Plita incorporabila Samsung NA64H3000AK/L1, Gaz

Plita incorporabila Samsung NA64H3000AK/L1, Gaz

Plite incorporabile
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Samsung NA64H3000AK/L1 este una dintre cele mai frumoase si bune plite pe gaz incorporabile de pe piata.

Descriere

Samsung desi nu este atat de cunoscuta si apreciata in industria aparatelor electrocanice, produsele lor sunt de foarte buna calitate. Preturile pe care le au sunt in general peste media pietei, dar de cele mai multe ori ne-au doveit ca sunt durabile si merita fiecare leu in parte. Nu se aplica intotdeauna, dar fanii brand-ului Samsung sunt convins ca imi dau dreptate.

eMagia Sarbatorilor!


Simte eMagia Sarbatorilor cu reduceri la eMag. la eMag

In review-ul aceasta am sa va prezint o plita incorporabila pe gaz produsa de Samsung. Modelul se numeste NA64H3000AK/L1 si se evidentiaza in special prin aspect. Fiind o plita pe gaz, nu are atat de multe functii sau tehnologii precum plitele cu inductie sau vitroceramice.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Samsung NA64H3000AK/L1, Gaz

Aspect si specificatii

Design-ul pe care NA64H3000AK/L1 il are este absolut superb. Este fara doar si poate una dintre cele mai aspectuoase plite pe gaz pe care le-am vazut pana acum. Este acoperita in totalitate cu sticla vopsita in negru care efectiv arata demential. De asemenea, rotitele mecanice cromate accentueaza bunul gust si atentia cu care Samsung a abordat aspectul acestei plite.

Are 4 arzatoare sau zone de gatit, structurate astfel: 1 mare, 2 normale si unul mic. Distanta dintre ele este foarte ok si suprafetele sunt generoase, deci puteti folosi fara probleme toate tipurile de vase. Functioneaza pe gaz natural, alimentarea facandu-se direct la retea. Chiar daca cumparati o duza speciala, nu puteti folosi plita cu GPL. Un lucru foarte ingenios si de apreciat este faptul ca gratarele din fonta au o constructie Endless Design. Acest lucru va permite sa mutati vasele de pe un ochi pe altul fara sa ridicati vasele.

Arzatorul cel mare ofera probabil cea mai mare putere din clasa sa. Astfel, poate ajunge pana la 8kW si puteti prepara retetele favorite intr-un timp mult mai scurt. Panoul de comanda arata excelent si este cat se poate de simplu. Cele 4 rotite mecanice cromate se folosesc foarte usor si puteti regla intensitatea flacarii dupa bunul plac.

Ca si functii suplimentare mentionez aprinderea electronica. Aceasta va ajuta sa aprindeti zonele de gatit intr-un mod mult mai usor si va face sa uitati de chibrituri sau alte obiecte asemanatoare. Doar tineti apasat butonul arzatorului iar flacara se aprinde instant. De asemenea, functiile de siguranta nu lipsesc. Astfel, atunci cand plita sesizeaza scurgeri de gaze, alimentarea este intrerupta instantaneu. Mai mult decat atat, daca flacara se stinge si gazul ramane pornit, plita opreste alimentare imediat.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Samsung NA64H3000AK/L1, Gaz

 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design superb din punctul meu de vedere
 • Putere mare a arzatoarelor
 • Aprindere electrica
 • Functii pentru siguranta

Contra

 • Are un pret putin mai ridicat decat modelele din clasa sa

Concluzie

Daca va doriti o plita pe gaz incorproabila care arata excelent si functioneaza fara nici cea mai mica problema,  atunci aceasta plita incorporabila Samsung NA64H3000AK/L1 reprezinta una dintreccele mai bune alegeri pe care le puteti face, cel putin in categoria de pret din care face parte.

In cazul in care considerati ca NA64H3000AK/L1 nu este potrivita pentru dumneavoastra, va recomand sa accesati categoria “Plite incorporabile” de pe site-ul nostru unde am prezentat o gama variata de plite incorporabile.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *