Masina de spalat vase Electrolux

Masina de spalat vase Electrolux ESL4320LO

Masini de spalat vase Reviewuri
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Calitate - 9.6/10
  9.6/10
 • Functii - 9.4/10
  9.4/10
9.5/10

Pe scurt

Masina de spalat vase Electrolux ESL4320LO s-ar putea sa fie o alegere foarte buna daca doriti sa economisiti timp, apa si electricitate.

Descriere

O masina de spalat vase va poate scapa de efortul si multele ore petrecute in picioare in fata chiuvetei. Rezultatele de cele mai multe ori sunt foarte bune, vasele iesind aproape impecabile indiferent de gradul de murdarie. Electrolux, un producator consacrat din lumea electrocasnicelor ne propune modelul ESL4320LO, o masina de spalat vase ideala pentru locuinta dumneavoastra.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat vase Electrolux

Design/Specificatii

Fiind o masina de spalat slim cu o latime de doar 45cm, se va integra perfect in bucataria dumneavoastra sau in oricare spatiu unde doriti sa o instalati.  Dimensiunile acesteia sunt foarte reduse de doar 81.8×44.6x55cm, ceea ce inseamna ca nu va ocupa mult loc. Masina de spalat vase Electrolux ESL4320LO este ideala in special pentru cei care locuiesc la bloc si au bucatariile destul de mici.

Se incadreaza in clasa de consum energetic A+, destul de eficienta incat sa nu afecteze in mod deosebit facturile la curentul electric.

Are o capacitate de 9 seturi precum si 5 programe diferite de spalare, ideal pentru o familie intre 2 si 4 membrii.

Programele de spalare sunt urmatoarele: intensiv (pentru vasele care au un grad ridicat de murdarie), Bio/Eco (cel mai eficient din punct de vedere energetic), Clatire&Pauza, AutoFlex 40-70 grade si QuickPlus.

Dispune de asemenea de un program de spalare foarte rapid de numai 30 de minute. Asta in cazul in care vasele prezinta un grad redus de grasime/murdarie. Foarte util atunci cand va grabiti sau vreti sa spalati vesela intre doua mese.

Tehnologia AirDry foloseste fluxul de aer intr-un mod natural si deschide usa partial cu 10 minute inainte de terminarea ciclului. Astfel obtineti o modalitate naturala si foarte eficienta pentru uscare.

Pentru siguranta si confortul dumneavoastra masina de spalat vase este dotata cu senzori ce detecteaza cat este de incarcata pentru a regla raportul optim dintre apa si curentul necesar spalarii. De asemenea dispune de un senzor care detecteaza daca exista scurgeri in instalatie, oprindu-se imediat daca ceva nu este in regula.

Nu in ultimul rand, display-ul cu afisaj LED este foarte util pentru vizualizarea timpului ramas si a programului selectat. Este foarte discret si bine pozitionat.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport-calitate pret bun
 • Eficienta energetic
 • Afisaj LED
 • Design compact, slim
 • Diverse programe si moduri
 • Silentioasa

Contra

 • Capacitate decenta pentru o familie, mic pentru un business

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui astfel de aparat electrocasnic, masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL4320LO este compacta, silentioasa, eficienta energetic si are o capacitate decenta. Datorita acestor avantaje, putem afirma ca este una dintre cele mai bune alegeri din categoria sa. Aceasta masina s-a clasat pe locul 3 in Top 3 Masini de spalat vase, prezent pe site. 

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Masina de spalat vase Electrolux ESL4320LO

Leave a Reply

Your email address will not be published.