Player auto 1DIN Pioneer

Sistem multimedia auto

Introducere

Specificatii complete

Muzica este un element foarte important pentru majoritatea persoanelor. Exista persoane care nu pot sa isi desfasoare munca sau alte activitati fara muzica. In special pentru soferi, faptul de a avea un sistem audio bun in masina este esential. Cu ajutorul acestuia, veti reusi sa aveti calatorii mult mai placute si chiar mai linistite. Totusi, nu toate masinile vin dotate cu un player audio bun sau nu au fost echipate din fabrica cu un sistem audio destul de premium. In acest sens, exista pe piata diferite playere auto aftermarket mai bune chiar decat cele originale.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Player auto 1DIN Pioneer

Pentru a va gasi un player auto potrivit, verificati ca acesta sa fie compatibil cu marca si modelul autoturismului dumneavoastra. Pe langa aceasta, trebuie sa va asigurati daca player incape in plansa de bord a masinii. Daca nu incape, aceasta fie va trebui sa fie adaptata la un service specializat sau sa fie schimbata cu una potrivita din dezmembrari. Conteaza mult si sistemul audio in acest sens, nu doar player-ul, astfel ca acestea vin si cu 4 amplificatoare incluse pentru un sunet mai bun si mai placut. Si acestea trebuie sa va asigurati ca incap in fetele de la usa. In continuare, o sa va prezint un player auto 1DIN de la Pioneer.

Descriere si specificatii tehnice

Primul lucru de mentionat la acest player auto 1DIN de la Pioneer este design-ul. Are un design modern, cu o consola principala ce are diverse comenzi pentru volum, schimbarea melodiei sau a postului radio, butoane pentru oprire sau pornire si un ecran retractabil.

Ecranul player-ului este de 7 inch si este tactil, avand un meniu intuitiv, diverse moduri de conectare si redare a muzicii si functii interesante.

Atunci cand ecranul de 7 inch este pliat inafara, puteti sa va conectati la player cu ajutorul telefonului prin cablu USB si sa controlati aplicatii, precum Apple Car Play, Android Auto, WebLink si Waze. Puteti reda Dab / Dab + Radio digital, continut media de pe CD si DVD si de pe dispozitive USB.

Va puneti conecta cu telefonul mobil si prin Bluetooth pentru a reda muzica si pentru a folosi functia de maini libere. Veti putea cauta direct prin voce melodiile preferate, artisti si chiar sa efectuati apeluri si sa raspundeti la acestea fara sa fiti distrasi de telefon.

Ecranul de 7 inch de tip Pioneer Clear Type Resistive Display reuseste sa reproduca imagini detaliate, oferind o vizibilitate mai buna. Are si un port USB prin care va puteti incarca direct telefonul sau sa redati continut audio sau media. Pentru utilizatorii de iPod / iPhone va fi nevoie de un adaptor separat pentru a putea beneficia de aceste functii prin cablu.

Specificatii complete
Player auto 1DIN Pioneer

Player-ul auto de la Pioneer are si intrare duala pentru camere video, astfel ca veti putea monta pe autoturismul dumneavoastra camere video in fata si in spate, ce vor fi afisate pe ecranul tactil de 7 inch.

Egalizatorul cu 13 benzi va permite sa personalizati sunetul dupa bunul plac. Fisierele audio nu au pierderi FLAC, astfel ca sunetul va fi la fel de clar de pe orice dispozitiv. Tastele au o iluminare specifica ce poate fi si aceasta personalizata intr-o multime de culori. Pe langa player-ul auto, in pachet veti regasi si 4 amplificatoare de 50 W fiecare.

Player auto 1DIN Pioneer – Pro

 • Design modern si placut cu ecran retractabil
 • Display de 7 inch ce ofera imagini clare si usor vizibile
 • Suporta Apple Car Play, Android Auto, WebLink si Waze
 • Conectare prin Bluetooth, Auxiliar sau USB
 • Suport pentru camere video
 • Fara distorsionare a sunetului

Player auto 1DIN Pioneer – Contra

 • Pret putin cam mare
 • Fara Wi-fi integrat

Concluzie

Per total, player-ul auto 1DIN de la Pioneer este un player de calitate, cu functii multiple si 3 posibilitati de conectare. Are un design placut, functii utile, insa un pret destul de ridicat in opinia mea.

Specificatii complete

Player auto 1DIN Pioneer
 • Conectivitate - 9/10
  9/10
 • Calitate ecran si sunet - 9/10
  9/10
 • Pret - 7/10
  7/10
8.3/10

Summary

Player-ul auto 1DIN de la Pioneer este un player cu un ecran generos, retractabil si tactil, ce ofera diverse moduri de conectare si redare de muzica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *