Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE

Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE

Plite incorporabile
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Hotpoint TQG 641 HA BK EE este o plita incorporabila pe care o recomand persoanelor care-si doresc un produs cu care sa mearga la sigur.

Descirere

Daca analizm putin statisticile si rapoartele de vanzari facute publice de magazinele online din Romania, putem observa ca aparatele electrocasnice incorporabile sunt mult mai vandute decat cele normale. Acest lucru demonstreaza o evolutie a preferintelor romanilor si de faptul ca usor-usor acceptam tehnologia noua cu o gandire deschisa.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Plitele incorporabile reprezinta cel mai bun exemplu pentru afirmatiile de mai sus. Tot mai multi romani apeleaza la ele si renunta la ideea unui aragaz traditional, lucru care ma bucura nespus. Dupa cum v-am zis si in celelalte review-uri de la alte plite, acestea merita achizitionate intrucat sunt mai practice, arata mai bine si sunt mai moderne.

Asadar, in review-ul de astazi va prezint o plita incorporabila pe gaz de la Hotpoint. Modelul se numeste TQG 641 HA BK EE si chiar reprezinta una dintre cele mai bune variante in categoria de pret din care face parte.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE

Aspect si specificatii

Imi place foarte mult abordarea inginerilor de la Hotpoing din punct de vedere al design-ului. Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE are un aspect deosebit datorita materialului de la suprafata, si anume sticla cristal de culoare neagra. Arata absolut excelent dar trebuie avut mare grija intrucat acea sticla se poate sparge relativ usor la socuri sau la schimbari bruste de temperatura. Daca facem abstractie de acest lucru, chiar este o plita care arata senzational din punctul meu de vedere.

Dispune de 4 zone de gatit (4 arzatoare): unul mare, unul mic si 2 normale. Gratarele sunt relalizate din fonta, un lucru foarte bun. Distanta dintre zonele de gatit este bine gandita, fiind astfel suficienta chiar daca decideti sa folositi vase voluminoase. Din cate am inteles de la cei de la Hotpoint, arzatoarele sunt cu tripla coroana, lucru care sporeste siguranta si imbunatateste rezultatele.

Hotpoint TQG 641 HA BK EE functioneaza doar pe baza de gaz natural, la retea. Chiar daca cumparati o duza adaptoare pentru GPL, plita nu va functiona. Ca si functii suplimentare nu avem foarte multe lucruri de discutat, fiind un produs relativ simplu. Singurele lucruri care merita mentionate sunt sistemele de siguranta (sistarea gazului cand se detecteaza probleme la retea sau intreruperea gazului cand flacara se stinge), respectic aprinderea electronica. In cazul in care n-ati mai auzit de aprindere electronica (desi ma indoiesc), aceasta va ajuta sa aprindeti zonele de gatit printr-o simpla apasare de buton, fara sa folositi chibrituri sau brichete.

Un alt element pe care-l apreciez este panoul de comanda. Arata foarte bine, este pozitionat unde trebuie si functioneaza excelent. Se poate seta intensitatea flacarii in mai multe trepte ca dumneavoastra sa obtineti temperatura ideala in vederea realizarii retetelor preferate.

Plita incorporabila Hotpoint TQG  Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Design interesant si constructie premium
 • Aprindere electronica
 • Sisteme de siguranta

Plita incorporabila Hotpoint TQG  Contra

 • Exceptand aspectul frumos, nu are alte elemente deosebita. Este un produs cat de poate de normal

Concluzie

Daca va doriti o plita incorporabila care functioneaza pe gaz, arata foarte bine si cel mai probabil va rezista excelent in timp, Plita incorporabila Hotpoint TQG 641 HA BK EE reprezinta o alegere excelenta din punctul meu de vedere.

In cazul in care considerati ca TQG 641 HA BK EE nu este ceea ce cautati dumneavoastra, va invit sa acceasti cateogria “Plite incorporabile” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.