Plita incorporabila Candy CHW6BR4WGTAV

Plita incorporabila Candy CHW6BR4WGTAV

Plite incorporabile

Descriere

Candy este o companie italiana specializata in vanzarea si producerea de aparate electrocasnice. Se afla de asemenea si in industria aparatelor pentru fast-food-uri/restaurante. Am detinut o masina de spalat de la Candy timp de 9 ani in care nu am avut nicio problema majora, deci ma declar foarte multumit de calitatea pe care o ofera. Acum nu stiu daca mai este la fel, dar eu unul am fost un client satisfacut.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o plita incorporabila pe gaz de la Candy. Modelul se numeste CHW6BR4WGTAV si este un produs simplu, desinat persoanelor care-si doresc o plita functionala ce-o sa tina cativa ani de zile.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Candy CHW6BR4WGTAV

Aspect si specificatii

Despre aspetului modelului CHW6BR4WGTAV nu va pot spune mare lucru. Este o chestiune de preferinte, design-ul ei fiind unul mai retro, asemanator cu produsele de acum 5-10 ani. Nu are acelasi design ca o plita vitrocemarica sau cu inductie, dar este totusi realizata din inox. Nu pot sa zic nici ca arata rau, nici ca m-a dat pe spate. Daca dumneavoastra va place, asta conteaza cel mai mult.

Are un numar total de 4 arzatoare sau zone de gatit cum le mai numim. Aveti la dispozitie un arzator mare, unul normal, unul mediu si unul mic. Sunt foarte bine spatiate si pozitionate, deci o sa puteti folosi toate tipurile de vase fara probleme. Gratarele sunt realizate din fonta si apreciez faptul ca nu au spatii mari intre ele, deci puteti muta vasele de pe un ochi pe altul fara sa le ridicati. Functioneaza numai pe baza de gaz natural de la retea, deci nu o puteti folosi cu GPS nici daca cumparati o duza speciala in acest sens.

Ca si functii suplimentare de asemenea nu avem prea multe de discutat. Dispune de un sistem de aprindere electronic, deci nu trebuie sa mai aveti la dispozitie mereu chibrituri/brichete. Doar tineti apasat pe butonul arzatorului respectiv iar flacara se aprinde imediat. Arzatorul mare atinge o putere maxima de 4KW, fiind astfel mult mai eficient si puternic decat multe altele de la concurenti. Bineinteles, are cateva functii de siguranta precum: sistarea alimentarii cu gaz daca exista scurgeri la instalatie sau oprirea alimentarii daca flacara se singe.

Panoul de control este unul foarte simplu si oldshood. Este format din 4 rotite mecanice, fiecare cu anumite setari de temperatura si cu o imagine reprezentativa ca sa stiti pe care-l aprindeti. Desi pare ceva foarte demodat in comparatie cu plitele moderne care au butoane touch sau se controleaza vocal, unele persoane chiar apreciaza si prefera aceste tipuri de controale. Nu toata lumea doreste sa faca pasul spre tehnologii mai noi si nu vor sa se complice. Nu pot sa-i condamn, uneori simplitatea chiar este bine venita.

Plita incorporabila Candy Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Constructie solida, calitativa
 • Zone de gatit bine delimitate
 • Aprindere electronica
 • Sisteme de siguranta

Plita incorporabila Candy Contra

 • Este o plita cat se poate de simpla, deci nu prea am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei plite pe gaz incorporabila simpla si eficienta, Candy CHW6BR4WGTAV reprezinta o solutie foarte buna din punctul meu de vedere.

Daca CHW6BR4WGTAV nu este modelul potrivit pentru dumneavoastra, va recomand sa cititi si celelalte review-uri ale noastre din sectiunea “Plite incorporabile” unde o sa gasiti o varietate imensa de modele.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Candy CHW6BR4WGTAV
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Candy CHW6BR4WGTAV este o plita incorporabila care functioneaza cu gaz pe care o recomand persoanelr ce-si doresc un produs simplu, fara prea multe tehnologii sau compromisuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *