Robot husqvarna

Masina electrica robotizata de tuns gazonul Husqvarna Automower 310

Masini de tuns iarba
 • Functii - 10/10
  10/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Pret - 9.2/10
  9.2/10
9.7/10

Pe scurt

Masina electrica robotizata de tuns gazonul Husqvarna Automower 310 este fara doar si poate o inovatie. Daca aveti un buget pe masura si sunteti pasionat de gradinarit/tehnologie cred ca merita sa fie luata serios in calcul.

Descriere

Masina electrica robotizata de tuns gazonul Husqvarna Automower 310 este o inovatie absoluta in ceea ce inseamna produsele pentru taiat iarba. Are o multime de functii si tehnologii incredibile care o fac capabila sa faca totul de una singura, doar cu cateva setari facute de dumneavoastra din telefon. Imaginati-va ca aveti o curte mare si nu mai sunteti nevoit sa faceti eforturi pentru taierea gazonului sau sa angajati pe cineva in acest sens. Destul de tare, nu? Astazi vorbim mai detaliat despre acest robot al carui pret este pe masura.

Revolutia Preturilor la eMag!


Între 16-18 iunie, la eMag desfășoară campania „Revoluția Prețurilor”, cu super oferte de până la 60%, pentru ca fiecare client să-și îndeplinească cel puțin o dorință! Revoluția Prețurilor aduce o mulțime de promoții la televizoare, electrocasnice și aparate de aer conditionat, produsepentru casă și grădină, fashion și multe altele.

Robot husqvarna

Design si Specificatii

Atunci cand vorbim de masini de tuns iarba, designul este cel mai putin important. In acest caz insa producatorii au avut grija si de acest detaliu si i-au dat o forma destul de interesanta.  Masina electrica robotizata de tuns gazonul Husqvarna Automower 310 seamana foarte mult cu un aspirator conventional, iar dimensiunile mici, 63 x 51 x 25 cm, il fac si foarte usor de depozitat.

Robotul este conceput pentru suprafete de maximum 1000mp chiar daca exista zone de taiere complexe sau in panta de pana la 40%. Este total autonoma si are niste tehnologii/functii inovatoare.

 

Cumpara de la eMag

 

Automower si [email protected] sunt motelodele prin care puteti interactiona cu masina electrica robotizata de tuns gazonul Husqvarna 310. Astfel, cu ajutorul bluetoothului puteti regla absolut toate aspectele de functionare: suprafata, timp, modul de taiere. De asemenea,, prin intermediul aplicatiei puteti primi notificari cand acesta intampina obstacole sau termina programul.

Husqvarna 2

Acelasi Automower detecteaza automat spatiile inguste care necesita tratament special si isi croieste drum printre acestea fara probleme. Traseul pe care il parcurge este variat, tocmai pentru a nu lasa urme inestetice in urma sa.

Firul de ghidare ajuta robotul sa se intoarca de unul singur la statia de incarcare atunci cand ramane fara baterie. Astfel, dupa ce termina procesul de incarcare revine la setarile anterioare.

Detecteaza automat daca sunt probleme de functionare sau daca anumite parti componente precum lamele sunt indoite, defecte sau lipsec. Astfel va atentioneaza printr-o notificare pe telefonul mobil si se opreste pana aceste lucruri sunt rezolvate.

Fiind un aparat electric nu se pune problema de emisii sau de poluare ca aparatele conventionale care functioneaza pe combustibil.

Temporizatorul este extrem de util si va poate ajuta sa setati robotul sa taie peluza indiferent de perioada, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Datorita senzorilor destepti, acesta detecteaza zonele in care iarba are o dimensiune peste medie si porneste un program special de taiat in spirala care uniformizeaza gazonul negresit. Mai trebuie mentionat si faptul ca este extrem de silentios si abia daca se aude cand efectueaza aceste operatiuni.

Sistemele antifurt sunt de asemenea foarte avansate si utile. Daca robotul parasteste zona stabilita,  accidental ori furat de cineva, porneste o alarma puternica care paote fi oprita doar cu un cod PIN de pe telefonul la care este conectat.

Nici la capitolul siguranta nu ramane mai prejos. Senzorii inteligenti, pe care ii are in dotare, detecteaza obstacolele intalnite in cale si le evita fara pagube. In cazul in care aparatul se rastoarna accidental, acesta se opreste, sau retrage lamele pentru siguranta dumneavoastra sau a obiectelor din imediata apropiere.

Un alt avantaj important al acestui robot este capacitatea de a functiona chiar si pe ploaie. A fost construit din materiale rezistente si etanse care nu permit apei sa patrunda la componentele esentiale din interiorul acestuia. Astfel, indiferent de conditii isi face treaba excelent.

Sistemul de taiere implementat de catre cei de la husqvarna este unic. Lamele sunt construite din otel carbon rezistent, montate pe un disc taietor robust. Aceste aspecte il fac foarte eficient si economic.

La capitolul autonomie sta bine. Cu o singura incarcare care dureaza 60 de minute este capabil sa functioneaza la capacitate maxima timp de 70 de minute. Dupa cum am precizat mai sus, amintim faptul ca se duce singur la incarcat cand ramane fata baterie.

Husqvarna 3

Pro

 • Brand de incredere
 • Complet autonom
 • O multime de tehnologii inovative
 • Simplu si usor de folosit/programat
 • Eficient energetic
 • Nu polueaza
 • Sistem anti furt
 • Senzori si tehnologii foarte inteligente

Contra

 • Desi este un robot complet inovator, pretul este cam mare
 • Nu stim nimic despre fiabilitate din moment ce este un dispozitiv nou

Concluzie

Masina electrica robotizata de tuns gazonul Husqvarna Automower 310 este fara doar si poate o inovatie in domeniu. Daca tineti foarte mult la gradina dumneavoastra, dar sunteti si pasionat de tehnologie,  merita sa-l cumparati . Cu toate ca pretul destul de mare, nu este accesibil pentru orice buzunar, cei care si-l permit vor fi foarte multumiti de achizitia facuta.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *