Motocoasa Makita EM3400U, benzina, 2 timpi, 1150 W, 6.4 kg

Motocoasa Makita EM3400U, benzina, 2 timpi, 1150 W, 6.4 kg

Motocoase
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Performanta - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Makita EM3400U este o motocoasa de foarte buna calitate care isi face treaba excelent si nu dezamageste.

Descriere

O motocoasa de calitate si performanta va ajuta sa lucrati cu mai mult spor si drag in gradina, pe terenurile agricole sau in alte zone cu vegetatie diversificata. Pentru persoanele care nu au suprafete dificile si mari de intretinut, o motocoasa mai ieftina si nu prea puternica reprezinta solutia ideala. In schimb, pentru oamenii care au de-a face cu vegetatie mai serioasa si suprafete importante se recomanda o motocoasa puternica si calitativa. Preturile variaza foarte mult in functie de modelul ales iar varietatea este enorma, deci aveti de unde alege fara probleme.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi amĀ  sa va prezint o motocoasa din categoria celor puternice care pot face fata si in situatii mai dificile. Aceasta se numeste EM3400U si este produsa de catre Makita, una dintre cele mai cunoscute si apreciate companii din industrie.

Cumpara de la eMag

Motocoasa Makita EM3400U, benzina, 2 timpi, 1150 W, 6.4 kg

Aspect si sepecificatii

Despre design-ul acestui model nu am prea multe sa va spun. Arata ca o motocoasa normala, este consturita din materiale de calitate si durabile intr-o combinatie de culori albastru-negru-argintiu. Cantarese in jur de 6.4Kg, deci este usor de transportat, de depozitat iar manevrabilitatea nu lasa de dorit. Este chiar confortabil de folosit si n-o sa va dea batai de cap.

Are un motor suficient de puternic pe benzina in 2 timpi cu o putere de 1150W. Capacitatea rezervorului este de 0,75L, deci cel mai probabil puteti finaliza o treaba fara sa o alimentati din nou. In timpul functionarii produce un zgomot maxim de 109 decibeli, fiind destul de rezonabil pentru o motocoasa puternica pe benzina. Rezultatele pe care Makita EM3400U le ofera sunt foarte bune.

Indiferent ca vorbim de suprafete acoperite cu iarba de dimensiuni medii si vegetatie usor de indepartat sau de suprafete foarte dificile, chiar am ramas surprins de eficienta ei. Taierea se face perfect, efortul depus este minim iar intretinerea gradinii poate deveni o placere. Sincer sa fiu, este una dintre cele mai bune si eficiente motocoase pe care le-am testat/folosit in ultima perioada de timp.

Consumul de carburant este redus, are o forma ergonomica foarte bine gandita si un maner in forma de U care diminueaza vibratiile intr-un mod neasteptat de bun. Pornirea este automata si se face foarte usor datorita pompei de tip Primer. Cum ar spune pasionatii de automobile sau aparate dotate cu motoare, “porneste la sfert” indiferent de conditii.

Desi Makita ne spune ca EM3400U se recomanda pentru utilizarea in scopuri profesionale, va garantez ca persoanele care si-au dorit o motocoasa puternica pentru gradina lor sunt extrem de multumite de alegerea facuta si n-ar renunta la ea in detrimentul altui model.

Cumpara de la eMag

Motocoasa Makita EM3400U Pro

 • Brand de incredere
 • Se poate folosi pe toate surpafetele, chiar si cu vegetatie dificila
 • Usor de manevrat si de folosit
 • Porneste forte usor
 • Motor puternic
 • Design ergonomic si bine gandit

Motocoasa Makita EM3400U Contra

 • Unele persoane pot considera pretul cam mare, dar se justifica din punctul meu de vedere

Concluzie

Daca va doriti o motocoasa de foarte buna calitate ce are un motor puternic, este usor de manevrat, porneste rapid si ofera rezultate excelente, Makita EM3400U reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in momentul de fata. Daca totusi acest model nu v-a convins, va recomand sa aruncati o privire si peste celelealte review-uri ale noastre unde am discutat despre motocoase cel putin la fel de interesante.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Motocoasa Makita EM3400U, benzina, 2 timpi, 1150 W, 6.4 kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *