Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK, Vitroceramica

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK, Vitroceramica

Plite incorporabile
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Electrolux EHF6241FOK este o plita vitroceramica excelenta care arata foarte bine si are un raport calitate-pret greu de batut.

Descriere

Electrolux este o companie suedeza care ocupa locul 2 mondial in producerea de electorcasnice. Sunt recunoscuti in plan modinal pentru produsele lor calitative si la preturi foarte bune pe care le ofera consumatorilor.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o plita incorporabila vitroceramica. In cazul in care nu stiati acest lucru, exista mai multe tipuri de plite: plite cu inductie, plite pe gaz, plite electrice si plitele vitroceramice. Aceestea din urma sunt acoperite cu un strat ceramic iar caldura se transfera vertical, lucru care se traduce printr-o incalzire mai rapida si o protectie crescuta. Un sfat pentru persoanele care folosesc plite vitroceramice: folositi vase cu baza mai mica decat zona de gatit pentru performante maxime.

Modelul se numeste Electrolux EHF6241FOK si reprezinta una dintre cele mai bune plite de acest tip de pe piata. Ofera o multime de functii la un pret excelent din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag!

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK, Vitroceramica

 Aspect si specificatii

Design-ul lui EHF6241FOK este senzational daca ma intrebati pe mine. Este atat de simpla, de moderna si de eleganta incat imi vine sa o privesc ca pe un gadget. Este complet vopsita in negru iar butoanele de tip touch control de pe surpafata ei sunt exceptional de bine gandite. Nu stiu daca are relevanta sau nu, dar consider ca este una dintre cele mai aspectuaose plite de pe piata.

Are nu mai putin de 4 arzatoare sau zone de gatit cum doriti sa le spuneti. Una mare, 2 mici, si una normala. Fiecare zona de gatit este bine delimitata si suficient de spatioasa pentru a folosi aproxiamtiv toate tipurile de vase. Dupa cum v-am mentionat si mai sus, va recomand sa folositi vase cu baza mai mica decat arzatorul in sine pentru performante maxime. Rezultatele pe care le ofera sunt excelente si fara repros. Totul se incalzeste foarte repede, caldura este distribuita uniform si nu prea aveti cum sa gresiti daca o alegeti.

Din punct de vedere al functiilor suplimentare, avem cateva lucruri interesante. In primul rand, panoul de comanda se poate bloca pentru a impiedica copiii sa umble aiurea la butoane. Pe langa asta, dispune de un sistem de avertizare sonora care emite niste sunete placute atunci cand se termina programul de gatit pe care l-ati selectat. Mai mult decat atat, datorita indicatoarelor de caldura inteligente o sa stiti in permanenta care zona de gatit este fierbinte pentru evitarea unor accidente neplacute.

Apreciez enorm panoul de comanda pe care l-au implementat inginerii Electrolux. Este atat de elegant si simplu de folosit incat iti face placere sa gatesti. Fiecare buton este de tip touch control si ofera un feedback auditiv cand este apasat pentru a stii cu siguranta daca s-a realizat actiunea. Se integreaza perfect cu design-ul plitei si functioneaza excelent. Tot aici am sa includ si aspectele referitoare la intretinerea acesteia. Suprafata se curata foarte usor, trebuie doar sa o stergeti cu o carpa/laveta umeda. Trebuie totusi sa aveti grija la plitele vitroceramice in general pentru ca sunt sensibile la socuri si se pot sparge destul de usor daca nu sunteti atent.

Cumpara de la eMag!

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK, Vitroceramica

Plita incorporabila Electrolux Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Design senzational
 • Zone de gatit mari si bine delimitate
 • Diverse sisteme de siguranta
 • Panou de comanda inteligent si bine gandit

Plita incorporabila Electrolux Contra

 • Unele persoane au raportat faptul ca suprafata se decoloreaza cam usor

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei plite vitroceramice care functioneaza excelent, arata extrem de bine si ofera cateva sisteme inteligente, Electrolux EHF6241FOK reprezinta o alegere perfecta din punctul meu de vedere.

In cazul in care EHF6241FOK nu este o solutie pentru dumneavoastra, puteti citi si celelalte articole de pe site-ul nostru unde am prezentat o gama variata de plite incorporabile.

Cumpara de la eMag!

0 thoughts on “Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK, Vitroceramica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *