Monitor gaming LED TN HP Omen X 25 24.5", Full HD, Display Port, G-Sync, 240Hz, Negru

Monitor gaming HP Omen X 25 24.5″, 240Hz

Monitoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Imagine - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

HP Omen X 25 este un monitor de gaming foarte bun pe care-l recomand in special jucatorilor de Esports.

Descriere

HP Omen este una dintre cele mai populare si inovative devizii de gaming de pe piata. Dupa cum ati observat deja, Omen se afla sub tutela HP si reprezinta o noua perspectiva a companiei. In continuare se afla in spatele concurentilor precum Asus ROG, Lenovo Legion sau Dell Alienware, dar cu siguranta daca continua in ritmul acesta o sa aiba numai de castigat.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un monitor excelent produs de catre cei de la HP Omen. Desi are un pret putin peste media monitoarelor similare ca specificatii, consider ca ofera suficiente beneficii/avantaje incat sa-si merite banii.

Cumpara de la eMag

Monitor gaming LED TN HP Omen X 25 24.5", Full HD, Display Port, G-Sync, 240Hz, Negru

Aspect si specificatii

Ca si design, Omen X 25 arata foarte bine. Imi place combinatia dintre rosu si negru, o combinatie pe care o regasim la majoritatea sistemelor de gaming. De asemenea, design-ul s-a pastrat simplu iar corpul monitorul este foarte slim. Marginile display-ului sunt super subtiri si apreciez logul OMEN discret pozitionat undeva pe muchia de jos. Suportul mi-a placut foarte mult pentru ca este discret dar in acelasi timp versatil, oferindu-va posibilitatea sa pozitionati monitorul exact asa cum va doriti.

Display-ul lui Omen X 25 este unul excelent. Masoara 24,5 inch in diagonala, are rezolutie FullHd si este consturit pe tehnologie LED, mai exact TN. Pentru persoanele care nu stiu, panourile TN sunt cele mai recomandate pentru jocurile de tip Esports inturcat sunt cele mai performante. Calitatea imaginii este inferioara in comparatie cu un IPS, dar in jocurile multiplayer calitatea nu are o importanta prea mare. Pentru gamerii interesati de cifre, avem de-a face cu un timp de raspuns de 1ms, o luminozitate de aproximativ 400 de candele pe metru partat, un contrast tipic 1000:1 si o rata de refresh de 240Hz. Daca nu stiti ceĀ  inseamna rata de refresh sau la ce ajuta aceasta; practic imaginea se reimprospateaza de mai multe ori, lucru care va ofera imagini mai smooth, un gameplay mai fluid si un timp de raspuns mai ok in comparatie cu adversatii care au monitoare cu o rata de refresh mai mica. Atentie, ca sa va puteti bucura de toti Hertzii acestui monitor, desktop-ul dumneavoastra trebuie sa produca un numar de minim 240 de FPS-uri in jocurile pe care le jucati.

Din punct de vedere al conectivitatii, Omen X 25 ne ofera 1 port HDMI, un mini display port (numai prin intermediul acestuia puteti obtine peste 60HZ), 2 porturi USB 3.0 respectiv un port jack de 3.5mm. Din pacate nu are difuzoare integrate dar nu pot sa zic neparat ca este un dezavantaj major.

Ca si tehnologii suplimentare avem parte de functia Adaptive Sync. Ea practic ne spune ca monitorul este compatibil atat cu tehnologia G-sync a celor de la Nvidia cat si cu tehnologie FreeSync a celor de la AMD. Daca nu stiti la ce ajuta aceste tehnologii; ele practic imbunatatesc legatura/conexiunea dintre monitor si placa video pentru diminuarea intreruperilor si pentru imbunatatirea caractersiticilor care ar putea afecta jocul intr-un fel sau altul.

Cumpara de la eMag

Monitor gaming LED TN HP Omen X 25 24.5", Full HD, Display Port, G-Sync, 240Hz, Negru

HP Omen X 25 Pro

 • Brand de incredere
 • Conectivitate ok
 • Dispaly foarte bun
 • Rata de refresh de 240hz
 • Adaptive Sync
 • Design placut si solid

HP Omen X 25 Concluzie

 • Nu are difuzoare integrate
 • Desi este un produs foarte bun, consider ca raportul calitate-pret nu este tocmai cel mai corect

Concluzie

Daca va doriti un monitor de gaming excelent si sunteti dispus sa platiti o suma frumusica de bani, HP Omen X 25 este o optiune foarte buna de luat in calcul.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Monitor gaming HP Omen X 25 24.5″, 240Hz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *