Mouse gaming Acer Nitro, Negru

Mouse gaming Acer Nitro, Negru

Mouse
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Senzor - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

Acer Nitro este un mouse de gaming ideal pentru persoanele care au un buget mai limitat.

Descriere

Acer este unul dintre cei mai mari si cunoscuti producatori din lume cand vine vorba despre desktop-uri, laptop-uri, monitoare, periferice, componente etc. Nu incape dubiu ca produsele lor sunt foarte apreciate si au o calitate excelenta. Sunt prezenti si pe piata de gaming cu ale lor devizii: Nitro reprezentand cateogria de buget si Predator care reprezinta categoria premium.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un mouse destul de bun de la ei. Are un pret rezonabil si il pot incadra fara nicio problema in categoria de buget. Probabil nu este cea mai buna optiune pe care o puteti alege in aceasta categorie de pret, dar cu siguranta nu este un produs de ignorat.

Cumpara de la eMag!

Mouse gaming Acer Nitro, Negru

Aspect si specificatii

Din punct de vedere al aspectului, inginerii de la Acer au ales o forma destul de simpla dar ergonomica in acelasi timp. Mouse-ul se tine bine in mana si se utilizeaza usor datorita grip-ului din cauciuc de pe laterale. Este comod chiar si dupa mai multe ore de gaming. Materialele folosite (plastic preponderent) sunt destul de calitative dar parca nu-mi lasa impresia unui produs cu adevarat premium.

Senzorul pe care-l are Acer Nitro este unul bun. Din pacate nu am prea multe informatii despre el si nici Acer n-au fost prea darnici cu informatiile. Cel mai probabil este un senzor produs de catre ei si care nu l-au folosit prea mult la alte produse similare. Are un numar de 4000DPI si este suficient de precis incat il pot recomanda chiar si pentru fanii jocurilor de tip Esports. DPI-ul se poate seta in 6 trepte, in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra. Nu este nici pe departe unul dintre cei mai buni senzori pe care i-am testat, dar totusi trebuie sa tinem cont de pretul rezonabil al mouse-ului. Per total sunt multumit de el si chiar mi-a facut placere sa ma joc in timpul perioadei de testare. Nu m-a dezamagit niciodata, desi uneori simteam nevoia unor mai multi DPI.

Are un numar de 8 butoane programabile, un lucru foarte util in jocuri si nu numai. Aceste butoane se configureaza direct in software-ul oferit de Acer (unde puteti configura iluminarea, DPI-UL etc) si le puteti seta sa indeplineasca anumite actiuni. Eu folosec des butoanele programabile pentru ca ma ajuta sa presetez diverse buy-uri pe care le fac la inceput de runda, mai ales in Cs:Go. Unul dintre aceste butoane este de tip Burst Fire si va permite sa trageti 3 gloante in regim burst cu o singura apasare de buton. Nu stiu cati dintre profesionisti folosec aceasta functie, dar cu siguranta anumite persoane s-au bucurat.

De asemenea, apreciez ca greutatea mouse-ului (150 grame standard) se poate ajusta cu ajutorul greutatilor incluse in pachet. Asta este o treaba buna si inteligenta intrucat fiecare persoana are preferintele sale si poate apreciaza ca mouse-ul sa fie mai usor sau mai greu.

Mouse gaming Acer Nitro Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Senzor decent
 • 8 butoane programabile
 • Se poate ajusta greutatea
 • Buton pentru Burst Fire

Mouse gaming Acer Nitro Contra

 • Plasticul folosit il fac sa se simta ca un produs ieftin, ce o calitate inferioara

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui mouse de gaming decent care arata bine, are un senzor destul de bun si ofera un raport calitate-pret corect, Acer Nitro este o optiune interesanta de luat in calcul.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *