Plita incorporabila Miele KM 2014, Gaz

Plita incorporabila gaz Miele KM 2014, Gaz

Plite incorporabile
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Miele KM 2014 este o plita incorporabila pe gaz senzationala pe care o recomand persoanelor ce-si doresc un produs de calitate, indiferent de pretul acestuia.

Descriere

Plitele incorproabile sunt printre cele mai caute aparate electrocasnice din ultima perioada. Surprinzator, chiar si in Romania acestea se bucura de o popularitate crescuta, intrecand aragazurile traditionale din punct de vedere al vanzarilor. Apreciez ca lumea incepe sa valorifice mai mult spatiul pe care-l au si apeleaza la electrocasnice moderne, eficiente.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi va prezint o plita incorproabila pe gaz absolut excelenta, Este produsa de catre Miele, compania germana care face doar produse premium a caror preturi sunt cu mult peste media companiilor din aceeasi industrie. Modelul se numeste Miele KM 2014 si va las pe dumneavoastra sa decideti daca pretul este justificat si daca merita o astfel de plita premium.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Miele KM 2014, Gaz

Aspect si specificatii

Miele KM 201 arata absolut superb din toate punctele de vedere. Nu pot spune neaparat ca are un design deosebit, dar calitatea Miele se observa inca de la primul contact. Materialele folosite (inox si otelul emailat) sunt de o calitate senzationala. Suprafetele exterioare ale plitei sunt tratate cu diverse substante care o protejeaza importriva zgarieturilor si a coroziunii.

Miele KM 2014 are 4 zone de gatit sau arzatoare, dupa cum doriti dumneavoastra sa le numiti. Aveti la dispozitie 2 arzatoare normale, un arzator mic si 2 zone de gatit Wok. Aceste zone Wok sunt pentru momentele cand doriti sa incalziti/preparati o cantitate mai mare de mancare intr-un timp mai scurt, avand o putere foarte mare. Dupa cum ati vazut si in titlu, plita functioneaza pe gaz si o puteti conecta foarte usor la retea. Un alt mare avantaj il reprezinta faptu ca o puteti folosi si cu GPL daca cumparati o duza speciala in acest sens.

Plitele de la Miele sunt recunoscute in principal pentru caltiatea materialelor si pentru sistemele de siguranta pe care le detin. Si in cazul acestui model avem o multime de sisteme pentru protectie. In primul rand, este prevazuta cu un sistem de monitorizare al flacarii care daca daca acesta se stine chiar si pentru o secunda, plita sisteaza automat alimentarea cu gaz. De asemenea, atunci cand plita detecteaza orice defectiune sau anomalie la alimentarea cu gaz, acesta este sistata aproape instant in mod automat.

Alte lucrui care mi-au placut Miele KM 2014 sunt gratiile realizate din otel emailat care pot sustine greutati mari si ofera un suport perfect pentru vase. Distanta dintre arzatoare este una buna si va permite sa folositi vase de orice dimensiunsi fara nicio problema. Mai mult decat atat, capetele arzatoarelor se numesc PerfectClean, intrucat sunt realziate dintr-un material special care se curata/intretine extrem de usor.

Panoul de comanda este unul cat se poate de simplu si de usor de folosit. Este format din 4 rotite mecanice, dedicate pentru fiecare arzator in parte. Se integreaza perfect cu restul design-ului plitei, sunt realizate dintr-un metal de foarte buna calitate (inox daca nu ma insel), ofera un feedback excelent cand le folositi si puteti sa reglati temperaturile intr-un mod precis.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Miele KM 2014, Gaz

Plita incorporabila gaz Miele Pro

 • Brand de incredere
 • 2 arzatoare WOK
 • Multe sisteme de siguranta
 • Design superb si constructie perfecta
 • Adaptabila pentru folosirea cu GPL
 • Capete de arzatoare PerfectClean

Plita incorporabila gaz Miele Contra

 • Desi produsele Miele sunt de o calitate excelenta, preturile pe care le au le consider un pic cam mari

Concluzie

Daca va doriti una dintre cele mai bune plite pe gaz incorporabile si sunteti dispus sa platiti o suma considerabila de bani, aceasta Plita incorporabila gaz Miele KM 2014 este cu siguranta alegerea pefecta pentru dumenavoastra.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *