Plita incorporabila Zanussi ZGH66414XS, Gaz, 4 zone de gatit

Plita incorporabila gaz 4 arzatoare – Zanussi ZGH66414XS

Plite incorporabile
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Zanussi ZGH66414XS este o plita de buget care isi face treaba foarte bine desi nu are functii suplimentare/tehnologii moderne.

Descriere

Plitele sunt probabil printre cele mai utile si folosite aparate electrocasnice din bucataria unei familii. Ele inlocuiesc aragazurile traditionale si va ajuta sa gatiti intr-un mod mai practic si mai eficient din toate punctele de vedere.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Electrocasnicele incorporabile arata mai bine, sunt mai practice, au tehnologii moderne si ocupa mai putin spatiu. In general, apartamentele noi consturite sunt limitate c spatiu si orice cm in plus sau in minus conteaza destul de mult. Si pana la urma sa fim seriosi, o bucatarie dotata cu electrocasnice incorporabile arata mult mai bine decat una cu electrocasnice normale.

In review-ul de astazi am sa va prezint o plita incorporabila gaz 4 arzatoare de la Zanussi. Se incadreaza intr-o categorie de pret de buget si ofera cateva beneficii importante pentru utilizator.

Cumpara de la eMag!

Plita incorporabila Zanussi ZGH66414XS, Gaz, 4 zone de gatit

Aspect si specificatii

Design-ul lui ZGH66414XS este cat se poate de simplu. Majoritatea plitelor incorporabile sunt vopsite in negru, dar acest model a pastrat culoarea naturala a inox-ului. Arata destul de bine, pare rezistenta si cu siguranta o sa tina multi ani de zile. Nu dispune de butoane sau afisaje, controlul realizandu-se prin rotitele clasice mecanice.

Are un numar de 4 arzatoare (zone de gatit) sturcturate astfel: un ochi mare, 2 medii si unul mic. Cu alte cuvinte, puteti folosi orice tip de vase, indiferent de dimenisunea lor. Functioneaza ca orice aragaz normal si nu va pot spune ca are tehnologii/functii deosebite. Rezulatele pe care le ofera sunt foarte bune si mancarea se prepara usor, uniform. Fiind un produs de buget, inginerii de la Zanussi l-au proiectat pentru a fi cat mai simplu posibil si cat mai practic. Cu exceptia faptului ca este o plita incorporabila si arata bine, nu sunt multe lucruri de spus despre ea.

Apreciez faptul ca au implementat pe acest produs aprinderea electrica. Nu trebuie sa va chinuti cu brichete, chibrituri etc. Doar tineti apasat pe oricare dintre butoane iar flacara se aprinde instant. Zanussi au fost foarte atenti si la siguranta utilizatorilor. Au inclus astfel un senzor care detecteaza automat daca flacara este aprinsa. Cu alte cuvinte, daca flacasa se stinge, aragazul opreste instant alimentarea cu gaz pentru protejarea dumneavoastra si a familiei. De asemenea, detecteaza atunci cand exista scurgeri de gaze sau probleme si de asemenea opreste alimentare.

Controlul se realizeaza cu ajutorul rotitelor mecanice clasice pe care le vedem aproape peste tot. Nu pot sa zic ca reprezinta un zvantaj sau un dezavantaj pentru ca tine de preferintele fiecaruia. Personal prefer electrocasnicele cat mai moderne si cu multe butoane, iar alte persoane prefera simplitatea. Controlul flacarii se realizeaza foarte usor, invartind rotita in pozitia perfecta pentru a gati mancarea dumenavoastra preferata la temperatura perfecta.

Cumpara de la eMag!

Plita incorporabila Zanussi ZGH66414XS, Gaz, 4 zone de gatit

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret bun
 • 4 arzatoare de diferite dimensiuni
 • Se pot folosi toate tipurile de vase
 • Aprindere electronica
 • Sisteme de siguranta

Contra

 • Arata foarte simplu si nu dispune de functii speciale, totul este foarte simplu (unele persoane pot aprecia asta)

Concluzie

Daca va doriti o plita incorporabila pe gaz foarte simpla dar care sa-si faca treaba excelent, aceasta plita incorporabila gaz 4 arzatoare Zanussi ZGH66414XS reprezinta o alegere foarte buna. Are un pret accesibil si consider ca-si merita banii ceruti.

Daca considerati ca aceasta plita nu este potrivita pentru dumneavoasta, va invit sa cititi si celelalte review-uri ale noastre unde am prezentat modele mai avansate.

Cumpara de la eMag!

0 thoughts on “Plita incorporabila gaz 4 arzatoare – Zanussi ZGH66414XS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *