Plita incorporabila AEG IKE64471FB

Plita incorporabila cu inductie AEG IKE64471FB

Plite incorporabile
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

AEG IKE64471FB este o plita cu inductie foarte buna pe care o recomand persoanelor ce-si doresc un produs premium, indiferent de pretul acestuia!

Descriere

Plitele incorporabile cu inductie sunt considerate cele mai moderne, eficiente si bune plite din industrie in momentul actual. Sunt capababile sa incalzeasca foarte rapid vasele/alimentele, au diverse functii interesante si arata extraordinar de bine. Singurele lor dezavantaje sunt preturile ceva mai mari in comparatie cu plitele pe gaz, respectiv faptul ca trebuie sa folositi vase speciale. Aceste vase se gasesc in toate magazinele de speciaitate si in toate hypermarket-urile.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile ce urmeaza va prezint plita cu inductie AEG IKE64471FB. Este un model din categoria premium pe care nu toate persoanele si-l pot permite. In general, compania germana AEG realizeaza doar produse premium, de cea mai inalta calitate si cu preturi pe masura. Sunt cunoscuti in toata lumea pentru rigurozitatea si pentru calitatea ansamblarii.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila cu inductie AEG IKE64471FB

Aspect si specificatii

Plita incorporabila cu inductie AEG IKE64471FB are 4 zone de gatit destul de spatioase si foarte bine delimitate. Toate zonele de gatit sunt special gandite pentru a prepara alimentele/retele intr-un mod perfect uniform, indiferent de tipul acestora. Puteti sa folositi atat vase mici, cat si vase voluminoase fara prea mari dificultati. Mentionez din nou ca trebuie sa folositi vase speciale pentru inductie intrucat cele normale nu sunt eficiente.

Una dintre cele mai importante caracteristici a plitei AEG IKE64471FB este functia Flexibridge. Aceasta va permite sa transformati toate cele 4 zone de gatit intr-o zona mult mai mare. Bineinteles, plita ajusteaza setarile optime si se asigura ca distribuirea caldurii se face intr-un mod perfect ideal. Flexibridge este foarte utila pentru momentele cand doriti sa gatiti o cantitate mai mare de mancare si sunteti nevoit/a sa folositi un vas de dimensiuni crescute.

De asemenea, AEG IKE64471FB este compatibila cu hotele ce dispun de sistemul Hoob2hood. Atunci cand gatiti, nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la setarile hotei. Plita poate decide automat setarile de functionare pentru hota, dar puteti si dumenavoastra sa le setati direct din panoul de comanda al plitei.

Bineinteles, fiind o plita premium si scumpa, AEG IKE64471FB este realizata din materiale de inalta calitate. Sticla vopsita in premium este foarte rezistenta si promite sa reziste perioade lungi de timp. Un element interesant este rama metalica ce inconjoara plita. Pe langa faptul ca ofera o sustinere mai buna, are un efect estetic placut. Cu alte cuvinte, daca va doriti o plita extrem de eleganta si moderna in acelasi timp, aceasta este alegerea perfecta.

Panoul de comanda este de tip touchscreen si totul se programeaza foarte usor. Trebuie doar sa apasati butoanele corespunzatoare zonei de gatit sau a modului de gatire dorit iar plita preia comenzile instant. O functie interesanta a panoului de comanda este Power Slide. In cazul in care doriti sa cresteti/scadeti temperatura, faceti gestul “slide” (asemanator cu cel de la smartphone-uri) peste butoanele respective iar plita reactioneaza imediat. De asemenea, langa comenzile fiecarei zone de gatit exista un mic display pe care este afisata intensitatea caldurii.

Din punct de vedere al intretinerii, AEG IKE64471FB se curata foarte usor si nu necesita eforturi mari. Un avantaj al plitelor cu inductie in general este faptul ca le puteti curata chiar in timp de gatiti. Zonele laterale raman reci si puteti indeparta stropii/petele de mancare fara sa va fie pusa siguranta in pericol.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila AEG IKE64471FB

 Pro

 • Brand de incredere
 • Aspect si constructie ireprosabile
 • Panou de comanda cu touchscreen
 • Flexi Brigde
 • Power Slide
 • Hoob2hood

Contra

 • Desi est un produs premium, consider ca are un pret cam ridicat

Concluzie

Daca va doriti o plita incorporabila cu inductie premium care arata excelent si functioneaza pe masura asteptarilor, plita incorporabila cu inductie AEG IKE64471FB reprezinta optiunea perfecta.

In cazul in care AEG IKE64471FB va depaseste bugetul, va invit sa vizitati categoria “Plite incorporabile” de pe site-ul nostru unde avem cateva propuneri pentru dumneavoastra.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *