Pachet aer conditionat Fujitsu - 12000 Btu - ASYA12KLWA + kit complet de montaj

Pachet aer conditionat Fujitsu 12000 Btu ASYA12KLWA + kit complet de montaj

Aer Conditionat
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
 • Eficienta - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Fujistsu ASYA12KLWA este un aparat de aer conditionat suficient de bun pe care-l recomand!

Descriere

In zilele calduroase de vara sau in zilele reci de iarna, aerul conditionat devine o necesitate pentru confortul si pentru buna bunastarea noastra. Indiferent ca suntem acasa, la servici sau in masina, unitatile de climatizare cresc/miscoreaza temperatura si umiditatea, fapt care ne permite sa stam intr-un mediu placut, confortabil. Mai mult decatat atat, aparatele de aer conditionat pot aduce un plus pentru santatea noastra prin purificarea aerului si prin mentinerea unui confort termic pentru persoanele cardiace care nu trebuie sa stea intr-o caldura insuporabila.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint aparatul de aer conditionat Fujistsu ASYA12KLWA. Este un model foarte apreciat si cautat pe piata din Romania, drept dovada fiind numeroasele review-uri/comentarii pozitive din partea utilizatorilor. In ciuda faptului ca are un pret putin mai mare in comparatie cu alte modele din aceeasi categorie, acest model include tot kit-ul de instalare si toate elementele necesare. Va recomand sa-l luati in calcul daca planuiti achizitionarea unui aparat de aer conditionat in viitorul apropiat.

Cumpara de la eMag

Pachet aer conditionat Fujitsu12000 Btu ASYA12KLWA + kit complet de montaj

Aspect si specificatii

Acest aer conditionat Fujitsu 12000 ASYA12KLWA are o capacitate de 12.000BTU si poate face fata fara probleme intr-o incapere de pana la 30 de metri patrati. Dispune de un motor de ultima generatie cu tehnologie Inverter, foarte eficient din toate punctele de vedere. Pentru persoanele care nu au avut contact cu alte unitati de climatizare, tehnologia Inverter presupune ca aparatul de aer conditionat sa functioneze doar cand este nevoie si doar la capacitatea optima pentru asigurarea confortului termic. In schimb, aparatele de aer conditionat traditionale fara Inverter functioneaza in permanenta la aceeasi capacitate, lucru care le face ineficiente din punct de vedere al consumului de energie.

Pe langa faptul ca poate incalzi sau raci incaperea unde este montat, Fujistsu ASYA12KLWA este capabil sa ventileze si sa dezumidifice aerul. In acest fel, va puteti bucura de un aer mai curat si mai sanatos atunci cand unitatea de climatizare este pornita. Datorita filtrelor speciale si ale acestor functii, majoritatea virusilor/bacteriilor sunt eliminate iar riscurile sa contactati o boala respiratorie scad considerabil.

Se incadreaza in clasa A+ de consum pentru modul racire si in clasa A+ pentru modul incalzire. Temperaturile de operare optime sunt urmatoarele: temperatura minima pentru racire -15 grade Celsius, temperatura maxima pentru racire + 50 de grade Celsius, temperatura minima pentru incalzire -25 de grade Celsius, temperatura maxima pentru incalzire +30 de grade Celsius. Pentru persoanele interesate de specificatii tehnice detalitate, Fujistsu ASYA12KLWA ofera urmatoarele valori:

Coeficient randament sezonier la racire SEER
6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP
4
Coeficient randament la racire EER
2.85
Coeficient randament la incalzire COP
3.95
Tensiune alimentare
220 V
Consum nominal la racire
710 W
Consum nominal la incalzire
739 W
Capacitate nominala la racire
12000 BTU/h
Capacitate nominala la incalzire
12000 BTU/h
Agent de racire
R 32

Din punct de vedere al functiilor/tehnologiilor suplimentare, Fujistsu ASYA12KLWA prezinta urmatoarele caracteristici:

Autorestart: functia de autorestart intervine atunci cand apare o pana de curent. Dupa ce curentul revine, unitatea de climatizare revine la setarile de functioane pe care le avea inainte de eveniment. Nu mai trebuie sa setati si sa programati nimic, totul realizandu-se complet automat;

Auto ChangeOver: senzorul din telecomanda comunica in permanenta cu unitatea de climatizare. Acest senzor transmite date si se asigura ca temperaturile dorite sunt atinse intr-un mod cat mai eficient. In acest fel, riscurile ca aparatul de aer conditionat sa consume mai mult sau sa functioneze la o capacitate gresita scad considerabil;

Functie Silent: atunci cand este activata, functia Silent face ca unitatea de climatizare sa functioneze la capacitate minima si sa produca cat mai putin zgomot posibil. Recomand in special sa folositi aceasta functia noaptea intrucat n-o sa va deranjeze in timpul somnului, iar dimineata va treziti fresh si relaxat;

Super Power: functia Super Power este de fapt un mod Turbo, dar sub alta denumire. Atunci cand o activati, aparatul de aer conditionat o sa functioneze la capacitate maxima pana se ating temperaturile dorite. Dupa ce aceste temperaturi sunt atinse, unitatea de climatizare revine la setarile de functionare optime;

Modul Auto: dupa cum ii spune si numele, modul auto analizeaza si seteaza in mod automat setarile de functionare. Trebuie doar sa setati intervalul de temperatura dorit iar aparatul de aer conditionat face restul, fara sa depuneti dumneavoastra efort.

Din punct de vedere al design-ului, unitatea interioara este cat se poate de simpla si nu prezinta elemente deosebite. Singurele lucruri care merita mentionate sunt indicatoarele LED care va ofera anumite informatii. Unitatea exterioara este realizata din materiale calitative, rezsistente si special proiectate pentru a rezista in cele mai grele conditii.

Cumpara de la eMag

Pachet aer conditionat Fujitsu12000 Btu ASYA12KLWA + kit complet de montaj

Aer conditionat Fujitsu 12000 Pro

 • Brand de incredere
 • Silentios
 • Eficient din punct de vedere energetic
 • Tehnologie Inverter
 • Cateva functii utile
 • Kit de instalate complet inclus in pret

Aer conditionat Fujitsu 12000 Contra

 • Ma asteptam la mai multe functii (precum Wi Fi sau Autocuratare)
 • Consider ca in aceasta categorie de pret sunt foarte multe alternative

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat eficient, silentios ce include kit-ul de instalare complet in acest pret, Fujistsu ASYA12KLWA reprezinta o alternativa interesanta pe care personal n-as ignora-o.

In cazul in care ajungeti la concluzia ca Fujistsu ASYA12KLWA nu este modelul potrivit, va recomand sa accesati categoria “Aer conditionat” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de optiuni, cel putin la fel de interesante ca aceasta.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *