Pachet DVR/NVR Pachet DVR/NVR PNI House AHD808 - 8 canale 4MP H265 + 8 camere PNI House AHD40 4MP IP66- 8 canale 4MP H265 + 8 camere PNI House AHD40 4MP IP66

Pachet DVR PNI House AHD808 + 8 camere PNI House AHD40 4MP IP66

Sisteme de supraveghere
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

PNI House AHD808 este un sistem de supraveghere excelent pe care-l recomand cu mare incredere!

Descriere

PNI este o companie romaneasca cu sediul la Piatra Neamt. Acestia se ocupa de producerea si vanzare mai multe aparate electronice precum: playere auto, trotinete electrice, sisteme de alarma, sisteme de inchidere centralizata, navigatii, sisteme smart home, sisteme de surpaveghere etc. Compania ofera produse de o calitate rezonabila la un pret foarte bun, sub pretul pietei. Experienta mea cu produsele PNI este una buna intrucat am detinut un sistem de inchidere centralziata si 2 playere auto care au functionat fara probleme.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Dupa cum bine stiti, rata criminalitatii din Romania creste de la an la an. Indiferent ca vorbim despre persoane sau companii/afaceri pagubite, hotii se pare ca gasesc metode noi pentru evitarea diverselor sisteme de siguranta. In acest sens, instalarea unui sistem de supraveghere complet si de buna calitate va poate scuti de surprize neplacute.

In randurile ce urmeaza va propun sistemul de surpaveghere PNI House AHD808, un pachet complet pentru supravegherea afacerii/locuintei dumneavoastra. Este un pachet care pe mine m-a atras in special datorita pretului foarte bun pe care-l are.

Cumpara de la eMag

Pachet DVR/NVR Pachet DVR/NVR PNI House AHD808 - 8 canale 4MP H265 + 8 camere PNI House AHD40 4MP IP66- 8 canale 4MP H265 + 8 camere PNI House AHD40 4MP IP66

Specificatii

PNI House AHD808 este format din nu mai putin de 8 camere de supraveghere plus unitatea centrala (DVR-ul). Unitatea centrala poate sa fie controlate prin intermediul aplicatiei pentru telefoane mobila numita XMEye. Aceasta este disponibila atat in Google Play cat si in App Store. Pe langa faptul ca puteti controla DVR-ul si camerele, aplicatia va permite sa vedeti in timp real ce filmeaza camerele, indiferent de unde va aflati. Atata timp cat sunteti conectat la aplicatie iar DVR-ul este conectat la internet, puteti vizualiza imagini live de oriunde va aflati. Mai mult decat atat, aplicatia este disponibile si pentru PC/Laptop, un mare avantaj daca ma intrebati pe mine.

Unitatea centrala suporta pana la maxim 8 camere de supraveghere cu o rezolutie de 4mpx. Aceasta are si porturi HDMI, respectiv VGA pentru conectarea monitoarelor pentru supraveghere. Nu in ultimul rand, unitatea centrala suporta HDD-uri de pana la maxim 6TB.

Trecand la camerele de supraveghere, acestea pot filma la rezolutie 2560×1440 (2K) la o calitate foarte buna. Bineinteles, nu va asteptati la imagini 2k reale, dar cu siguranta n-o sa fiti dezamagiti de calitatea inregistrarilor. Camerele dispun si de 36 LED-uri IR pentru vizibilitatea pe timp de noapte. Asadar, o camera poate filma pana la 30M distanta pe timp de noapte iar imaginile sunt surprinzator de bune.

Camerele au o carcasa metalia si certificare IP66, adica sunt rezistente la apa. Se vede ca cei de la PNI au inteles necesitatile utilizatorilor si au realizat o carcasa rezistenta care poate face fata in orice conditii. Asadar, sistemul per total este ideal pentru supravegherea locuintei, birourilor, companiei, curtii , magazinelor, fabricilor etc.

Din cate am observat, kit-ul PNI House AHD808 este unul dintre cele mai accesibile din categoria de pret din care face parte. Specificatiile si calitatea componentelor m-au surprins intr-un mod tare placut si consider ca-si merita banii cu desavarsire. Asadar, pentru persoanele care-si doresc un sistem de supraveghere inteligent la un pret redus, consider ca PNI House AHD808 merita toata atentia.

Pachet DVR PNI House AHD808 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Control de la distanta
 • Camere construite foarte bine
 • Conectivitate surprinzator de buna

Pachet DVR PNI House AHD808 Contra

 • Nu am ce sa reprosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui sistem de supraveghere complet, eficient si pe care sa nu platiti o galagie de bani, acest Pachet DVR PNI House AHD808 reprezinta probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in momentul actual!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *