cazul in care plita incorporabila Teka EFX 70 5G DR AI AL CI nu este ceea ce cautati, puteti accesa categoria “Plite incorproabile” de pe site-ul nostru unde am prezentat o varietate enorma de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *