Mouse Wireless Gaming Trust GXT 130

Mouse Reviewuri
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.6/10
  9.6/10
 • Senzor - 9.4/10
  9.4/10
9.6/10

Pe scurt

Daca sunteti in cautarea unui mouse wireless de gaming la un pret decent, Trust GXT 130 este chiar suprinzator de bun.

Descriere

Pentru a deveni cel mai bun in jocul pe care il preferati nu aveti nevoie doar de talent sau skill-uri. Sistemul, monitorul si perifericile sunt la fel de importante ca abilitatile. Pe aceasta piata suprasaturata si-a facut loc si compania Trust, un veteran al perifericelor. Ei vin cu propunerea unui mouse wireless gaming, low bugdet numit GXT 130. Desi este un mouse din categoria ieftina, este suprinzator de bun.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Vezi Specificatiile complete

Mouse Gaming Wireless

Mouse Wireless Gaming Trust: Detalii

Design-ul mouse-ului este unul indraznet, agresiv, specific aspectului de gaming. Cantareste doar 88 de grame iar dimensiunile sunt: 119x81x42mm.

Constuctia si forma acestuia sunt foarte reusite. Ergonomia este foarte buna, facandu-l confortabil pentru sesiuni prelungite de gaming. Invelisul de cauciuc de pe laterale, ideal pentru o prindere optima si cele 3 butoane suplimentare (CTRL, inainte, inapoi) il fac mult mai usor de folosit.

Mouse-ul are un buton special numit Foc Dublu care permite tragerea a doua focuri cu un singur click. Foarte util si interesant in special in jocurile de tip shooter, oferind un avantaj considerabil.

Senzorul optic este surprinzator de bun. Reglarea dpi-ului (sensivitatii) se face foarte usor prin butonul dedicat si poate fi setata in intervalul 800-2400.

Desi este un mouse wireless de buget, conexiunea este foarte stabila si neasteptat de puternica. Lag-ul este extrem de mic si se apropie foarte mult de performantele pe care le ofera un mouse cu fir.

Pentru economisirea energiei si inlocuirea bateriilor mai rar, Trust a pus o tehnologie utila care opreste mouse-ul daca timp de 8 minute acesta nu a fost folosit.

Ca orice dispozitiv periferic modern din categoria de gaming dispune de iluminare RGB cu led-uri, dar din pacate nu poate fi customizata printr-un software.

Pro

 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Brand de incredere
 • Conexiune wireless neasteptat de stabila si puternica
 • Butonul Foc Dublu
 • Design ergonomic cu prindere buna
 • Senzor bun cu reglaj pentru dpi (800-1200-1600-2000-2400)

Contra

 • Devine cam greu cu bateriile in el
 • Scroll-ul nu este dintre cele mai bune

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui mouse wireless gaming dar nu vreti sa dati o multime de bani, Trust GXT 130 este o solutie neasteptat de buna si precisa. Desi pretul este unul mic, nu s-a facut rabat de la calitate.

Vezi Specificatiile complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *