Masina de Spalat Vase Indesit

Masina de spalat vase Indesit DIF14B1

Masini de spalat vase Reviewuri
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.4/10
  9.4/10
9.6/10

Pe scurt

Masina de spalat vase incorporabila Indesit DIF14B1 pare sa fie o solutie inteligenta de luat in calcul daca va doriti un asemenea dispozitiv.

Descriere

O masina de spalat vase este un aparat electrocasnic foarte util. Desi multa lume a ramas la metoda traditionala de curatare a veselei, persoanele care au facut trecerea la un astfel de dispozitiv sunt foarte multumite. Ganditi-va la timpul pe care il pierdeti sau la eforturile pe care le depuneti. Masina de spalat vase Indesit DIF14B1 este o masina de spalat vase eficienta si interesanta.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag

Masina de Spalat Vase Indesit

Design/Specificatii

Din punct de vedere al aspectului, masina de spalat vase Indesit DIF14B1 are o constructie compacta, ideala pentru bucatariile nu foarte spatioase, culoarea fiind alba. In partea superioara regasim butoanele de control si led-urile ce ofera informatii despre functionare. Dimensiunile acesteia sunt reduse: 82x60x57cm.

Se incadreaza in clasa energetica A+, fapt care o face foarte economica si eficienta. Nu este un consumator importat dar nici unul de ignorat.

Masina de spalat vase Indesit are o capacitate respectabila de 13 seturi, precum si 4 programe de spalare: Economic (spalare eficienta, consum redus de energie si apa), Prespalare, Normal si Intensiv (dedicat vaselor cu un grad ridicat de murdarie ce au nevoie de tratament special).

Zgomotul produs in timpul functionarii de masina de spalat vase Indesit DIF14B1 ajunge pana la maximum 43 de decibeli. Acest lucru inseamna ca este suficient de silentioasa si nu deranjeaza in mod deosebit.

Compartimentele sunt rabatabile si au o pozitie reglabila pe 3 nivele, Astfel aveti posibilitatea sa asezati vasele asa cum doriti fara sa va faceti probleme ca nu incap.

Un avantaj importat este reprezentat de cosul special dedicat tacamurilor si capacitatea cosului superior (destinat paharelor, cestilor) de a-si modifica pozitia in functie de nevoie.

Masina de spalat vase Indesit: Ce e bine

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret bun
 • Silentioasa
 • Eficienta economic
 • Design compact, slim
 • Cosuri rabatabile si ajustabile

Masina de spalat vase Indesit: Ce e rau

 • Lipsa unui afisaj de tip LED
 • Sertarul inferior nu este ajustabil

Concluzie

Masina de spalat vase Indesit DIF14B1, datorita avantajelor precum eficienta energetica, dimensiunile reduse si a capacitatii destul de mari este o alternativa buna de luat in calcul daca doriti sa cumparati un astfel de aparat electrocasnic. Daca nu sunteti hotarat sau convins ca acesta este modelul perfect pentru dumneavoastra, va recomandam sa cititi si celelalte review-uri despre masini de spalat vase aici pe site ca cel la  Electrolux ESL4320LO .

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.