Plita-incorporabila-vitroceramica BHCI65123030-Hansa

Plita electrica vitroceramica BHCI65123030 de la Hansa

Plite incorporabile
 • Eficienta - 9.7/10
  9.7/10
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Plita electrica vitroceramica BHCI65123030 de la Hansa este un electrocasnic calitativ, eficient energetic si modern.

Descriere

Gatitul este o activitate destul de obositoare si care iti consuma foarte mult timp si energie. Exceptand acele persoane pentru care gatitul reprezinta o pasiune, noi ceilalti, in majoritatea cazurilor gatim de nevoie.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Indiferent in care din cele doua situatii te regasesti, cu siguranta vei avea nevoie de o plita pentru a putea gati.

Plitele incorporabile sunt o alternativa moderna la aragazele vechi, inestetice si care ocupau prea mult spatiu. Avand in vedere dimensiunile reduse ale acestora si faptul ca se incadreaza de minune in orice bucatarie moderna tot mai multa lume le prefara.

Inainte de a cumpara este recomandat sa va hotarati ce tip de plita incorporabila doriti, deoarece pe piata se gasesc mai multe tipuri: plita incorporabila pe gaz, plita electrica vitroceramica, plita electrica cu inductie sau plita mixta.

Cumpara de la eMag

Plitele electrice vitroceramice se diferentiaza de celelalte prin faptul ca sunt partial construite din ceramica iar cele patru zone de incalzire sunt acoperite de un strat de sticla .

Aceasta sticla ofera plitei un aspect mult mai modern si placut, dar este si foarte usor de curatat, folosind doar o laveta umeda.

In continuare vom prezenta modelul de plita electrica vitroceramica si incorporabila BHCI65123030, produs de Hansa.

Prezentare

Plita electrica vitroceramica BHCI65123030, nu contine arsenic sau metale grele, aceasta putand fi reciclata si reutilizata ca material de constructie.

Culoarea neagra ii ofera un design modern, completand aspectul oricarei bucatarii.

Datorita dimensiunilor reduse (inaltime de 5 cm, latime de 57.5cm, adancime de 50.5cm) si greutatii de 8.4kg se va putea fixa si nivela perfect pe blatul de bucatarie.

Cu ajutorul butoanelor amplasate in partea laterala a pliei, veti putea seta cu usurinta parametri de preparare a alimentelor.

Panoul de comanda mecanic plasat deasupra si in lateralul plitei, dar si suprafata rezistenta din sticla ceramica sunt foarte usor de curatat.

Cumpara de la eMag

Hansa BHCI65123030 va ofera posibilitatea de a gati mai multe mancaruri in acelasi timp, punandu-va la dispozitie 4 zone de gatit Hilight. Doua zone normale cu de 18cm si o putere de 1.8kW fiecare, care ating temperatura cea mai inalta in doar cateva secunde si doua zone de gatit mici, respectiv 14.5cm ce pot ajunge la o putere de 1.2kW.

O alta caracteristica care mi-a atras atentia in mod deosebit este indicatorul de caldura reziduala. Practic cand temperatura din zona respectiva depaseste 60°C dioda indicatoare se va aprinde. Caldura acumulata o putem folosi pentru a inclazi mancarea.

Oprirea automata este si ea o functie care mi se pare destul de ingenioasa.Voi enumera mai jos cateva situatii in care plita se va opri automat:

 • plita are o temperatura prea mare, prin oprirea automata se asigura protectia componentelor electronice;
 • pe zona de gatit nu s-a plasat un vas care este compatibil;
 • nu ati modificat nivelul de putere pe o anumita perioada de timp;
 • s-au varsat produse lichide pe panoul de comanda;
 • nu ati pornit zona de gatit dupa pornirea plitei;

Alimentarea cu energie a plitei se va face cu un cablu conectat la retea si necesita in acelasi timp o tensiune de 220-240 V.

Pro

 • plita este foarte puternica
 • este foarte usor de folosit si curatat
 • se incalzeste rapid
 • este calitativa

Contra

 • nu vine la pachet cu cablu de alimentare
 • brand-ul nu este prea cunoscut

Concluzie

Daca doriti sa renunati la aragazele pentru a da bucatariei un aspect modern fara a cheltui foarte multi multi bani, plita incorporabila vitroceramica de la Hansa este cea mai bun alegere.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *