Plita Electrica Bosh

Plita electrica Beko HIC64401

Plite incorporabile
 • Pret - 9.2/10
  9.2/10
 • Constructie - 9.2/10
  9.2/10
 • Design - 9.4/10
  9.4/10
9.3/10

Pe scurt

Noua tehnologie ce utilizeaza actiunea  undelor electromagnetice aduce imbunatatiri considerabile stilului nostru de viata in special inbunatatind modul in care gatim.

Cu noua Plita Electrica Vitroceramica cu inductie Beko HIC64401 veti avea toate avanajele aduse de noile tehnologii la dispozitie dumneavoastra.

Descriere:

Cumpara de la eMag!
Plita Electrica Bosh

Plitele electrice ce prezinta suprafata de sticla sunt numite plite vitroceramice si sunt usor de incorporat conferind un aspect modern si placut bucatariei dumneavoastra.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Aceste plite pot fi de doua tipuri: plite vitroceramice electrice si plite vitroceramice electrice cu inductie.

Diferenta intre acestea doua fiind faptul ca la plitele vitroceramice cu inductie suprafata nu se incalzeste, doar suprafata care intra in contact cu aceasta se incalzeste.

Plitele vitroceramice electrice cu inductie functioneaza folosindu-se de inductia electromagnetica insa pentru a functiona corespunzator, pentru acest tip de plita sunt necesare vase speciale pentru inductie.

Aceste vase speciale au stratul de la baza lor mai gros insa ca si avantaje ele incalzesc mult mai repede si usor facand economie la energie.

Plitele vitroceramice cu inductie au multe avantaje cum ar fi faptul ca sunt foarte usor de reglat si folosit nepunand in pericol niciodata utilizatorul.

Aceasta noua tehnologie ce foloseste inductia incorporeaza cele mai noi tehnologie actuale in materie de gatit.

Datorita acestei inovatii tehnologice mancarea este gatita datorita caldurii emanate din baza vaselor speciale.

Placa de vitoceramica este pozitionata deasupra unor bobine ce vor genera un camp alternativ electromagnetic care atunci cand intra in contact cu baza vasului special de gatit genereaza curenti in aceasta ce induc degajarea caldurii.

O mare importanta o are calitatea vaselor speciale folosite pentru acest tip de plite deoarece tehnologiile folosite in realizarea bazei vaselor vor determina eficienta lor.

Este foarte usor sa cureti o plita electrica vitroceramica datorita faptului ca suprafata este intinsa, nu se murdareste ca celelate plite si nu necesita decat o stergere usoara.

Cu o plita vitroceramica electrica gatitul este mult mai usor si rapid economisind energie si timp.

Astazi va vom prezenta o astfel de plita care datorita tuturor beneficiilor pe care le ofera si a raportului excelent dintre calitate si pret este unul dintre produsele cele mai apreciate din acest segment de piata.

Prezentare:

Cumpara de la eMag!
Montaj Plita Electrica Bosh

Plita Vitroceramica Incorporabila Beko HIC64401 este o plita electrica ce integreaza cea mai noua tehnologie folosind unde electromagnetice pentru a incalzi si gati mancarea

Acest tip de plita electrica functioneaza incalzind doar zonele ce au contact cu vasul de gatit restul suprafetelor ramanand neincalziet, astfel poti sterge fara pericol orice lichid imprastiat din greseala, fara sa existe pericolul de arsura.

Avand acest gen de plita evitati accidentele care ar fi fost produse de suprafata fierbinte in timp ce gatiti.

Cu plita Beko HIC64401 veti putea gati rapid, in deplina siguranta avand in acelasi timp si consum energetic foarte redus.

Beko HIC64401 are 4 zone flexibile de gatit care pot fi ajustate in functie de nevoi fie sa fie folosite individual, fie cupland cele 2 zone pentru a obtine o suprafata mai mare de gatit.

Suprafata plitei Beko fiind neteda si plata este foarte usor de curatat si intretinut mai ales ca nu se incalzeste de loc fara vas special.

Tot ce varsam pe suprafata acestei plite va fi foarte usor de curatat nearzandu-se, tot ce ne trebuie e o carpa si in caz de nevoie o solutie speciala.

Plita electrica Beko incorporeaza o serie de optiuni foarte utile cum ar fi posibilitatea de a seta folosind control touch incalzirea cu 9 trepte de putere.

Usor de ajustat sunt durata si temperatura folosind optiunea Touch and Slide la fiecare zona de gatit in parte.

Pentru a evita accidentele datorate suprafetelor fierbinti acest dispozitiv are o functie de avertizare ce foloseste leduri de avertizare care raman aprinse atata timp cat suprafata este fierbinte numita ,,Safety Lights”

https://youtu.be/HLY_ffAtk9s

Copii sunt protejati si nu vor avea acces la functiile acestei plite datorita sistemului de siguranta numit ,, Child lock” ce blocheaza unitatea de control.

Daca uiti sa opresti plita sau nu o folosesti multi timp lasand zona activata aceasta se va inchide automat pentru a preveni consumul excesiv si accidentele cu ajutorul functiei ,,Auto Shutdown”.

Cu functia,, Overheat safety” system plita se va opri automat cand o anumita temperatura este depasita pentru a preveni accidentele.

Atunci cand lichidul din vasul de gatit se varsa pe suprafata plitei aceasta va fi oprita automat cu ajutorul sistemului de siguranta ,, Anti-Overflow

Acest model are o suprafata cu dimensiunea de 60 de centimetri si culoarea neagra, toate reglajele realizandu-se prin control touch cu o foarte mare precizie.

Cu toate sistemele de siguranta incluse si optiunile de protectie folosind Plita Vitroceramica Incorporabila Beko HIC64401 va fi cea mai sigura experienta pentru toti membrii familiei dumneavoastra.

Pro:

 • usor de folosit
 • usor de curatat
 • economiseste energie
 • nu exista risc de accidente
 • se regleaza usor cu o precizie uimitoare
 • are 4 zone de gatit ce pot fi folosite individual sau pentru o suprafata mai mare cuplate cate 2(in stanga)
 • are control touch

Contra:

 • se poate zgaria usor suprafata vitroceramica

Concluzie:

Daca doriti sa incorporati in viata dumneavoastra cea mai noua tehnologie in domeniul gatitului imbunatatind modul in care gatiti datorita avantajelor incluse puteti incerca noul produs de la Beko: Plita electrica Beko Vitroceramica incorporabila HIC64401.

Incluzand cele mai noi tehnologii puteti inbunatati considerabil unele aspecte din viata dumneavoastra iar gatitul nu face exceptie.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *