Monitor Gaming LED IPS LG 25UM58-P UWHD 2K

Monitoare
 • Calitate - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 9.5/10
  9.5/10
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
9.6/10

Pe scurt

Daca sunteti in cautarea unui monitor cu rezolutie 2K, bun atat pentru office cat si pentru gaming, LG 25UM58-P are un pret foarte ok si este o alegere corecta.

Descriere

Pentru o experienta de gaming completa nu aveti nevoie doar de un calculator puternic sau de periferice de calitate. Monitoarele sunt la fel, poate chiar mai importante in batalia impotriva inamicilor si in toate tipurile de jocuri. Aceasta piata s-a dezvoltat foarte mult iar producatorii vin cu propuneri din ce in ce mai atractive. Compania LG prezinta modelul 25UM58-P, un monitor gaming UltraWide si cu rezolutie 2K la un pret foarte bun.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Monitor Gaming

Design/Specificatii Monitor Gaming LG

Designul monitorului este unul foarte interesant, de culoare neagra, fara margini datorita raportului 21:9. Este subtire si elegant, cantareste 4Kg iar dimenisunile sunt: 609x188x383mm.

Fiind un monitor de gaming performant are niste specificatii foarte bune, de top:

Vine cu o diagonala de 25inch, fiind suficient de mare pentru majoritatea gamerilor. Deasemenea datorita rezolutiei 2K (256-x1080) si a ecranului IPS jocurile vor fi o placere. Pentru o experienta completa Monitorul Gaming LED IPS LG are un timp de raspuns de 5ms si o rata de refresh de maxim 75Hz. Cu cat timpul de raspuns este mai mic cu atat imaginea va fi mai fluida.  Adaugati la aceste aspecte si luminozitatea de 250cd/m, contrastul de 1000:1 si 16,7 milioane de culori, si obtinem un monitor gaming excelent.

Este bun atat pentru gaming cat si pentru office datorita rezolutiei mari si a formatului UltraWide. Dispune de tehnologii foarte utile pentru ambele medii de utilizare:

Coloristica – culorile sunt excelente datorita panoului IPS iar spectrul culorilor sRGB atinge un procent de peste 99%, fapt care duce acuratetea culorilor aproape de cote maxime.

Screen Split si Picture in Picture suntfoarte utile pentru activitatile zilnice sau de office. In cazul Screen Split ecranul impartindu-se in 2, iar in cazul Picture in Picture aplicatiile pot rula in fundal pentru a face mai multe lucruri

Black Stabilizer este ideal pentru locurile intunecate de pe ecranul dumneavoastra unde se pot ascunde inamicii

Dynamic Action Sync- datorita ratei reduse de intarziere va puteti ataca/surprinde adversarii mult mai rapid si precis

Modul Gaming personalizeaza aproape total culorile, contrastul si setarile monitorului pentru ca experienta din timpul jocurilor sa fie perfecta

Pro

 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Rezolutie 2K
 • Formatulde tip UltraWide cu margini mici
 • Calibrare sRGB peste 99%
 • Split Screen si Picture in Picture
 • Modul gaming
 • Potrivit atat pentru gaming cat si pentru office

Contra

 • Lipsa difuzoarelor integrate
 • Rata de refresh cam mica pentru anumite jocuri
 • Luminozitate buna dar nu excelenta

Monitor Gaming LG 2K Concluzii

Daca doriti un monitor gaming cu un pret foarte bun, ecran 2K, format UltraWide cu margini extrem de subtiri si cu o calibrare sRGB de peste 99% este foarte probabil ca LG 25UM58-P sa fie o alegere perfecta. Este un monitor care ofera foarte multe lucruri pozitive la un pret decent. Este ideal daca doriti sa combinati activitatile de office cu cele de gaming. Daca doriti un monitor doar pentru gaming, este o solutie buna dar nu excelenta.

 

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *