Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10

Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10

Plite incorporabile
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Bosch PNH6B6B10 este o plita incporarabila foarte buna pe care o recomand cu incredere.

Descriere

Bosch este o companie germana extrem de cunoscuta in multe domenii. Ei se ocupa cu piese pentru automobile, aparate eleotrocasnice, unelte pentru costructii, centrale termice, tehnologii de impachetare si o multime de alte lucruri. Sunt convins ca ati avut sau aveti cel putin un produs Bosch in gospodaria dumneavoastra. Personal ma declar extrem de multumit de calitatea produselor lor si chiar le recomand.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o plita incorporabila pe gaz. Modelul se numeste PNH6B6B10 si reprezinta o optiune foarte interesanta din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10

Aspect si specificatii

Design-ul modelului PNH6B6B10 este unul foarte frumos si elegant. Arata foarte bine din orice unghi o priviti si se simte calitatea premium cu care ne-a obisnuit Bosch. Este construita dintr-o sticla cuart neagra, termoizolanta si protejata. Singurul dezavantaj al acestei sticle este faptul ca se intretine greu. Oricat de mult o curatati si igienizati, toate petele de mancare sau praful se vad imediat.

Are 4 zone de gatit (arzatoare): 2 normale, una mica si una de tip Wok. Arzatoarele Wok au o putere mai mare si va ajuta sa gatiti retele preferate mai repede. Distanta dintre zonele de gatit este una ok si puteti folosi orice tipuri de vase, chiar daca au dimensiuni mari. Dupa cum am mentionat si in introducere, PNH6B6B10 functioneaza pe gaz. Marele avantaj este faptul ca o puteti folosi si cu GPL (cu butelie) daca achizitionati o duza adaptoare speciala in acest sens.

Gratarele sunt realizate din otel inoxiadabil, deci sunt usor de curatat, cel putin in comparatie cu restul suprafetelor plitei. Din punct de vedere al functiilor, cele de siguranta sunt cele mai importante. Astfel, atunci cand plita detecteaza probleme la reteaua de gaze sau cand flacara se stinge accidental, alimentarea se intrupre instant pentru evitarea unor accidente extrem de neplacute.

Aprinderea se realieaza electronic, fara batai de cap. Cu alte cuvinte, tot ce trebuie sa faceti este sa tineti apasat butonul aferent zonei de gatit pe care doriti sa o aprindeti si atat. Uitati de chibriturile sau de brichetele pe care obisnuiati sa le folositi la aragazul vechi. Din spusele producatorului, exista si un arzator economic care consuma mai putin gaz. Din pacate, nu este precizat care dintre cele 4 este cel economic, dar sunt convins ca-l veti descoperi pe parcurs.

Panoul de comanda format din cele 4 rotite de tip baioneta arata foarte bine. Pe langa faptul ca arata foarte bine, sunt pozitionate comod, in partea frontala a plitei. Imi place ca nu ies prea mult in evidenta si se integreaza perfect cu restul design-ului.

Cumpara de la eMag

Bosch PNH6B6B10 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Design premium
 • Sisteme de siguranta
 • Arzator Wok
 • Se poate folosi cu GPL
 • Aprindere electronica

Bosch PNH6B6B10 Contra

 • Desi arata foarte bine, sticla cuart de culoare neagra se intretine foarte greu

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei plite pe gaz care arata excelent, functioneaza foarte bine si nu va deranjeaza sa o curatati des, Bosch PNH6B6B10 chiar este o alegere potrivita.

In cazul in care PNH6B6B10 nu este ceea ce cautati, va recomand sa vizitati sectiunea “Plite incorporabile” de pe site-ul nostru unde am prezentat diverse modele.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *