Monitor gaming LED Acer 24.5", Full HD, ZeroFrame™, FreeSync™, 240Hz, Display Port, Negru, KG251QDbmiipx

Monitor gaming LED Acer 24.5″, Full HD, ZeroFrame, KG251QDbmiipx

Monitoare
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Imagine - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Acer KG251QDbmiipx este unul dintre cele mai bune montitoare din categoria sa de pret.

Descriere

Acer este una dintre cele mai mari si cunoscute companii din industria IT. Sunt specializati in producerea si vanzarea de monitoare, laptop-uri, sisteme desktop, periferice, componente etc. S-au facut remarcati in lumea gaming-ului prin devizia lor de gaming numita Nitro si prin produsele ce ofera un raport calitate-pret foarte bun. Personal am detinut mai multe produse de la ei in ultimii ani si niciodata n-am avut probleme importante sau majore.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi va prezint un monitor care din punctul meu de vedere are un pret excelent pentru ceea ce ofera. Sincer sa fiu, nu cred ca are conucrenta in acest interval de pret si in consider momentan ca fiind un best-buy.

Cumpara de la eMag

Monitor gaming LED Acer 24.5", Full HD, ZeroFrame™, FreeSync™, 240Hz, Display Port, Negru, KG251QDbmiipx

 Aspect si specificatii

Acest Monitor gaming LED Acer KG251QDbmiipx are un aspect pe placul meu. Simplu, fara prea multe compromisuri si cat se poate de practic. Marginile display-ului sunt ultra subtiri si chiar au primit denumirea de Zero Frame, lucru care se confirma. Desi este un monitor de gaming, se poate folosi fara probleme in orice mediu intrucat nu iese prea mult in evidenta. Suportul este unul destul de stabil si care va permite sa gasiti o pozitie ideala pentru sesiunile de gaming.

Display-ul pe care-l are este o adevarata surpriza. Masoara 24,5 inch in diagoanala, are rezolutie FullHd si este construit pe tehnologie LED TN. Tehnologia TN este cea mai performanta ramura a LED-ului si nu exceleaza pe partea de calitate. Daca sunteti adeptul jocurilor de tip Esports este ideal, iar daca doriti sa jucati jocuri bazate pe grafica, va recomand monitoare cu ecrane IPS. Alte specificatiile ale monitorului sunt: timp de raspuns de 1ms, rata de refresh de 240Hz, luminozitate de 400 de candele pe metru patrat si un contrast tipic de 1000:1. Dupa cum v-am spus si in toate celelalte review-uri, rata de refresh a monitorului cu cat este mai mare, cu atat imaginile sunt mai smooth si mai fluide. Trebuie sa luati in considerare ca pc-ul dumneavoastra trebuie sa produca un numar de FPS-uri echivalent cu Hertzii monitorului ca sa va puteti bucura la maxim de performantele lui.

Din punct de vedere al conectivitatii, avem disponibile un port HDMI, un mini display port si difuzoare integrate. Este de apreciat ca cei de la Acer ne-au pus la dispozitie aceste difuzoare, dar consider ca puteau include macar 2 porturi USB si un port jack de 3.5mm. Astfel, puteti sa conectati perifericele direct la monitor si sa aveti un cable management mai bun.

Ca si functii suplimentare, monitorul Acer KG251QDbmiipx este compatibil cu tehnologia FreeSync de la AMD. Astfel, daca aveti o placa video de la AMD, conexiunea dintre aceasta si monitor o sa fie cu mult imbunatatita. O sa va puteti bucura de un gameplay mai fluid, fara probleme de imagine si fara alti factori care v-ar putea incurca. Din pacate nu este compatibil cu cu tehnologia G-sync de la Nvidia, mai ales ca placile video de la ei sunt mai raspandite decat cele de la AMD. Trecand peste acest aspect, este un monitor extraordinar si are un pret excelent pentru toate cele oferite.

Monitor gaming LED Acer 24.5", Full HD, ZeroFrame™, FreeSync™, 240Hz, Display Port, Negru, KG251QDbmiipx

Monitor gaming LED Acer Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret senzational
 • Difuzoare integrate
 • Display foarte bun
 • Design placut si simplu

Monitor gaming LED Acer Contra

 • Nu este compatibil cu G-sync

Concluzie

Daca aveti un buget mai redus si va doriti un monitor excelent cu o rata de refresh de 240Hz, Acer KG251QDbmiipx este probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *