Plita incorporabila Beko HILG64325SDX, Gaz, 4 arzatoare, Flame Adjust, Gratar fonta, High-Eficiency Gas Burner, 60 cm, Dark Inox

Plita incorporabila Beko Gaz HILG64325SDX, 4 arzatoare

Plite incorporabile
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Beko HILG64325SDX este o plita pe gaz excelenta din toate punctele de vedere.

Descriere

Beko este o companie din Turcia, specializata in vanzarea si producerea de aparate electronice/electrocasnice de toate felurile. Desi se bucura de o popularitate enorma in Romania, recent am aflat ca in restul Europei si in alte zone ale lumii nu sunt atat de cunoscuti. Experientele mele cu produsele Beko au fost de cele mai multe ori pozitive, deci nu pot sa ma plang. Chiar in momentul de fata detin o masina de spalat si un cuptor cu microunde de la ei, produse de care sunt foarte multumit.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint o plita incorporabila pe gaz. Modelul se numeste Beko HILG64325SDX si din punctul meu de vedere ofera un raport calitate-pret foarte bun, avand in acelasi timp cateva functii interesante pe care va las sa le descoperiti in randurile de mai jos.

Cumpara de la eMag

Plita incorporabila Beko HILG64325SDX, Gaz, 4 arzatoare, Flame Adjust, Gratar fonta, High-Eficiency Gas Burner, 60 cm, Dark Inox

Aspect si specificatii

Aceasta plita incorporabila Beko Gaz HILG64325SDX este probabil una dintre cele mai frumoase plite pe gaz. In general, plitele cu inductie si cele vitroceramice arata excelent, dar aparent Beko a facut o treaba foarta buna cu acest model. Arata foarte bine, materialele sunt premium iar culoarea dark inox imi place enorm de mult.

Plita are un numar de 4 arzatoare (zone de gatit): un arzator mare, un arzator mic si 2 arzatoare normale. Zonele de gatit sunt bine delimitate si exista suficient spatiu intre ele. Asadar, puteti folosi toate tipurile de vase fara nici cea mai mica problema, chiar daca acestea sunt voluminoase. Functioneaza pe baza de gaz natural si se poate alimenta direct de la retea. Din cate am inteles, nu se poate folosi cu GPL chiar daca cumparati o duza speciala in acest sens.

Arzatoarele au primit denumirea de High-Efficiency Gas Burner si chiar sunt interesante. Conform datelor oferite de Beko, ele sunt cu pana la 25% mai eficiente decat arzatoarele normale. Mai mult decat atat, tot ei ne spun ca o sa economisiti pana la 35% din timpul pe care-l petreceti in bucatarie si pana la 17% din gazul pe care l-ati fi utilizat cu o alta plita. Asadar, pe langa faptul ca economisi timp, economisiti si bani, facturile fiind mai mici.

Un alt lucru care mi-a placut este functia Flame Adjust. Fiecare buton atribuit unei zone de gatit are nu mai putin de 9 setari pentru dimensiunea flacarii. Asadar, puteti selecta exact temperatura dorita iar retetele dumneavoastra o sa iasa perfect, ca la carte. Pe langa Flame Adjust, butoanele sunt foarte elegante si se integreaze perfect cu restul design-ului.

Ca si functii suplimentare, pe langa cele mentionate mai sus, avem aprinderea electronica a zonelor de gatit, respectiv tehnologiile de siguranta. Atunci cand exista probleme cu reteaua de gaz sau cand flacara se stinge accidental, plita o sa sisteze automat alimentarea. Acest lucru poate preveni o catastrofa si ma bucur ca a fost inclus.

 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Design frumos si constructie premium
 • Flame Adjust
 • Gratar din fonta
 • Tehnologii de siguranta
 • Aprindere electronica

Contra

 • Sincer sa fiu, n-am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca va doriti o plita de gaz care arata excelent, functioneaza foarte bine si dispune de o multime de functii/tehnologii interesante, aceasta plita incorporabila Beko Gaz HILG64325SDX reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pe care le aveti in aceasta categorie de pret.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *