Miele RX2 Red – aspirator robot performant

Aspiratoare
 • Putere de aspirare - 8/10
  8/10
 • Functii - 9/10
  9/10
 • Aplicatie mobila - 7/10
  7/10
8/10

Summary

Robotul de aspirare Miele RX2 Red este un tovaras de nadejde in cazul in care aveti nevoie sa va pastrati casa mereu curata.

Introducere

Specificatii complete

Odata cu evolutia tehnologiei, foarte multe dintre treburile casnice pe care le aveam pana acum au fost preluate de catre noi aparate electronice. De exemplu, cat de utila este o masina de spalat rufe sau o masina de spalat vase in prezent. Ei bine, tehnologia avanseaza intr-un ritm rapid, iar noi putem profita de aceasta pentru a ne usura munca de zi cu zi. Cu siguranta ca dupa o zi lunga la munca nu toata lumea mai are dispozitia necesara pentru a face diferite activitati pe langa casa. De aceea si articolul de azi este despre un electrocasnic foarte util, si anume un robot de aspirare.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Miele RX2 Red

Daca nu stiti ce este acela un robot de aspirare, practic este un aspirator de dimensiuni mai mici ce are functia de curatare autonoma. Acest robot de aspirare poate sa fie programat si incepe sa curete singur prin casa. Datorita senzorilor pe care ii are si cu ajutorul aplicatiilor mobile disponibile din prezent, acesta poate fi configurat direct de pe telefonul mobil. Un exemplu de un astfel de robot de aspirare este si Miele RX2 Red.

Descriere si specificatii tehnice

Primul aspect de mentionat despre Miele RX2 Red este aspectul sau exterior. Robotul inteligent de aspirare vine cu un control digital in partea de sus, o mica usa pentru scoaterea sacului de mizerie, un stand de incarcare si o telecomanda pentru control la distanta.

Miele RX2 Red navigheaza in mod sistematic prin casa, iar cu ajutorul senzorilor sai reuseste sa genereze o harta virtuala a locuintei dumneavoastra. Acesta este capabil sa gaseasca singur traseul optim pentru curatare completa si eficienta. Aplicatia Scourt RX2 pentru smartphone sau tableta este disponibila spre a fi folosita impreuna cu robotul Miele RX2 Red.

Cu ajutorul acestei aplicatii puteti verifica in timp real locul in care se afla robotul, dar il puteti si programa pentru curatare. Cu ajutorul hartii, veti putea urmari in timp real locurile prin care a trecut robotul, cat si locurile in care urmeaza sa mearga. Robotul poate fi programat sa inceapa curatenia atunci cand nu sunteti acasa si acesta va incepe curatenia cand nu sunteti acasa.

Specificatii complete
Miele RX2 Red

In cazul in care bateria robotului este prea scazuta, Mielle RX2 Red va merge singur inapoi la statia de incarcare pentru a-si incarca bateria, iar cand acesta ajunge la un procentaj suficient de mare, isi va continua singur treaba exact din locul in care a ramas. In cazul in care robotul nu are suficient spatiu pentru a curata intr-un anumit loc, isi va retrage din periile laterale pentru a incapea.

Cu ajutorul multiplelor perii cu care este prevazut, Mielle RX2 Red va putea sa ofere o curatare temeinica a suprafetelor, cat si a covoarelor. Robotul are o precizie foarte buna datorita celor 2 camere din partea din fata si a recunoasterii tridimensionale a obiectelor. Distantele sunt masurate automat, iar robotul reuseste sa se deplaseze in siguranta pe langa obiecte. Recipientul de praf este foarte usor de scos si de golit, iar filtrul AirClean Plus asigura retinerea prafului in acea cutie speciala.

Miele RX2 Red – Pro

 • Telecomanda + aplicatie mobila pentru control
 • Autonomie mare
 • Curatare temeinica a suprafetelor
 • Sistem de recunoastere 3D a obiectelor
 • Filtru AirClean Plus

Miele RX2 Red – Contra

 • Aplicatia de mobil destul de slaba
 • Pretul destul de ridicat pentru ceea ce ofera

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui robot aspirator, Mielle RX2 Red poate fi solutia potrivita. Poate sa fie programat, setat la anumite intervale si ore si chiar programat sa curete doar in anumite spatii. Pretul este putin mai ridicat, iar aplicatia nu este atat de intuitiva.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *