mouse logitech

Logitech G502 Proteus Spectrum Review

Mouse
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
 • Precizie - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Mouse-ul de gaming Logitech Proteus Spectrum RGB Tunable G502 este probabil unul dintre cele mai bune de pe piata in categoria sa de pret. Daca va doriti un mouse extrem de precis si cu un design ergonomic, va recomand sa-l luati in considerare.

Descriere

Perifericele de gaming au devenit tot mai populare odata cu trecerea anilor. Acestea pot pleca de la preturi infime de cateva zeci de lei si ajung la cateva sute bune. Cei mai importanti si cunoscuti producatori din aceasta piata sunt HyperX, Razer, Steelseries si nu in ultimul rand Logitech. Desi nu s-au lansat de mult pe aceasta piata, acestia au devenit extrem populari intr-un timp foarte scurt datorita produselor de caliate care au fost apreciate de gamerii din intreaga lume, profesionisti sau amatori. Astazi vom discuta despre un mouse produs de catre Logitech, modelul Proteus Spectrum RGB Tunable G402.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Vezi Specificatiile complete

Logitech G502 Proteus Spectrum

Aspect si specificatii

Design-ul mouseului se prezinta exceptional. Contruit din materiale de cea mai buna calitate, plasate intr-o forma foarte ergonomica si comoda. Dispune de iluminare RGB care poate fi customizata in sute de feluri. Are greutati ajustabile care pot fi setate dupa bunul plac.

Senzorul lui Logitech G502 Proteus Spectrum este ultra performant si ultra precis. Numele lui este Delta Zero si ofera niste performante remarcabile. Sensivitatea senzorului poate fi setata in intervalul 200-12.000dpi; niste cifre cu adevarat impresionate.

Dispune de nu mai putin de 11 butoane, toate programabile si customizabile. Prin intermediul software-ului Logitech Gaming Software (LGS) se pot customiza toate setarile incepand de la iluminare pana la comenzile butoanelor sau suprafata pe care folositi mouse-ul.

zmouse logitech 2

Este unul dintre cele mai apreciate mouse-uri de pe piata in categoria sa de pret. Ofera performante incredibile si un design extrem de ergonomic. Pentru gamerii pasionati sau chiar si cei amatori, acest mouse este cu adevarat unul aproape de perfectiune.

Ideal in special pentru jocurile de tip Esport (Cs:Go, Lol, Dota) unde precizia este cel mai important aspect. Cu acest mouse cu siguranta dispuneti de un avantaj considerabil fata de adversarii dumenavoastra care folosesc periferice de calitate mai proasta.

O buna perioada de timp, pana la aparitia modelelor mai scumpe si wireless de la Logitech (G Pro de exemplu) a fost unul dintre cele mai preferate si utilizate mouse-uri de catre gamerii profesionisti din toata lumea. Acest lucru spune foarte multe despre calitatea si constructia acestuia.

Lag-ul sau intarzierile au fost reduse la minimum iar in cea mai mare parte a timpului nu veti sesiza astfel de probleme chiar daca aveti un ochi extrem de format. Timpul de raspuns a ajuns la respectabila valoare de sub 1ms.

Logitech G502 Proteus Spectrum: Pro

 • Brand de incredere
 • Senzor extrem de bun si precis
 • Design comod, foarte ergonomic
 • Iluminare RGB customizabila
 • Posibilitate setare DPI in intervalul 200-12.000
 • 11 butoane customizabile

Logitech G502 Proteus Spectrum: Contra

 • Desi nu este neaparat un minus, pretul este o idee cam mare dar se justifica pentru calitatea oferita

Concluzie

Vezi Specificatiile complete

Perifericile de la Logitech sunt fara doar si poate in topul celor mai apreciate si cumparate de pe piata. Daca va doriti un mouse extrem de precis, foarte customizabil si cu un desgin confortabil,  Logitech G502 Proteus Spectrum este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in aceasta categorie de pret. Desi poate vi se pare ca pretul este unul cam mare, se justifica in timp deoarece Logitech fabrica produse durabile, rezistente si de foarte buna calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *