NOKIAN WR SUV 4 XL

Anveloa de iarna NOKIAN WR SUV 4 XL

Anvelope
 • Aderenta pe carosabil uscat - 10/10
  10/10
 • Aderenta pe carosabil umed - 10/10
  10/10
 • Aderenta pe carosabil acoperit cu zapada - 10/10
  10/10
 • Aderenta pe carosabil acoperit cu polei - 10/10
  10/10
 • Feedback - 9/10
  9/10
 • Confort - 9.2/10
  9.2/10
 • Manevrabilitate - 8.5/10
  8.5/10
9.5/10

Pe scurt

Nokian WR SUV 4 XL sunt probabil cele mai bune anvelope de iarna pentru masinile 4×4 sau de tip SUV.

Descriere

Nokian este unul dintre cei mai mari, cunoscuti si apreciati producatori de anvelope din lume. Compania finlandeza este recunoscuta in special pentru cauciucurile de iarna pe care le produc, fiind considerate cele mai bune de pe intreg globul.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Despre importanta anvelopelor v-am tot vorbit si un review-urile anterioare. Dupa cum bine stiti si dumneavoastra, ele reprezinta o parte componenta esentiala pentru masina dumneavoastra, mai ales pe timp de iarna. In senzoul rece trebuie neaparat sa montati anvelope de iarna pentru ca va puneti siguranta in pericol, riscati amenzi usturatoare si retinerea certificatului de inmaltriculare.

In review-ul de astazi am sa va prezint niste anvelope excelente din toate punctele de vedere. Se numesc WR SUV 4XL si sunt destinate jeep-urilor sau masinilor 4×4. Dupa spusele expertilor si majoritatii utilizatorilor, chiar sunt cele mai bune de pe piata.

Cumpara de la eMag!

NOKIAN WR SUV 4 XL

NOKIAN WR SUV 4 XL – Specificatii

NOKIAN WR SUV 4 XL sunt niste anvelope premium si nu toata lumea si le poate permite. Se adreseaza in special persoanelor care detin SUV-uri sau masini 4×4 mai noi. Rezultatele si aderenta pe orice tip de carosabil, indiferent ca este acoperit cu zapada, polei sunt impresionante. Ofera un sentiment de siguranta si control pe care nu l-am mai intalnit pana acum. Sunt printre singurele anvelope pe care le-as folosi atunci cand vreau sa urc cu masina in munti pe timp de iarna. Se descurca excelent si pe carosabil umed/uscat, oferind niste performante si niste distante de franare extrem de reduse.

Pe langa avantajele prezentate mai sus, cele mai multe persoane le-au laudat pentru ca sunt extrem de silentioase. Indifernt de conditiile de vreme sau de viteza la care rulati, WR SUV 4 nu produc un zgomot deranjant si abia daca se aud. In plus, multi utilizatori au sesizat si faptul ca au un impact destul de accentuat asupra consumului de combustibil. Bineinteles, acest factor este influentat de modul dumneavoastra de condus, de masina, de conditiile de vreme etc. Dar persoanele care au realizat aceleasi drumuri cu anvelope diferite chiar au simtit diferenta. Mentionez si faptul ca au indicele V de viteza, deci puteti circula fara probleme cu pana al 240Km/h. Va recomand sa faceti asta doar pe drumurile fara limita de viteza din Germania, nicidecum pe strazile din Romania.

Cumpara de la eMag!

NOKIAN WR SUV 4 XL Pro

 • Brand de incredere
 • Extrem de silentioase
 • Se comporta excelent pe orice tip de carosabil
 • Distante mici de franare
 • Pot rula cu viteze foarte mari

NOKIAN WR SUV 4 XL Contra

 • Au un pret cam ridicat, dar totusi sunt niste anvelope premium

Concluzie

Daca detineti un SUV sau o masina 4×4 si va doriti cele mai bune anvelope de iarna, Nokian WR SUV 4 XL reprezinta probabil cea mai buna alegere pe care o puteti face. Desi au un pret crescut, trebuie sa tineti cont ca sunt niste cauciucuri premium si au o calitate excelenta.

Daca totusi nu sunteti dispus sa platiti atat de mult, va recomand sa cititi si celelalte review-uri ale noastre unde am prezentat alte modele de anvelope mai accesibile ca pret.

Cumpara de la eMag!

0 thoughts on “Anveloa de iarna NOKIAN WR SUV 4 XL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *