Plita incorporabila Dominox DHC 604 4G OA E, Gaz

Plita incorporabila Dominox DHC 604 4G OA E, Gaz

Plite incorporabile
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Dominox DHC 604 4G OA E este o plita incorporabila pe gaz simpla care mi-a placut si pe care o recomand!

Descriere

Plitele incorporabile castiga teren zilnic in fata aragazurilor normale, devenind mai cautate si mai apreciate decat acestea. Romanii au inteles ca electrocasnicele incorproabile sunt mai practice deoarece ocupa mai putin loc in bucatarie si dispun de tehnologii mai noi. In majoritatea bucatariilor moderne sau proaspat renovate, sansele sa gasiti o astfel de plita sau alte aparate electrocasnice incorproabile sunt foarte mari. Varietatea de modele din care puteti alege este absolut enorma si depinde de preferinte, de bugetul de care-l aveti, de tipul plitei sau de numarul de arzatoare.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul acesta va prezint plita incorporabila pe gaz Dominox DHC 604 4G OA E. Este produsa de catre compania elvetiana Frank, o companie cunoscuta si apreciata la nivel mondial pentru produsele de calitate. Face parte din categoria de buget si consider ca merita toata atentia dumneavoastra.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Dominox DHC 604 4G OA E, Gaz

Aspect si specificatii

Dominox DHC 604 4G OA E este o plia care functioneaza pe gaz, alimentata direct de la retea. Din cate am inteles, aceasta nu se poate folosi cu GPL chiar daca sunteti dispus sa cumparati o duza adaptoare. Are un numar de4 arzatoare: unul de marime mare, doua de marime medie si unul de marime mica. Zonele de gatit sunt bine distantate si n-o  sa intampinati probleme nici daca utilizati vase voluminosare. Apreciez faptul ca gratarul  are o constructie bine gandita de va permite sa mutati vasele de la o zona de gatit la alta, fara sa le ridicati.

Dominox DHC 604 4G OA E dispune de sisteme de siguranta importante. In cazul in care flacara se stinge in mob accidental, plita sisteaza automat alimentarea cu gaz si in acest fel poate preveni un accident foarte neplacut. De asemenea, plita sisteaza alimentarea cu gaz atunci cand detecteaza ca sunt probleme cu instalatia din locuinta dumneavoastra.

Plita dispune de un sistem de aprindere electronic, usor de folosit si extrem de util. Fiecare arzator are un mic intrerupator sub el si se poate aprinde folosind electricitate (scanteie). In acest fel, nu mai sunteti nevoit sa aveti la indemana mereu chibrituri sau brichete. Este o functie esentiala care ar trebuie sa fie pe poate plitele moderne, din punctul meu de vedere.

Panoul de comanda este format din 4 rotite mecanice, fiecare fiind atribuita unei anumite zone de gatit. Butoanele (rotitele) au o forma ergonomica, sunt placute la atingere si va permite sa selectati cu precizie intensitatea flacarii. O sa va ajute in gatirea retetelor preferate la temperaturile ideale.

Nu in ultimul rand, constructia plietei este de foarte buna calitate. Pare un produs rezistent, un produs durabilsi care n-o sa aiba probleme odata cu trecerea timpului. Design-ul este unul simplu, basic si nu pot spune ca iese cu ceva in evidenta. Mi-a placut totusi culoarea Avena, fiind ceva mai deosebita in comparatie cu alte modele de plite pe care le-am vazut/testat recent.

Plita incorporabila Dominox Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte ok
 • Aprindere electronica
 • Sisteme de siguranta
 • Constructie si design placute

Plita incorporabila Dominox Contra

 • Sincer sa fiu, nu am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca va doriti o plita incorproabila pe gaz care arata bine, este sigura si usor de folosit, Plita incorporabila Dominox DHC 604 4G OA E reprezinta o optiune pe care trebuie neaparat sa o luati in seama.

In cazul in care Dominox DHC 604 4G OA E nu v-a convins, puteti aunca o privire la categoria “Plite incorporabile” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multitudine de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *