Mouse Gaming Wireless Logitech Gpro

Mouse gaming wireless Logitech G Pro LightSpeed

Mouse Reviewuri
 • Senzor - 10/10
  10/10
 • Calitate - 10/10
  10/10
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
9.8/10

Pe scurt

Mouse-ul de gaming wireless Logitech G Pro LightSpeed este probabil cel mai bun mouse din cateoria sa pe care il puteti achizitiona. Daca bugetul nu este o problema, va garantam ca nu veti fi dezamagit.

Descriere

Mouse-ul de gaming wireless Logitech G Pro este unul dintre cele mai bune, daca nu chiar cel mai bun din categoria sa. Este folosit de marea majoritate a gamerilor pro si semi-pro datorita preciziei si a senzorului exceptional de care dispune. Logitech de cand a intrat pe piata perifericelor de gaming au facut furori cu produsele lor extrem de calitative si durabile. Desi preturile sunt cam mari, pe pasionati acest lucru nu-i impiedica sa le achizitioneze daca isi doresc performante competitive.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag

Mouse Gaming Wireless Logitech Gpro

Design/Specificatii

Aspectul mouse-ului este absolut incredibil. Ergonomic, cu o forma excelenta dar in acelasi timp simplu, fara sa fie prea incarcat. Are o greutate ireala de doar 80 de grame. De asemnea are lumini RGB controlabile prin sistemul Logitech Gaming Software despre care vom vorbi mai tarziu.

Senzorul cu care este dotat acest mouse, Hero 16K este pur si simplu la nivelul urmator. Precizia este dincolo de cuvinte, indiferent de dpi-ul la care este folosit in intervalul 100-16.000. Este cu pana la 10 ori mai economic decat predecesorii sai, astfel bateria tine mult mai mult.

Desi este un mouse fara fir, tehnologia LightSpeed a celor de la Logitech il face mai mult decat responsiv. S-a ajuns la uluitoarea performanta a ratei de intarziere sub 1ms pentru un mouse fara fir, este de-a dreptul exceptional.

Butoanele primare au fost si ele perfectionate. Acum dispun de un sistem mecanic format din niste arcuri de metal care au redus si rafinat distanta de deplasare precum si forta de actionare. Rezultatul? O experienta geniala, extrem de precisa si consistenta pentru absolut fiecare click in parte.

Prin programul Logitech Gaming Software se pot customiza luminile RGB in zeci de moduri si dintr-o gama de 16.8 milioane de culori. Iluminatul a fost dus si el la un alt nivel; datorita tehnologiei LightSync culorile mouse-ului se schimba in functie de evenimentele din jocuri, imaginii de pe ecran sau chiar a sunetului. Foarte tare, nu?

Cu ajutorul aceluiasi software, cele 6 butoane se pot programa independent pentru a inlocui orice actiune doriti dumneavoastra, fie ca este vorba de jocuri sau de navigarea zilnica pe internet. Acesta permite de asemenea si salvarea preferintelor sau a setarilor pentru fiecare joc in parte, astfel ca nu mai sunteti nevoit sa efectuati schimbari inainte de fiecare meci.

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse review
Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse review |

Durabilitate este un alt avantaj major al acestui mouse. Picioarele sunt proiectate si testate sa aiba o durata de viata de pana la 250km parcursi. Butoanele (click dreapta si stanga) sunt construite sa reziste la 50 de milioane de clickuri, echivalentul a 10 ore de folosire continua zilnic timp de 5 ani de zile.

Pro

 • Brand de incredere
 • Design superb, ergonomic si ultra usor
 • Senzor exceptional de precis
 • Durabilitate
 • Rata de intarziere exceptionala de sub 1ms
 • Logitech Gaming Software
 • Butoane si iluminat programabile

Contra

 • Pret prea mare daca nu sunteti pasionat de gaming si produsele aferente

Concluzie

Daca bugetul pentru dumneavoastra nu reprezinta o problema, mouse-ul de gaming wireless Logitech G PRO LightSpeed este cea mai buna si performanta solutie de pe piata. Pretul este fara doar si poate unul mare, dar pentru avantajele despre care am vorbit si pentru pasiunea pe care o aveti banii pe care ii platiti sunt absolut justificati. Sa nu uitati ca este un mouse folosit la cele mai inalte nivele si de cei mai buni gameri al jocurilor de tip Esports (CS:GO, Lol etc)

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.