Plita incorporabila cu hota integrata AEG IDK84451IB

Plita incorporabila cu hota integrata AEG IDK84451IB

Plite incorporabile
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

AEG IDK84451IB este o plita cu inductie excelenta si o recomand persoanelor care nu se uita la bani atunci cand apreciaza calitatea unui produs!

Descriere

Atat plitele incorproabile cat si hotele sunt la mare cautare in ziua de astazi. Utilizatorii romani au inceput sa inteleaga ca electrocasnicele incorproabile sunt mult mai practice si ocupa mai putin spatiu. Preturile lor sunt in continuare ceva mai mari in comparatie cu electrocasnicele traditionale, dar diferentele sunt din ce in ce mai mici.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezint o plita incorproabila inedita care are si hota inclusa. Modelul se numeste AEG IDK84451IB si este prima plita de acest fel pe care am vazut-o/testat-o pana acum. Pretul pe care-l are este ridicat si nu toata lumea si-o poate permite. Va las pe dumneavoastra sa decideti daca merita sau nu.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila cu hota integrata AEG IDK84451IB

Aspect si specificatii

Plita incorporabila cu hota integrata AEG IDK84451IB este o plita cu inductie si functioneaza alimentata la retea. Dupa cum probabil stiti deja, plitele cu inductie sunt cele mai avansate si moderne plite de pe piata in momentul actual. Aceste plite functioneaza doar cu vase speciale pe care le gasiti in majoritatea supermakter-urilor.

Plita are 4 arzatoare (zone de gatit). Sunt foarte bine delimitate si puteti folosi vase de orice dimensiuni fara probleme. Aceste zone de gatit au o putere foarte mare si puteti prepara retetele favorite mai repede ca niciodata. Rezultatele pe care le ofera plita AEG IDK84451IB sunt senzationale iar mancarea are un gust delicios.

Se incadreaza in clasa A+ de consum, deci n-o sa fie un consumator de speriat in bucataria dumneavoastra. Dupa cum v-am mentionat si in introducere, AEG IDK84451IB are hota integrata. Fiind o constructie 2 in 1, puteti amplasa plita oriunde in bucatarie si n-o sa ocupe mai mult spatiu in comparatie cu o plita normala. Hota este pozitionata in mijlocul plitei si functioneaza excelent. Mirosurile neplacute si aburii sunt absorbiti/eliminati rapid si fara prea mult zgomot.

Din punct de vedere al design-ului, plita AEG IDK84451IB arata absolut senzational. Fara sa exagerez deloc, este cea mai aspectuoasa si interesanta plita pe care am vazut-o pana acum. Are un aspect atat de modern si de curat incat o pot privi ca o opera de arta. Calitatea materialelor este de asemenea excelenta si nu am ce sa-i reprosez. Compania germana AEG nu face niciodata rabat de la calitate iar produsele lor sunt cu adevarat premium.

Un element foarte interesant al plitei este panoul de comanda. FIecare buton este de tip toushcreen si are o imagine reprezenativa ca sa stiti ce comenzi efectuati. Atat zonele de gatit cat si setarile hotei se controleaza in acelasi fel. Mai mult decat atat, butoanele ofera un feedback sonor ca sa fiti sigur/a ca apasarea/comanda a fost preluata cu succes.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila cu hota integrata AEG IDK84451IB

Pro

 • Brand de incredere
 • Economica
 • Design si constructie senzationale
 • Plita are hota inclusa
 • Panou de comanda tocuscreen
 • 4 zone de gatit bine delimitate si spatioase

Contra

 • In ciuda faptului ca este o plita excelenta si are hota inclusa, pretul il consider cam ridicat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei plite cu inductie incorporabila care are hota inclusa si nu va intereseaza atat de mult pretul,  plita incorporabila cu hota integrata AEG IDK84451IB este 0 alegere foarte interesanta.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *