Plita incorporabila Bosch PUE611BB2E, Inductie

Plita incorporabila cu inductie Bosch PUE611BB2E

Plite incorporabile
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Bosch PUE611BB2E este una dintre cele mai bune, aspectuoase si apreciate plite cu inductie de pe piata.

Descriere

Plitele incorporabile sunt din ce in ce mai cautate si populare in randul romanilor. Foarte multe persoane au inceput sa renunte la aparatele electrocasnice traditionale in detrimentul celor incorporabile pentru ca sunt mai moderne, ocupa mai putin spatiu si sunt mai practice.

eMagia Sarbatorilor!


Simte eMagia Sarbatorilor cu reduceri la eMag. la eMag

In review-ul de astazi am sa va prezint o plita incorproabila cu inductie de la Bosch. Modelul se numeste PUE611BB2E si are o multime de review-uri/comentarii pozitive din partea utilizatorilor care au cumparat-o deja. Din punctul meu de vedere, plitele cu inductie sunt cele mai bune si eficiente plite de pe piata, chiar daca au preturi simtitor mai mari. Daca aveti un buget mai ridicat si va doriti o plita excelenta, acest model s-ar putea sa fie exact ceea ce cautati.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Bosch PUE611BB2E, Inductie

Aspect si specificatii

Design-ul la aceasta plita incorporabila cu inductie Bosch PUE611BB2E este absolut genial. Practic este o bucata de ceramica mare si neagra cara arata senzational. Fara sa exagerez deloc, consider ca este una dintre cele mai frumoase, simple, elegante si bine construite plite din cate am testat pana acum.

Are un numar de 4 zone de gatit (arzatoare) structurate in felul urmator: 2 zone de gatit mari si 2 zone de gatit mici. Aceste zone sunt foarte bine delimitate si spatiate, deci n-o sa aveti mari probleme in utilizarea vaselor de dimenisiuni mai mare. Atentia la vasele pe care le folositi, in cazul in care nu stiati, plitele cu inductie au nevoie de vase speciale pentru a oferi rezultatele perfecte.  Bineinteles, rezultatele oferite sunt excelente si n-am intampinat nici cea mai mica problema pe toata durata testarii. Se instaleaza extrem de simplu si se alimenteaza de la reteaua de curent electric.

Dispune de o multime de tehnologii si de functii utile, pana la urma vorbim despre o plita premium. Astfel, avem functia de oprire automata care detecteaza singura daca exista vase pe zonele de gatit si intrerupe alimentare daca acestea nu se afla acolo, timer-ul care va permite sa programati plita sau functia care blocheaza accesul copiilor la panoul de comanda. De asemenea, dispune de un senzor care detecteaza automat tigarile, emite semnale sonore atunci cand programele pe care le-ati pornit se termina si o functia foarte interesanta numita Heat Booseter. Acest Heat Booster va ajuta in situatiile cand sunteti in criza de timp si aveti nevoie de un plus de putere pentru incalzirea mai rapida a vaselor.

Panoul de comanda este implementat senzational. Butoanele de tip touchscreen sunt pozitionate undeva in partea frontaja de jos a plitei, fiind usor de folosit si intuitive. Sunt integrate perfect cu design-ul plitei si chiar este o adevarata placere sa le folositi. Personal, pe toata durata testarii mi-a dat impresia ca folosesc un produs extrem de premium si de ultima generatie.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Bosch PUE611BB2E, Inductie

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design superb din toate punctele de vedere
 • O multime de functii si tehnologii
 • Funcie pentru Boost de putere
 • O multime de review-uri si comentarii pozitive din partea utilizatorilor

Contra

 • Are un pret putin peste medie, dar consider ca-si merita fiecare leu in parte

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei plite incorproabile cu inductie care arata senzational, ofera rezultate perfecte si are o multime de functii/tehnologii, aceasta Plita incorporabila cu inductie Bosch PUE611BB2E  reprezinta probabil una dintre cele mai bune optiuni de pe piata.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *